kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar

+26
Kuscu-Murat
mert turan
tlgtck
SEFA
kuzgun
sailor
avcıı
kırıkkaleli_kuşçu
KARAMANLI
antepli2757
Dr. Sedat
kuscu_marik
çanakkale boğaz
eric
fatih_27su
security
emreert
tohatlı
hummu
timur
fuatbc
malibadur
burhanduran
tolga40
gursel
kırıkkaleli metin
30 posters
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 Empty Geri: kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar

15/12/2010, 9:51 am
tokatlı gardaş bu kuşlar eke olup uzun zaman takip edilip seyredilmiş.
30 metre üzeri fişek yapan 25-30 sefer arası oyun yapan. iyi yavru veren yavrularıoda uçurulmuş. ayrıca bunlar bir nesildir. fitilli denir bunlara. ve bu kuşlardan türkiye kupası kazanmış kuş çıkmıştır. bari tam söyleyim. bu kuşlar kırıkkaleli boyacı metinin yigeni ertuğrul arkadaşımız tarafından satılmıştır. iyi nesilli kuşlardır çogu kuşçu arkadaşalr bu kuşları tanır.
tohatlı
tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 Empty Geri: kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar

16/12/2010, 6:38 am
sağolasın gardasım bilgilendirdiğin için alanda satanda tuyunce hayrını görsün
burhanduran
burhanduran
Ad Soyad : burhan duran
Doğum Tarihi : 02/04/62
Forum Kayıt : 07/03/09

16/12/2010, 10:34 am
sağol metin verdiğin bilgilere oyun kuşlarımızda gerçek değerlerini bulmaları
dileğiyle tüm gerçek kuşçulara selamlar
çanakkale boğaz
çanakkale boğaz
Ad Soyad : inanç kardaş
Doğum Tarihi : 28/10/74
Forum Kayıt : 16/09/09

16/12/2010, 11:44 am
6500 tl ye kafadan sarı miski sattık 2002 senesinde.bence normal.en azından çok büyük emek verilmiştir.mutlaka altlarıda çalışıyordur.metin kardeş güzel paylaşım için sağol.bide şu kuşların nasıl oynadıklarını yazsanda bizde örnek alsak.çanakkaleden selamlar.İNANÇ
burhanduran
burhanduran

17/12/2010, 2:41 pm
inanç, metin yukarıda oyunundan bahsetmiş bakarsan görürsün
kuscu_marik
kuscu_marik
Ad Soyad : muharrem karaderili
Doğum Tarihi : 01/09/62
Forum Kayıt : 12/11/10

20/12/2010, 11:27 am
S A ARKADAŞLAR BUŞEKİL PARALARA BÖYLE KUŞLARIN SATILMASINDA ANORMAL BİR DURUM YOK HEM KIRIKKALE HER ZAMAN İYİ KUŞ BESLEYİP İYİ KUŞ OYNATIP İYİ PARAYA SATARKUŞUN O DENLİ PARA ETMESİ ÇOK UZUN OYNAYIP 10 15 TAKLALI GİDİP İKİ ÜÇ SAAT UÇUP O PARAYA SATILDIGI DEGİL

KUŞUN KENDİNİN ANA BABASININ ÇIKACAK YAVRULARININ DA İYİ OLDUGU NESLİ BELLİ KUŞA PARA VERİLMİŞTİR KİMSE BİLMEDİGİ GÖRMEDEİGİ KUŞA O PARAYI ZATEN VERMEZ AMA BEN EMİNİMKİ SATAN KİŞİ SATTIGINA DA ÜZÜLMÜŞTÜR ÇÜNKÜ ALICI HER ZAMAN HAZIRI ALIYOR NASIL YETİŞTİGİNİ NE EMEKLER STRESLER YAŞANDIGINI BİLEMEZ ÖYLESİNE BİR KUŞA O PARANIN VERİLMESİ PEKDE ŞAŞIRILACAK DURUM DEGİL BUNLAR OLABİLEN HER ZAMAN DA OLACAK ŞEYLER HEM KIRIKKALEDE O ŞEKİL KUŞLAR HER ZAMAN ÇIKAR ÇÜNKÜ KIRIKKALELİLER KUŞÇULUGU GELİŞİ GÜZEL DEGİL BİLİNÇLİ ŞEKİLDE YAPARLAR TABİ BUNLAR BENİM KENDİ GÖRÜŞLERİM ALANA DA SATANADA HAYIRLI OLSUN DİYORUM KUŞ YETİŞTİRİP BELLİ KONUMA GETİREBİLMEK KOLAY BİR DURUM DEGİL ONUN İÇİNDİRKİ DEGERLİ OLMASI ŞAŞILACAK BİR DURUMDA HİÇDEGİL DİYOR
SAYGILAR SUNUYORUM
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

