ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR 411k

Join the forum, it's quick and easy

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

+12
eric
isyankarbfc
ali19
ASGYB
DELIYUREK41
EZEL
Kırıkkaleli Haydar
dadaş25
Dr. Sedat
kırıkkaleli metin
Ali3547
tolga40
16 posters
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR Empty ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

10/2/2011, 7:10 pm

En son tolga40 tarafından 12/2/2011, 8:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tolga40

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR Empty Geri: ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

10/2/2011, 7:12 pm
tolga40

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR Empty Geri: ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

10/2/2011, 7:12 pm

slm arkadaşlar forumu takip eden arkadaşlar bu kuşu tanırlar daha önceki videolarında uzun oyunlar çıkartmaya başlamıştı ki kuşu bazı nedenlerden kümes değiştirmek zorunda kaldık. ve kuşu yeni yerine alıştırmak için 1 ay kadar bi zaman hiç uçurmadım. Bu sürede altından yumurtalarını 1hafta kadar yatınca bakıcı kuşlarıma çektim yakında 4 tana yavrusu uçmaya başlayacak nasip olursa. bu zaman içerisinde kuşun içerde takla vururken yare çakıldığının tahmin etmekteyim. bi gün geldiğimde kuşun pöçüğünün kırıldığını gördüm ilk başlarda o kadar köüydü ki kuyruğu bi sopa şeklinde duruyodu takla vurmakta uçmakta çok zorlanıyodu. Yavaş yavaş uçurmaya başladım uçtuğu yerede bakarsanız çok zor bi yerde uçuruyorum etraf ev dolu ve kuş mecburen çatıya basıyo. Kuş uçtukça kuyruğunu yavaş yavaş açmaya başladı fakat oyunlarında eski oyunlarını hala yapamıyor fişeklerde dikkat ederseniz kuruğunu tam açamıyor buda onu fişekten erkek çıkmasını sağlıyor,yoksa kuşumun damarını biliyorum.pöçüğü kırık olmasına rağmen her gün uçurulmasına rağmen kuşun ortalama 40 seferi vardır.paylaşmak istedim iyi seyirler,inş ilerleyen günlerde kuyruğu tam düzelecek asıl oyunlarını ozaman izleyeceğiz
Ali3547
Ali3547
Ad Soyad : Ali Demir
Doğum Tarihi : 21/11/94
Forum Kayıt : 13/07/10

10/2/2011, 7:44 pm
güzel kuş maşallah dedigin gibi kuyrugunu acamıyo abi o kuş çatıdanmı start aldı ?
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

10/2/2011, 8:04 pm
güle güle besle iyigünlerde uçurtmak nasipolsun
tolga40

10/2/2011, 9:08 pm
Ali3547 demiş ki:güzel kuş maşallah dedigin gibi kuyrugunu acamıyo abi o kuş çatıdanmı start aldı ?

slm ali kuş bazen yere bazen çatıya oyun alıyo daha tam yerini yapmadı eşi çatıda olursa hep aynı yere eşinin üzerine oynuyor.yerde kuş olursa yere geliyor.
tolga40

10/2/2011, 9:10 pm
kırıkkaleli metin demiş ki:güle güle besle iyigünlerde uçurtmak nasipolsun

sağol metin abi kırıkkaleye selamlar yakında nasip olursa 1 tane kırıkkale kuşu hazırlıyorum sıkıdan yeni çıkardım inş paylaşırım saygılar
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