21/12/2010, 9:24 pm
selam arkadaslar

bence cok normal vallaah ben zamaninda bulsaydim verir ciftine alirdim o parayi , biz 10 bin dolara 10 kus getirdik ama hic biri bes para etmez ne paralr harcandi ama genede istedigimizi bulamadik. eger ugrasmak istemiyorsan , kendi damarimi cikaramiyorum diyosan vericen ugrasana yillarin emeginn hakkini alicaksin hazir kusu. bazilari hazira konmak istiyor ama kimse emegini ucuza vermez ancak hatir gonul olur. zaten kusu eline bedava ugrasmadan geciren adam kusun kymetinide bilmez ben bunu ogrendim tecrubelerimle, ama versin buyuk paralar bak cocugundan iyi bakar:)

saygilar
antepli2757
antepli2757
Ad Soyad : murat sentürk
Doğum Tarihi : 02/10/67
Forum Kayıt : 15/12/08

22/12/2010, 7:15 pm
Dr. Sedat demiş ki:selam arkadaslar

bence cok normal vallaah ben zamaninda bulsaydim verir ciftine alirdim o parayi , biz 10 bin dolara 10 kus getirdik ama hic biri bes para etmez ne paralr harcandi ama genede istedigimizi bulamadik. eger ugrasmak istemiyorsan , kendi damarimi cikaramiyorum diyosan vericen ugrasana yillarin emeginn hakkini alicaksin hazir kusu. bazilari hazira konmak istiyor ama kimse emegini ucuza vermez ancak hatir gonul olur. zaten kusu eline bedava ugrasmadan geciren adam kusun kymetinide bilmez ben bunu ogrendim tecrubelerimle, ama versin buyuk paralar bak cocugundan iyi bakar:)

saygilar

sana katiliyorum sedat cok haklisin kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 3167858558 kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 3167858558
KARAMANLI
KARAMANLI
Ad Soyad : KARAMANLI CAGLAYAN
Forum Kayıt : 16/03/10

22/12/2010, 7:51 pm
SLM ARKADASLAR,

SATANADA ALANADA HAYIRLI OLSUN INS.

AMA BIR SEY DIKKATIMI CEKTI TÜRKIYEDE GERCEKTEN KUSLAR COK DEGERLI VE BÜYÜK PARALARA SATILIYOR AVRUPADA TAM TERSINE IYI SOYLU BIR CIFT KUSU ALMAK ISTEYEN 500-1000 EURO ARASI DEGER BICSELER VALLA COGU YÜZÜNE BILE BAKMAZ COK PAHALI DIYE BURDA 4-5 BIN EUROYA KUS SATACAK VEDE ALACAK KIMSEYI TANIMIYORUM HEMDE NE KUS VE KUSCULAR VAR AMA O PARALARA KUS ALANDA SATANDA OLMAZ BENIM DÜSÜNCEM (AVRUPADA).AMA TABI DEDIGINIZ GIBI KUSUNU PARA KARSILIGI SATMAYANLARDA VAR ISTERLERSE 10 BIN EURO VERSINLER O KISI ICIN O KUSU PARAYLA KIYASLANAMAZ.

GÜZEL BIR PAYLASIM OLMUS METIN ARKADASIMA TSKLER.

SAYGILARIMLA
Dr. Sedat
Dr. Sedat

22/12/2010, 8:04 pm
selamlar

sagol murat abi zamaninda seni tanisaydim bu kadar ugrasmazdim bu kuslar icin:) Sagolasin benimle kisa bir konusmadan sonra yillardir gozun gibi baktigin damarindan buralara kadar yolladin . Ama biz sereflenemedik senin kuslarindan , ama kuslarin emin ellerde oldunu biliyosun ama kanadada baska kimse o kuslardan edinemez senin yolladigin kisi disinda, tabi benimde buna saygim var. o zaman dusunemedim keske bende isteseydim senden ama asil isteyen kisi bozulmasn diye ses cikarmamistim, benim hatam:) insallah ilerde edinirim senin izninle. yoksa caglayan arkadasimizin dedigi gibi kimse iyi kusunu degeri olmayan paralara vermez.

ayrica caglayan bey, avrupada benim duyduguma gore iyi bir damari olan birisi kimseye o damarinin soyunu bin , iki bin euroya vermez. cunku oralarda bu is sarraflarin eline dusmus herkez korkuyo ben bir suru iyi kuscu ile konustum, kanadaya yollarim am aalmanyada kimsenin eline vermem dediler. sen diyosun kimse 4, 5 bin eruro vermez diye ama orda bir hasan abi vardi sanirim ya orda ya hollandada. bu abi bana benim aradigim kreterlerdeki kuslari versinler ben elimdeki butun kuslari ki hepsi goz doyurur cinstenmis ve ustunede 5 bin euro vermeye hazirim demisti hata bu kisi orda sitelere bile hodri meydan diye ilan verdigini soyledi ama kimseden ses cikmamis , o zaman o abi bana ya burda kimsede kus yok yada olanda ne verirsen ver vermez dedi. ben avrupada eger bulursa kusa hic cekinmeden 10 bin euro verecek insanlarin cok oldugunu biliyorum konustugum bir cok kisi bana bunu soyledi ama kus yok dediler:)
zevkin degeri para ile bicilmez, emegin hakki neyse verilir ama para ile ama vefa ile!!
saygilar

KARAMANLI
KARAMANLI

22/12/2010, 8:14 pm
SLM SEDAT BEY,

HAKLI OLA BILIRSINIZ BELKI BENIM CIVARIMDAKI KUSCU ARKADASLAR BÖYLE ODA OLA BILIR TABIKI HOLLANDA VE ALMANYANIN BASKA KISIMLARINI BILEMEM BENIM DUYDUKLARIM GENELDE 200-300 EURO ARASI SATILAN KUSLAR.BIRDE O ARKADASINIZIN HASAN BEYDI HERHALDE ISTEDIGI OYUN KUSUNUN OYUNUNU BIRAZ ANLATA BILIRMISINIZ BELKI YARDIMCI OLA BILIRIM :D

SAYGILARIMLA
antepli2757
antepli2757

22/12/2010, 8:58 pm
Dr. Sedat demiş ki:selamlar

sagol murat abi zamaninda seni tanisaydim bu kadar ugrasmazdim bu kuslar icin:) Sagolasin benimle kisa bir konusmadan sonra yillardir gozun gibi baktigin damarindan buralara kadar yolladin . Ama biz sereflenemedik senin kuslarindan , ama kuslarin emin ellerde oldunu biliyosun ama kanadada baska kimse o kuslardan edinemez senin yolladigin kisi disinda, tabi benimde buna saygim var. o zaman dusunemedim keske bende isteseydim senden ama asil isteyen kisi bozulmasn diye ses cikarmamistim, benim hatam:) insallah ilerde edinirim senin izninle. yoksa caglayan arkadasimizin dedigi gibi kimse iyi kusunu degeri olmayan paralara vermez.

ayrica caglayan bey, avrupada benim duyduguma gore iyi bir damari olan birisi kimseye o damarinin soyunu bin , iki bin euroya vermez. cunku oralarda bu is sarraflarin eline dusmus herkez korkuyo ben bir suru iyi kuscu ile konustum, kanadaya yollarim am aalmanyada kimsenin eline vermem dediler. sen diyosun kimse 4, 5 bin eruro vermez diye ama orda bir hasan abi vardi sanirim ya orda ya hollandada. bu abi bana benim aradigim kreterlerdeki kuslari versinler ben elimdeki butun kuslari ki hepsi goz doyurur cinstenmis ve ustunede 5 bin euro vermeye hazirim demisti hata bu kisi orda sitelere bile hodri meydan diye ilan verdigini soyledi ama kimseden ses cikmamis , o zaman o abi bana ya burda kimsede kus yok yada olanda ne verirsen ver vermez dedi. ben avrupada eger bulursa kusa hic cekinmeden 10 bin euro verecek insanlarin cok oldugunu biliyorum konustugum bir cok kisi bana bunu soyledi ama kus yok dediler:)
zevkin degeri para ile bicilmez, emegin hakki neyse verilir ama para ile ama vefa ile!!
saygilar

sedat senin canin sag olsun gelirsin insallah isvicreye alir götürürsün :223:
Dr. Sedat
Dr. Sedat

22/12/2010, 10:14 pm
sagol murat abi hep soyluyosun allah razi olsun.

kismet insallah bir gun gelirim.

kendine iyi bak

saygilar abi
burhanduran
burhanduran

27/12/2010, 4:23 pm
Dr. Sedat demiş ki:selam arkadaslar

saygilar
kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 3434830833
Dr. Sedat
Dr. Sedat

28/12/2010, 9:03 am
selamlar caglayan bey

hasan abai turkiyeye temelli donus yapti sanirim kendiside konyaliydi hasan bayraktardi adi sanirim. eger rast gelirseniz sorarsiniz onun aradigi kreiterlerdeki kuslar nasil oynuyodu cunku ben size anlatsam eger gormediyseniz bana ruyanimi anlatiyosun dersiniz:) he yanlis nalamayin bende gormedim:). kusura bakmayin ama zaten eger sizde o abinin istedigi kreterlerde kuslar olsaydi bana ben avrupada 200 - 300 eurodan fazla kus satan gordum demezdiniz cunku siz isterdiniz en az ciftine 3-5 bin euro:) yane bir damarda emegi olmayan oyle oyniyan kuslarin damarinin kiymetini bilemez:)

biz o sizin dediginiz 200- 300 euroluk kuslari getirdik hatta 3 misli fazla odiyerek ve gorduk burda euro, dolara cevirilince iyice degerleri dustu, 300 euroluk oynadilar bitti:)

belki sizin cevrenizdeki kuscularda bu baslikta bahsedilen ve turkiye gibi biryerde 10 bin tlye satilan kuslar gibi kus beyen daha yoktur yada siz tanismadiniz daha!