10/2/2011, 10:52 pm
selamlar tolga
masallah kus guzel oynuyo ama dedigin gibi eskisi gibi umit verici degil. BEn onceki videolarini hatirliyorum cok daha hirsli ve bol seri taklaliydi. dedigin gibi kuyrugu sopa kuyruk olmus onun etkisi vardir. Hedefe gelisi guzel, dedigin gibi mecburen catiya oynuyo. Tabani her zaman yapmiyo bu bi eksiklik ama ilk fiskirmasina bakilirsa yapismiyacagi kesin. ilk fiskirmasi guzel ama tek taklada kesiyo, sanki cani yaniyomus gibi. Iniside guzeldi. BU videodaki oyuna gore cok negatif yorumlar alabilirsin ama sen kusu biliyosun bu sana yeter. Yavruarindan zaten gorursun ne oldugunu. hatta eski videolarinida buraya eklersen karsilastirma olur. Umarim ilerde oyunu duzeltir.
saygilar

saygilar
tolga40

11/2/2011, 6:23 am
selamlar dr sedat kuşumda kesinlikle yapışma olmaz bu haliyle ortalama 40 sefer her gün yapmakta ilk günlere nazaran kuyruğu düzelmeye başladı hiç açamadığı günlerde bile oyunlarını yapmaya çalıştı eski oyunlarını ekliyorum nasip olursa yeni oyunlarınında ekleyeceğim saygılar kanadaya selamlar

http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-30082010/2530829

http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-30082010/2530831

http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arapakkuyruk29082010/2527111

http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-29082010/2527139
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

11/2/2011, 7:56 am
Tolga kardeş kusura bakma ama beslenecek kuş değil.Gıttıkçe kendını bozmuş yazık çok hoş başlamıştı yanılttı benı bu kuş
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

11/2/2011, 7:57 am
Tolga kardeş kusura bakma ama beslenecek kuş değil.Gıttıkçe kendını bozmuş yazık çok hoş başlamıştı yanılttı benı bu kuş
Kırıkkaleli Haydar
Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10

11/2/2011, 11:14 am
ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR 1390399058 güle güle besle
tolga40

11/2/2011, 12:49 pm
dadaş25 demiş ki:Tolga kardeş kusura bakma ama beslenecek kuş değil.Gıttıkçe kendını bozmuş yazık çok hoş başlamıştı yanılttı benı bu kuş

düzelecek kardeş sıkma canını. ama neyin beslenip neyin beslenmeyeceğine ben karar vereyim istersen senin oynayan kuşların pöçüğü kırılsın bu kuşun yarısını yapmaz. bikere bu kuşu diğer kuşlarla kıyaslamak yanlış benim kuşum bu haliyle yine 2 saat oyun yapıyo ortalama 40 sefer yine yapıyo biraz kısa gidsede kuyruğundan,yinede bana zevk veriyo uçması gezmesi atışları ben beslerim yavrularının nasip olursa burda paylaşağım bu kuştan neler çıkacak göreceğiz erzuruma selamlar.
tolga40

11/2/2011, 12:51 pm
Kırıkkaleli Haydar demiş ki: ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR 848716 güle güle besle

sağolun haydar bey kırıkkaleye selamlar
EZEL
EZEL
Ad Soyad : şahin kuşçu
Doğum Tarihi : 29/12/75
Forum Kayıt : 07/03/10

11/2/2011, 3:15 pm
tolga kardeşim bu haliyle kuşu uçuruyorsun bence kuşa eziyet ediyorsun genede dayanıklı kuşmuş damarlı kuşki uçabiliyor.kardeş tavsiyem kuşun kuyrugunu dipten makasla kes öyle uçur göreceksin kuş eski faaliyetini yapacaktır zira bu haliyle o kırık kuyruk kuşa yuk oluyor ve eziyet çektiriyor selametle kal
tolga40

11/2/2011, 3:39 pm
şahin bey düzeltmezse kuyrklarını yolacağım bide öyle deneyeceğim. selamlar
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

11/2/2011, 3:53 pm
tolga bey yalnıs anlamayında kus 2saatde 40sefer yapıyor dıyonuz.hemde sakat halıyle ben kafamdan bır hesap yapıyom bana pek mantıklı gelmıyor.sızın hesaba gore 3dkda bır basa gelıyor olmalı.buna ne cıger yeter nede kondısyon.hadı yetdı dıyelım bu seferde kusunuzda hıc gezme olayı olmadıgı sureklı evın etrafında gezıp ıkı turda bır dama geldıgı dusunuluyor.yınede paylasım ıcın cok tesekkurler ınsallah daha ıyı oynar
ASGYB
ASGYB
Ad Soyad : DUMAN
Doğum Tarihi : 10/03/69
Forum Kayıt : 14/12/09
http://www.duman-kazim.tr.gg