saygilar
antepli2757
antepli2757

28/12/2010, 11:39 am
Dr. Sedat demiş ki:selamlar caglayan bey

hasan abai turkiyeye temelli donus yapti sanirim kendiside konyaliydi hasan bayraktardi adi sanirim. eger rast gelirseniz sorarsiniz onun aradigi kreiterlerdeki kuslar nasil oynuyodu cunku ben size anlatsam eger gormediyseniz bana ruyanimi anlatiyosun dersiniz:) he yanlis nalamayin bende gormedim:). kusura bakmayin ama zaten eger sizde o abinin istedigi kreterlerde kuslar olsaydi bana ben avrupada 200 - 300 eurodan fazla kus satan gordum demezdiniz cunku siz isterdiniz en az ciftine 3-5 bin euro:) yane bir damarda emegi olmayan oyle oyniyan kuslarin damarinin kiymetini bilemez:)

biz o sizin dediginiz 200- 300 euroluk kuslari getirdik hatta 3 misli fazla odiyerek ve gorduk burda euro, dolara cevirilince iyice degerleri dustu, 300 euroluk oynadilar bitti:)

belki sizin cevrenizdeki kuscularda bu baslikta bahsedilen ve turkiye gibi biryerde 10 bin tlye satilan kuslar gibi kus beyen daha yoktur yada siz tanismadiniz daha!

saygilar

Selam sedat bir yanlisi düzeltmek istiyorum. Hollandadaki arkadasin ismi Hasan Albayrak :223:

selamlar kendine iyi bak
Dr. Sedat
Dr. Sedat

28/12/2010, 1:52 pm
selam murat abi

sagol:) hatirladim hasan albayrakti:) ama yaklasmisim bayraktar:) yazdim:)

sende kendine iyi bak abi.

bu arada gorusemessek senin ve burdaki herkesin yeni yilini kutlar mutlu, huzurlu ve saglikli yeni bir yil gecirmenizi temenni ederim.

saygilar

KARAMANLI
KARAMANLI

28/12/2010, 3:12 pm
SLM SEDAT BEY

EVET DEDIGINIZ SAHISI DUYDUM KONYALI DEGIL KARAMANLIDIR KENDISI.EVET DEDIGINIZ DOGRU KUS 200-300 EUROYA ALINAN KUSLAR GENELDE FAZLA IYI OLMUYOR AMA INSAN 3-5 BIN EURODA VERIP ALDIGI KUSTA O KADAR IYI OLACAKMI ODA AYRI BIR KONU AMA BEN DERIMKI BIR ARKADAS SIZE SAMIYETINDEN GELEREK BIR KUS VERMISSE O ZAMAN O KISI SIZE ZATEN IYI KUSUNDAN VERIR BEN BILIYORUM BENIM KUSLARIMI 200-300 EUROYA KIMSEYE SATMAM CÜNKÜ 3-5 BIN EURODA VERSELER ALMAZLAR BEN BU ISI CANI GÖNÜLDEN ZEVKIM ICIN YAPIYORUM SATMAK ICIN DEGIL SIZ BELKI GÖRMEMISSINIZDIR AMA BEN GÖRDÜM ONUN ICINDE SIZE YARDIMCI OLA BILIRIM DEDIM BENIM KUSLARI ALDIGIM SAHIS UCURUYOR EKE YAVRUYA KUSMUS 2 YASINDA KUS HER GELISINDE TABAN TAKLA 15-20 TAKLAYLA GIDIYOR COK KUVVETLI VE SURATLI SESI DERSEN COK SERT 50-100 METRE CIVARI BÖYLE BIR KUSTAN BAHSEDIYORUM BENIM GÖZÜMLE GÖRDÜGÜM KUS BU BÖYLE KUS BEGENIRMI BEGENMIZMI ARTIK ODA HASAN BEYE KALMIS.

SAYGILARIMLA
fatih_27su
fatih_27su
Ad Soyad : fatih
Forum Kayıt : 24/04/08

28/12/2010, 4:25 pm
selam ben karaman lıyım arkadaşlar ; iyi kuş u ucuza vermezler. laf hasan abi ye gelmiş bir açıklama getireyim, şu an hasan abi nin evinde oynayan kuş var ama paray la almadı kendisi çıkardı ken di besledigi kuşlarını yavrularını torunları nasıl anlarsanır öyle anlayın....... yani ii kuş paraylada bulunmaz haaa şu olur hatır gönül olur vatandaş kendinin besledi,gi damarladan hediye eder . parada almaz .... bilmem yanılıyormuyummm.............. saygılar............
antepli2757
antepli2757

28/12/2010, 5:48 pm
KARAMANLI demiş ki:SLM SEDAT BEY

EVET DEDIGINIZ SAHISI DUYDUM KONYALI DEGIL KARAMANLIDIR KENDISI.EVET DEDIGINIZ DOGRU KUS 200-300 EUROYA ALINAN KUSLAR GENELDE FAZLA IYI OLMUYOR AMA INSAN 3-5 BIN EURODA VERIP ALDIGI KUSTA O KADAR IYI OLACAKMI ODA AYRI BIR KONU AMA BEN DERIMKI BIR ARKADAS SIZE SAMIYETINDEN GELEREK BIR KUS VERMISSE O ZAMAN O KISI SIZE ZATEN IYI KUSUNDAN VERIR BEN BILIYORUM BENIM KUSLARIMI 200-300 EUROYA KIMSEYE SATMAM CÜNKÜ 3-5 BIN EURODA VERSELER ALMAZLAR BEN BU ISI CANI GÖNÜLDEN ZEVKIM ICIN YAPIYORUM SATMAK ICIN DEGIL SIZ BELKI GÖRMEMISSINIZDIR AMA BEN GÖRDÜM ONUN ICINDE SIZE YARDIMCI OLA BILIRIM DEDIM BENIM KUSLARI ALDIGIM SAHIS UCURUYOR EKE YAVRUYA KUSMUS 2 YASINDA KUS HER GELISINDE TABAN TAKLA 15-20 TAKLAYLA GIDIYOR COK KUVVETLI VE SURATLI SESI DERSEN COK SERT 50-100 METRE CIVARI BÖYLE BIR KUSTAN BAHSEDIYORUM BENIM GÖZÜMLE GÖRDÜGÜM KUS BU BÖYLE KUS BEGENIRMI BEGENMIZMI ARTIK ODA HASAN BEYE KALMIS.

SAYGILARIMLA

Selam arkadasim bu dedigin kus kac sefer yapiyor ne kadar ucuyor ?? nerde ucuyor ?
hangi ülkede ucuyor?? her seferinde 15 - 20 takla demissin bu dedigin kus nerdeyse hemen seyretmeye giderim dünyanin neresinde olursa olsun.......
kırıkkaleli_kuşçu
kırıkkaleli_kuşçu
Ad Soyad : fuat keskin
Forum Kayıt : 25/04/10

28/12/2010, 5:55 pm
değerli arkadaşlar kırıkkalemizde güzel hayvanlar mevcut kim ne derse desin ben hodri meydan diyorum tüm TÜRKİYE YE 2 YAŞINDA ANAÇ KUŞ UÇURUYORUM YUMURTA YAVRU GÖRDÜ 30 CM DÜŞÜRÜYOR TABAN TAKLA ORTA SON BAĞLAM ATLAMA GEZME MEVCUT İNANMAYANLAR OLURSA CEBİNİ PARAYLA DOLDURUR GELİR KUŞU İZLETİRİM HERGÜN KUŞLARIMIZ HAVADA VE BUNUN GİBİ ŞUANDA 4 TANE DAHA ANAÇ,EKE ,YAVRU KUŞUMUZ OYNUYOR KENDİNE GÜVENEN KUŞUNA GÜVENEN HER TÜRLÜ VARIZ BİZ KIRIKKALELİYİZ HERZAMAN HER YERDE KUŞUMUZ UÇAR DİLEDİĞİNİZ ZAMAN GELİN UÇURUYUM İZLEYİN DİZLERİNİZİN BAĞI ÇÖZÜLÜR.ŞUANDA YUMURTA ÜSTÜNDE EKE ARABIM UÇUYOR 70,110 METRE ARASINDA FİŞEK TAŞIYOR ÇİFT TABAN ATLAMA İNİŞİ ONNUMARA BEN KUŞLARIMA GÜVENİYORUM DÜNYAYA REST ÇEKİYORUM UÇANA UÇAR SAYGILARIM EN GÜZEL GÜNLER SİZİNLE OLSUN....KIRIKKALELİ GARDOLAP FUAT
Dr. Sedat
Dr. Sedat

28/12/2010, 8:06 pm
selamlar caglayan bey

dediginiz gibi, hatir gonul olmadan iyi kusu alamassiniz , ha cok para verdigin kusta sahibi yaramaz adamsa guzelde olmayabilir. Siz almanyada kuslari kimden aldiniz sorabilirmiyim cunku tanidigim bir kac iyi kuscu varda? Halil abimi? muhsin abimi? Adem abimi? Samsunlu eyyup yada samsunlu alimi? bu dedigim insanlarda cok guzel kuslar var ve iyi kuslarini ancak hatir gonul icin verirler vede sizin dediginiz gibi ufak paralara vermezler. ha belki hatir gonul icin veriyorlardirda 200- 300 euro kuslara yem parasi aliyolardir onu bilmem.

ama dediginiz bana biraz ucari geldi, 15- 20 takla ve 50 - 100 metre civari kuslari var ve hala 200- 300 euroya mi alicaksiniz ? Eminim siz metre yanlisindasiniz, biz almanyada derece almis kuslarin metre hesaplarini ve oyunlarini netten ogreniyoruz, sanirim bu arkadas hic yarislara girmiyo? yoksa acik ara sampiyon olur! Bak murat abim hodri meydan demis, kendisi size yakin eger varsa boyle bi damar abim gelip seyretmeye razi!! kendiside iyi damar kuslara sahiptir ama baksaniza dediginizden o bile hayretler icinde kalmis. eger videolari varsa paylasirsaniz cok sevinirim bizim oyle gelme luksumuz yok malum uzaktayiz.