11/2/2011, 4:15 pm
Selam; Kusculukta herkesin basina gelebilecek olaylardan biri senin canin sag olsun Tolga kardes yavrulariyla cekersin bi video izleriz,kus zaten yapmak istedigini yapamiyo,zorlamana gerek yok hayvani sen izlemissin isik veren bi kussa soyunda zaten gösterecektir.Saygi ve sevgilerle.DUMAN...
tolga40

11/2/2011, 4:20 pm
DELIYUREK41 demiş ki:tolga bey yalnıs anlamayında kus 2saatde 40sefer yapıyor dıyonuz.hemde sakat halıyle ben kafamdan bır hesap yapıyom bana pek mantıklı gelmıyor.sızın hesaba gore 3dkda bır basa gelıyor olmalı.buna ne cıger yeter nede kondısyon.hadı yetdı dıyelım bu seferde kusunuzda hıc gezme olayı olmadıgı sureklı evın etrafında gezıp ıkı turda bır dama geldıgı dusunuluyor.yınede paylasım ıcın cok tesekkurler ınsallah daha ıyı oynar

murat bey buyrun gelin canlı izleyin.5-6 seferde bi tura çıkar kuşda gezme vardır.sade ev etrafında uçmaz saygılar
tolga40

11/2/2011, 4:24 pm
ASGYB demiş ki:Selam; Kusculukta herkesin basina gelebilecek olaylardan biri senin canin sag olsun Tolga kardes yavrulariyla cekersin bi video izleriz,kus zaten yapmak istedigini yapamiyo,zorlamana gerek yok hayvani sen izlemissin isik veren bi kussa soyunda zaten gösterecektir.Saygi ve sevgilerle.DUMAN...
seninde canın sağolsun duman kardeş. inş yavrusunda izleteceğim.kardeşlerinide izleteceğim.dedesinin yavrularına izleteceğim bütün damarı bende öyle rasgele uçurulan bi kuş değil.bu kuşun soyundan efsaneler izledim daha öylesini kimsede görmedim benimde biraz şansım yok bu soydan uçurabileceğim en kötü kuşu uçuruyorum. pöçüğü yüzünden. saygılar
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

11/2/2011, 4:44 pm
selamlar tolga

Murat beyin dedigi mantikli 2 saatte 40 sefer biraz zor, ama benim tahminim kusun cani yandigindan fazla gezmek istemiyor, devamli nmek icin sik sik geliyor dama. BUda normal kusun kuyrugundan acisi varsa. BEnim dusuncem sefer sayisi cok onemli degil cunku biz burda erol abi ile bir cakmkali ucurduk ister inanin ister inanmayin kus 1 saatte tam 50 sefer yapti. ama murat beyin dedigi gibi evin etrafini donup gelip cikiyo, bazende yarim tur yapip cikiyodu:) o kus hala elimde, onunda ayri bi zevki oluyodu:) Kus cok yavasy suzulerek bel izasina kadar geliyodu tam kumesin agzina aheste aheste 2, 3 takla 10 , 15 metre devam. Kumesin yerini degistik kus seferden kacmaya basladi:) Yane kusun eksigi cok tu ama ben beslemeye deger buldum. O yuzden kus senin ne oldugnu biliyosan gule gule besle kardesim

saygilar
ali19
Ad Soyad : ALİ KUZU
Doğum Tarihi : 15/01/81
Forum Kayıt : 02/06/08