cok sevindim ,hasan abi aragidini bulmus, zaten kendi kuslarinda kaybettigini ariyodu zamaninda bir kus sokmakla bir bozulma olmus ve sonra soylari malesef tukenmis asillarinin ama damarin kani onda idi ve helal olsun gene cikarmis fatih arkadasin dedigine gore. burdanda hasan abiye selamlarimi yolluyorum fatih arkadasin araciligi ile. eger fatih arkadas sorarsa hasan abiye onada soyliyecektir hasan abi nasil avrupadaki kusculara teklifte bulunmus onun aradigi kuslar icin? ha duyan olmustur olmamistir onu bilmem. bu arada haklisiniz fatih bey iyi kus genelde hatir gonul ile hediye alirsin ama bazen malum kisi cok sikismistir basarsin buyuk parayi emegin hakkini verirsin alirsin!!

umarim kimseye saygisizlik etmedim. bunlar benim dusuncelerim herkesin fikrinede saygim var.
KARAMANLI
KARAMANLI

28/12/2010, 9:28 pm
SLM MURAT ARKADASIM MI DESEM ABIMI DESEM BILEMEYECEM BENIM YASIM 40 HANGISI UYGUNSA ONU KABUL ETMENIZI RICA EDECEM.ARKADAS KUSLARI ´SU AN ATMACA NEDENIYLE KAPATTI AMA BAHARIN INS UCURDUGUMUZDA SIZIDE DAVET EDER IZLETIRIZ
BENIM MSN ADRESIM sess_70@hotmail.de KAYIT EDIN LÜTFEN SEDAT BEY SIZDE KAYIT EDIN
LTFEN BAHARIN KUSLAR HAZIR OLUNCA MURAT ARKADASI DAVET ETMEK ICIN CÜNKÜ 2 AY SONRA BEN FAZLA GIREMEM SITEYE AMA MSNDEN HABERLESIRIZ TABIKI ISTERSENIZ.

SLM SEDAT BEY,
BEN ALMANYADAN ALMADIM KUSLARI BIRDE BENIM KUSLARIM SIVAS KUSUDUR O DEDIGINIZ SAHISLAR GENELDE ANKARA KUSU BESLIYORLAR.SU AN KUSLARI UCURAMIYORUM INS BAHARIN SIZINLE PAYLASIRIM.VALLA SIZ BANA RÜYAMDA BILE GÖREMEYECEGIM HAYALIMDEKI KUSTAN BAHSETMISTINIZ AMA BEN HALIMDE YADA RÜYAMDA DEGIL CANLI SEYRETTIGIM ICIN BURDA BUNU SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM TABIKI INANMAYADA BILIRSINIZ KISMETSE ALLAHTAN BIR MANI GELMEZSE BAHARIN UCURUNCA MURAT ARKADASI ABIYIMI ARTIK BILEMEYECEM YAS DURUMU NEY CAGIRIR IZLETIRIM O ZAMAN KARAR VERIR KUS VARMIYMIS YOKMUYMUS DEDIGIM GIBI.O UCURAN ARKADASIMDA UCURAMIYOR SU AN ATMACAYA MAGLÜP DÜSTÜ AMA INS BAHARIN BEN OLMAZSAM O ARKADASIM UCURUR O ZAMAN IZLER MURAT ARKADAS.

SLM FATIH,

HEMSERIMSIN BENDE KARAMANLIYIM BIZ HASAN ABIYE HIC BIR SEKILDE KÖTÜ BIR DEYIM YADA KUSLARI HAKKINDA KÖTÜ YADA IYI DIYE YORUM YAPMADIK.EGER ISTEDIGI KUSLARI BULDUYSA NE GÜZEL GÜLE GÜLE UCURUR INS.

HEPINIZIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN KUSCU ARKADASLAR

SAYGILARIMLA
hummu
hummu
Ad Soyad : emrah
Doğum Tarihi : 22/06/20
Forum Kayıt : 03/12/10