11/2/2011, 5:30 pm
TOLGA BEY KUŞUN KUYRUĞUNU ÇEKERSENİZ DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE GELECEĞİNDEN ŞÜPHEN OLMASIN.SİZİ TATMİN EDİYORSA YETER.KRALDA KOYSANIZ KÖTÜ YORUMLAR GELECEKTİR.BUDA KUŞCULUĞUN CİLVESİ..
ali19
Ad Soyad : ALİ KUZU
Doğum Tarihi : 15/01/81
Forum Kayıt : 02/06/08

11/2/2011, 5:35 pm
TOLGA BEY KUŞUN KUYRUĞUNU ÇEKERSENİZ DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE GELECEĞİNDEN ŞÜPHEN OLMASIN.SİZİ TATMİN EDİYORSA YETER.KRALDA KOYSANIZ KÖTÜ YORUMLAR GELECEKTİR.BUDA KUŞCULUĞUN CİLVESİ..KUŞUN BU KUYRUKLA BÖYLE OYUNU ÇOK DOĞAL,BİZ SAĞLAMI UÇURAMAZKEN SİZ SAKATI UÇURUYOSUNUZ..BAŞARILAR
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

11/2/2011, 6:38 pm
arkadaşlar bir kuşta öncelikle dirayet yani havada kalma çok önemlidir.
bu kuştada tolganın söylediğine göre dirayet var.
oyunu kötü olabilir. kuşun pöçügü kırılmış.
pöçügü de kırlmasa yine bu oyunu yapsa beslenebilir.
tabiki soyunu biliyorsak bu soyda çok güzel oynayanlar çıktığını biliyorsak. seve seve beslenir,tolgacım kuşundan yavru al uçur,
bu hayvanada artıkistirahat ver, yavrularına ağırlık ver
tolga biz çok yere gidiyoruz görüyoruz, millete bakma sen
evet kuş uzun gidiyor bilmem kaç takla vuruyor, ama nekadar havada kalıp kaç sefer yapıyor. 5-10 sefer bu da biz kuş severe veya izleyiciye nekadar keyif veriri tartışılır.
arkadaşlar bir kuşun iyi olması demek uzun fişek yapıp çoktakla vurması demek değildir.
bunları artık ögrenin heryerde konuşuluyo. birkuşta kalkmasından uçup gezmesinden hedefine sıkmasından, hedef yapamsından, sesisden takalsından, hırsından,süratinden, havada uzun zaman kalabilmesinden,istekli oyun yapması yani sefer çoklugu,çalışkanlıgı, inişine herşey değerlendirilir. sadece fişek uzunlugu değil yani, sen zefk alıyosan uçuruken olay bitmiştir. kimseye bişey ispat etmek zorunda değilsin. keyfine bak kardeşim
isyankarbfc
isyankarbfc
Ad Soyad : yıldırım
Forum Kayıt : 18/01/11

11/2/2011, 7:19 pm
kusta emek var saygı duymak lazım ıyı yada kotu tebrık ederım tolga kardesım senı herkes kus ucuramıyor laf ucuruyor ama benım cok takıldıgım bısey var tolga sahibindende ilanını gordum ve kuslarında saydıgın ozellıklerını bıraz abartı buldum guzel kardesım senın en az 40 metre gıden arapların varsa neden bızımle paylasmadım merak edıyorum dumanlı kırlılerın 300 metreden kapatıyormus bızle neden paylasmadın sahsen kafam takıldı en ıyısı ben yazıyı paylasayım senın yazdıklarınla bence ucurdukların bagdasmıyor bence bu soyledıklerın senın kuslarında olsa senın kumes 5 mılyara degıl baya fazla mılyarlara alınır.

En son isyankarbfc tarafından 11/2/2011, 7:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
isyankarbfc
isyankarbfc

11/2/2011, 7:20 pm
SLM KUŞÇULUĞU BAZI NEDENLERDEN BIRAKACAĞIM.KÜMESİMDE BULUNAN 30 TANE HEPSİ BİR BİRİNDEN ÜSTÜN KUŞ VAR. BU KUŞLARIN YARISINI OYNAYAN KUŞLARI BULMANIZ BİLE YILLARINIZI ALIR. HAZIR KAN OLARAK TUTMUŞ KUŞLARDIR 5,6 ÇEŞİT İÇİNDE KAN VARDIR OYUN OLARAK İÇ ANADOLUNUN EN UZUN SEFER YAPIP ALTI DOLU 2 SAAT VE 6 SAAT ARASI OYNAYAN SEFER SAYISI ÇOK OLAN,SEFERDE 24 TAKLA VURAN DAMARLAR VARDIR İÇLERİNDE ATMA HEDEFE KİLİTLENME KUŞLARIMDA ARADIĞIM EN ÖNEMLİ ÖZELLİKTİR DUMANLARIMIN NASIL NERDEN GELECEĞİ BELLİ OLMAZ HEYECAN VERİR ARAPLARIM ÇOK UZUN SEFER YAPAR ANTREMANINI ALMIŞ EN KÖTÜ KUŞUM 40 METREDEN AŞAĞI OYNAMAZ İÇİNDE YAVRUYA KUŞUNCA OYUNA BAŞLAYAN ARAPLARIMDAN ÇIKMAKTADIR.DUMANKİRLİ SALLI ERKEĞİN YAVRULARI 11 GÜNDE BAŞ KALDIRIR 13 GÜNDE SEFERE BAŞLAR ,BİDAHADA BOZMAZ. DUMAN KİRLİ FINDIK ERKEĞİN DAMARI 200,300 METREDEN KANAT AÇMADAN KİLİTLER GELİR HEDEFE. PARLAK GÖK 22 TAKLALI OYUNLARIYLA NAM YAPMIŞ ÇOK UZUN OYNAYAN Bİ KUŞTUR HEPSİNİ TEK TEK YAZMAK İSTEMİYORUM KUŞLAR DEĞERİNİ BULURSA SATACAĞIM ALAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN NOT: KUŞLAR KIRIKKALE KIRŞEHİR KUŞLARIDIR tolgaozkan40@hotmail.com
tolga40

11/2/2011, 7:33 pm
yıldırım sadece bende araplar yok.yakında nasip olursa bi duman ekleyeceğim foruma kuş nasıl oynar oyun kuşunda son noktayı göreceğiz.bi sıra paraya sıkışmıştım kuşlarımı satacaktım isteyen arkadaşlar oldu ama komple kümese fiyat veren olmadı. bu videodaki kuş araplardan 1 tane kuşumu izledin sen bende neler olduğunun tahmin edemezsin.daha parlak gökten yavru uçurmadım ben bu forumda 22 taklalı 70-80 metre oyunlarını bana değil kuşu tutup saklayanlara sor istersen telefonunu vereyim.duman erkeğin 200-300 metreden kapatan yavruları çıktı.o şekil kanat kapatan yavrusu koçhisarda selçuk arkadaşımızda.aynı erkekden ben yavru hazırlıyom biraz yukardan giriyo 15 taklalı seferleri var yakında paylaşağım nasip olursa.duman sallı erkeğin 13 günde yavrusuna makasladım hala evde makaslı beslediğim yer dar makaslı kaksın çatıdan alıyom o derece ankara sayfasında dediğim kuşların resimleri var bakın son eklenen resimlere özellikle bakın,video bölümünde pala arab arap akkuyruğun özz dedesi bu erkekden 80 metre 6 saat oynayan kuşlar çıktı bende 2 tane dişi yavrusu kuşlarım hep iç içe inş ilerleyen günlerde bende nasıl kuşlar olduğunu herkez görecek
tolga40

11/2/2011, 7:36 pm
ali19 demiş ki:TOLGA BEY KUŞUN KUYRUĞUNU ÇEKERSENİZ DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE GELECEĞİNDEN ŞÜPHEN OLMASIN.SİZİ TATMİN EDİYORSA YETER.KRALDA KOYSANIZ KÖTÜ YORUMLAR GELECEKTİR.BUDA KUŞCULUĞUN CİLVESİ..KUŞUN BU KUYRUKLA BÖYLE OYUNU ÇOK DOĞAL,BİZ SAĞLAMI UÇURAMAZKEN SİZ SAKATI UÇURUYOSUNUZ..BAŞARILAR

teşekürler kardeş güzel yorumların için.kuşun damarını bildiğimden bu oyunları beni tatmin ediyo saygılar
tolga40