28/12/2010, 11:34 pm
kırıkkaleli_kuşçu demiş ki:değerli arkadaşlar kırıkkalemizde güzel hayvanlar mevcut kim ne derse desin ben hodri meydan diyorum tüm TÜRKİYE YE 2 YAŞINDA ANAÇ KUŞ UÇURUYORUM YUMURTA YAVRU GÖRDÜ 30 CM DÜŞÜRÜYOR TABAN TAKLA ORTA SON BAĞLAM ATLAMA GEZME MEVCUT İNANMAYANLAR OLURSA CEBİNİ PARAYLA DOLDURUR GELİR KUŞU İZLETİRİM HERGÜN KUŞLARIMIZ HAVADA VE BUNUN GİBİ ŞUANDA 4 TANE DAHA ANAÇ,EKE ,YAVRU KUŞUMUZ OYNUYOR KENDİNE GÜVENEN KUŞUNA GÜVENEN HER TÜRLÜ VARIZ BİZ KIRIKKALELİYİZ HERZAMAN HER YERDE KUŞUMUZ UÇAR DİLEDİĞİNİZ ZAMAN GELİN UÇURUYUM İZLEYİN DİZLERİNİZİN BAĞI ÇÖZÜLÜR.ŞUANDA YUMURTA ÜSTÜNDE EKE ARABIM UÇUYOR 70,110 METRE ARASINDA FİŞEK TAŞIYOR ÇİFT TABAN ATLAMA İNİŞİ ONNUMARA BEN KUŞLARIMA GÜVENİYORUM DÜNYAYA REST ÇEKİYORUM UÇANA UÇAR SAYGILARIM EN GÜZEL GÜNLER SİZİNLE OLSUN....KIRIKKALELİ GARDOLAP FUAT

kırıkkaleli 70-110 metre fişeği kuş her geldiğinde çekıyormu ?
kaç sefer yapıyor bu kuş ?
30cm e gelipte çift taban çeviren kuş toprağı öpmezmi ?
avcıı
avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08

29/12/2010, 7:34 am
kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 3167858558 kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 3167858558 kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 3167858558 lol! lol! lol! bunlar herhalde toprak üstü dür ulen tamam diyelimki 110 metre ölçtün kuş okadar oynadı tamam kabul oynamaz demem çünki göğün katından atıp gelip geri oynayarak göğün katına gidenleri gördüm fakat bu anlatılan kuş kaç sefer yaptı ve her gelmesinde çift taban demişin onasıl bişey arkadaş taban tbandır ikikere döndüğünü görmedim ha belkşi kuş heyecandan çift döner ama eğer dediğin gibi iyi bir gezmesi atması varsa 30cm den tabanı bir kez çıkartması kuşu toprağa g3 mermisi gibi gömer ha deseenki bir buçuk metre iki metre kabul ama 30 cm arkadaşlar makul şekilde yazalım ..
çok güzel kuşun vardır güle güle besle allah esirgesin . ama az şu 30 cm mesafesini uzattır o kuşlara :))
antepli2757
antepli2757

29/12/2010, 11:28 am
kırıkkaleli_kuşçu demiş ki:değerli arkadaşlar kırıkkalemizde güzel hayvanlar mevcut kim ne derse desin ben hodri meydan diyorum tüm TÜRKİYE YE 2 YAŞINDA ANAÇ KUŞ UÇURUYORUM YUMURTA YAVRU GÖRDÜ 30 CM DÜŞÜRÜYOR TABAN TAKLA ORTA SON BAĞLAM ATLAMA GEZME MEVCUT İNANMAYANLAR OLURSA CEBİNİ PARAYLA DOLDURUR GELİR KUŞU İZLETİRİM HERGÜN KUŞLARIMIZ HAVADA VE BUNUN GİBİ ŞUANDA 4 TANE DAHA ANAÇ,EKE ,YAVRU KUŞUMUZ OYNUYOR KENDİNE GÜVENEN KUŞUNA GÜVENEN HER TÜRLÜ VARIZ BİZ KIRIKKALELİYİZ HERZAMAN HER YERDE KUŞUMUZ UÇAR DİLEDİĞİNİZ ZAMAN GELİN UÇURUYUM İZLEYİN DİZLERİNİZİN BAĞI ÇÖZÜLÜR.ŞUANDA YUMURTA ÜSTÜNDE EKE ARABIM UÇUYOR 70,110 METRE ARASINDA FİŞEK TAŞIYOR ÇİFT TABAN ATLAMA İNİŞİ ONNUMARA BEN KUŞLARIMA GÜVENİYORUM DÜNYAYA REST ÇEKİYORUM UÇANA UÇAR SAYGILARIM EN GÜZEL GÜNLER SİZİNLE OLSUN....KIRIKKALELİ GARDOLAP FUAT
lol! kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 3167858558 kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar - Sayfa 2 4245286173
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

29/12/2010, 2:03 pm

merhaba adasım fuat bahsettıgın kus akıl alır orda hem fıkırım kırıkkalede guzel kuslar var bunada hem fıkırım ama dıger kısılerın soyledıgınede hem fıkırım 30 cm e dusuyor taban taklasını atıp 70-110 metre dıyorsun bencede bu kusun sonu husran gıbı 1.5 2 metre desen eyw ama 30 cm bıraz dusunduruyor acıkcası ınsallah yapısmaz tr de herkes ızler bıde bu kusların herhangı bır namı varmıdır adı felan soy nedır yanı ? bırde 110 metreyı nasıl olce bıldın bunu merak ettım egerkı acıklama yaparsan benı sevındırırsın bende kırıkkale kusu beslıyorum ve kırıkkale kuslarını begenıyorum saygılar usta.
sailor
Ad Soyad : Aydın Ünal
Forum Kayıt : 09/06/08