11/2/2011, 7:36 pm
kırıkkaleli metin demiş ki:arkadaşlar bir kuşta öncelikle dirayet yani havada kalma çok önemlidir.
bu kuştada tolganın söylediğine göre dirayet var.
oyunu kötü olabilir. kuşun pöçügü kırılmış.
pöçügü de kırlmasa yine bu oyunu yapsa beslenebilir.
tabiki soyunu biliyorsak bu soyda çok güzel oynayanlar çıktığını biliyorsak. seve seve beslenir,tolgacım kuşundan yavru al uçur,
bu hayvanada artıkistirahat ver, yavrularına ağırlık ver
tolga biz çok yere gidiyoruz görüyoruz, millete bakma sen
evet kuş uzun gidiyor bilmem kaç takla vuruyor, ama nekadar havada kalıp kaç sefer yapıyor. 5-10 sefer bu da biz kuş severe veya izleyiciye nekadar keyif veriri tartışılır.
arkadaşlar bir kuşun iyi olması demek uzun fişek yapıp çoktakla vurması demek değildir.
bunları artık ögrenin heryerde konuşuluyo. birkuşta kalkmasından uçup gezmesinden hedefine sıkmasından, hedef yapamsından, sesisden takalsından, hırsından,süratinden, havada uzun zaman kalabilmesinden,istekli oyun yapması yani sefer çoklugu,çalışkanlıgı, inişine herşey değerlendirilir. sadece fişek uzunlugu değil yani, sen zefk alıyosan uçuruken olay bitmiştir. kimseye bişey ispat etmek zorunda değilsin. keyfine bak kardeşim

çok güzel anlatmışın metin abi ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR 89498
isyankarbfc
isyankarbfc

11/2/2011, 7:41 pm
tolga40 demiş ki:yıldırım sadece bende araplar yok.yakında nasip olursa bi duman ekleyeceğim foruma kuş nasıl oynar oyun kuşunda son noktayı göreceğiz.bi sıra paraya sıkışmıştım kuşlarımı satacaktım isteyen arkadaşlar oldu ama komple kümese fiyat veren olmadı. bu videodaki kuş araplardan 1 tane kuşumu izledin sen bende neler olduğunun tahmin edemezsin.daha parlak gökten yavru uçurmadım ben bu forumda 22 taklalı 70-80 metre oyunlarını bana değil kuşu tutup saklayanlara sor istersen telefonunu vereyim.duman erkeğin 200-300 metreden kapatan yavruları çıktı.o şekil kanat kapatan yavrusu koçhisarda selçuk arkadaşımızda.aynı erkekden ben yavru hazırlıyom biraz yukardan giriyo 15 taklalı seferleri var yakında paylaşağım nasip olursa.duman sallı erkeğin 13 günde yavrusuna makasladım hala evde makaslı beslediğim yer dar makaslı kaksın çatıdan alıyom o derece ankara sayfasında dediğim kuşların resimleri var bakın son eklenen resimlere özellikle bakın,video bölümünde pala arab arap akkuyruğun özz dedesi bu erkekden 80 metre 6 saat oynayan kuşlar çıktı bende 2 tane dişi yavrusu kuşlarım hep iç içe inş ilerleyen günlerde bende nasıl kuşlar olduğunu herkez görecek

tolga kardesım ınsallah en ıyısı sende olurda en ıyısını sen ucurursun heveslısın yanıyorsun anlıyorum her kuscu heveslıdır yoksa kusculuk olmaz ınsallah yakında bahsettıgın gıbı kusların vıdeosunu koyarsın herkes ızler saglıcakla kal kardesım.
Similar topics