29/12/2010, 2:33 pm
Herkese selamlar;
Kırıkkale'nin en iyi kuşlarını alıp Samsun'da senelerdir bakan arkadaşlarımız var.Bir kaç sene önce bu bahsettiklerimden biri Samsun 1. si oldu,ancak kuş bir daha havada gözükmedi.Bunun haricinde oynayan bir kuş da görülmedi Kırıkkaleliler'den.Yavruluğunda az bir patırdıyorlar,ekeliğinde görene aşkolsun.Bu arada Çorum,Trabzon gibi komşu illerden de iyi paralara alıp,bunlardan bakanlar var.Kuşlar toptan olarak Samsun'daki kuş dükkanlarına gönderiliyor.Meraklıları yem parasına bunları alabilir.Kimse söylediklerime gücenmesin, darılmasın.Herkes birşeyler söylüyor.Ben de bildiklerimi söyledim,ne bir eksik ne bir fazla.
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

29/12/2010, 3:07 pm
kırıkkale diyince bütün kuşları iyi olacak diye bişey yok iyiside var kötüsüde var.fakat şu an en iyi kuşlar kırıkkalede bence sana yavruyken oynayanları denk gelmiştir sonunaca oynayan kuş istiyosan kırıkkaleli bi abimiz var vereyim numarasını git izle yada kuşlarından al sonuna bak ben bile geçen ay gittim 2 tane yumurta kardeşi aldım kamanda bu kuşların soyundan uçtu çok beğendik atma ,sefer, hırs olarak izlediğim ender kuşlardandı bendede çok iyi yıllarca beslediğim damarlar olmasına rağmen iyi kuş görünce alırım saygılar
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

29/12/2010, 4:02 pm
sailor demiş ki: Herkese selamlar;
Kırıkkale'nin en iyi kuşlarını alıp Samsun'da senelerdir bakan arkadaşlarımız var.Bir kaç sene önce bu bahsettiklerimden biri Samsun 1. si oldu,ancak kuş bir daha havada gözükmedi.Bunun haricinde oynayan bir kuş da görülmedi Kırıkkaleliler'den.Yavruluğunda az bir patırdıyorlar,ekeliğinde görene aşkolsun.Bu arada Çorum,Trabzon gibi komşu illerden de iyi paralara alıp,bunlardan bakanlar var.Kuşlar toptan olarak Samsun'daki kuş dükkanlarına gönderiliyor.Meraklıları yem parasına bunları alabilir.Kimse söylediklerime gücenmesin, darılmasın.Herkes birşeyler söylüyor.Ben de bildiklerimi söyledim,ne bir eksik ne bir fazla.
s.a akadaşlar
şimdi kime sorsak en iyi kuşlar nerde diye herkez kendi memleketinde der.
biz kırıkkaleliyiz ve bu işi yıllardır aktif olarak yapıyoruz.
kırıkkalenin öz damarları ekelikte hata yapmaz ve ekelikleri yavruluklarına nazaran dahada güzel olur. örnegin ben yavru uçurduğumda özellikle ekeliğini beklerim. çünki ekelikte yavru üstüne iyice koyar.
kırıkkale kuşunun en büyük özelliği uzun yıllar oyun yapmasıdır.
şimdi şuna gelelim kırıkkaleden kimlerden veya kimden kuş almışlarda yavrulukta oynamış. ekelikte oynamamış.önce bunubi soralım. ayrıca kırıkkaleden getirilen en iyi kuşlar olduğunu nerden biliyosunuz. noterdenmi onaylıydı kuşlar. kardeşim samsun kuşçuluk tarihi boyunca kırıkkalenin kuşlarını beslemiştir. kümesinizdeki o sevdiğiniz iyi kuşlarınızın
soylarını araştırın dibinden kırıkkale çıkar. bırakın bu işleri. ha kötükuş çıkmazmı illaki çıkar bu gayet normaldir. ve kimse aksini iddaedemez. bizde veriyoruz sağa sola yıllardır. bisıkıntı görmedik. ayrıca şunuda söyleyim. adam gidiyor bir yere kuş almaya kuşu seyrediyor güzel. sonra kuşa çok para isteniyor alamıyor. sonra az paraya kardeşi abisi yiğeni nebileyim işte başka kuş alıyor az paraya. sonra oynamadı. oynamaz tabiki veya kötü oynadı. gördüğün kuşu alacaksın hemşerim. gerisihikayedir. sonkez şunu söylüyorum. bende kırıkkaleliyim ve kırıkkalenin öz kuşlarını besliyorum babamla beraber.
ve çevremdede bizim gibi insanlar var kırıkkalenin özkuşlarını besleyenler bizlerin kuşlarında bi sıkıntıyok. bence siz alavere yaptığınız adamları araştırın bakalım eger gerçekten alınan kuşlar iyideğilse, o kuşlar kırıkkale kuşumu acaba?
Similar topics