ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

+12
eric
isyankarbfc
ali19
ASGYB
DELIYUREK41
EZEL
Kırıkkaleli Haydar
dadaş25
Dr. Sedat
kırıkkaleli metin
Ali3547
tolga40
16 posters
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 Empty Geri: ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

12/2/2011, 7:36 am
tolga40 demiş ki:
ali19 demiş ki:TOLGA BEY KUŞUN KUYRUĞUNU ÇEKERSENİZ DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE GELECEĞİNDEN ŞÜPHEN OLMASIN.SİZİ TATMİN EDİYORSA YETER.KRALDA KOYSANIZ KÖTÜ YORUMLAR GELECEKTİR.BUDA KUŞCULUĞUN CİLVESİ..KUŞUN BU KUYRUKLA BÖYLE OYUNU ÇOK DOĞAL,BİZ SAĞLAMI UÇURAMAZKEN SİZ SAKATI UÇURUYOSUNUZ..BAŞARILAR

teşekürler kardeş güzel yorumların için.kuşun damarını bildiğimden bu oyunları beni tatmin ediyo saygılar

KRALDA KOYSANIZ KÖTU YORUMLAR GELECEKTIR DIYE BİŞEY YOK.IYI KUŞ VARDIR KÖTU KUŞ VARDIR.BELKI BU GÖRECELI BI KAVRAMDIR AMA IYI KUŞ HERKES TARAFINDAN IYIDIR.BAZEN YORUMLARI OKUYORUM DA 2-3 SAATTE 40 SEFER VEYA 50 SEFER OYUN YAPIYOMUŞ .ŞİMDI ONUN 40 SEFER YAPMASI ONU IYI KUŞMU YAPAR.5 MT 1-2 TAKLAYLA OYUN YAPAN KUŞ ISTERSE GUN BOYU SEFER YAPSIN IYI KUŞMU IYI MI DEMEK ZORUNDAYIZ. KUŞ STANDART 1 SAAT 40 DK UÇSUN 10 SEFER YAPSIN SON SEFERI ILK SEFERINDEN IYI OLSUN STANDART TAKLA VE OYUNU OLSUN KALKTIĞI YERE INSIN EN IYI KUŞ ODUR.DERECE ALAN KUŞLARA DA BAKIYORUM BI STANDARTLARI YOK ILK SEFERINDE 5 TANE IKINCI SEFERINDE 3 TANE TAKLA ATMIŞ GITTIKÇE DÜŞMUÜŞ YADA ARASIRA YUKSELMIŞ BÖYLE KUŞA BIRINCILIK VEREREK KENDIMIZI KANDIRIYORUZ.KUSURA BAKMAYIN AMA BEN ÖYLE KUŞLARA IYI DEMEM KALDIRIPTA BURDA VIDEOSUNU YAYINLAMAM.
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 Empty Geri: ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

12/2/2011, 8:03 am
SON SEFERİ İLK SEFERİNDEN İYİ OLAN KUŞ YAPIŞIR.KUŞ YORULACAK ZOR İNECEKKİ İYİ KUŞ OLSUN YOKSA HER SEFERİ İLKİNDEN İYİ OLSA KUŞ OYNADIKÇA BULUDA GİRMELİ.BİDE ARAP AKKUYRUK DEDİĞİN GİBİ İLK BAŞTAN BERİ 5 METRE SEFERLERLE OYNASAYDI ZATEN BESLEMEZDİM.KUŞTA Bİ SORUN VAR PÖÇÜĞÜ DÜZELSİN.ÖZELLİKLE SENİN İÇİN ÇEKİP İZLETECEĞİM.İŞLERİM NEDENİYLE KUŞLARIMI ARA VERDİM BU SIRA UÇURAMIYORUM İNŞ DÖNDÜĞÜMDEDE KUYRUĞU DÜZELİR.AYRICA BENİM KUŞUM İYİDE OYNASA KÖTÜDE OYNASA BEN PAYLAŞIRIM BURA Bİ PAYLAŞIM SİTESİ ÇOĞU ARKADAŞ DÖKÜLEN KUŞLARINI ÇEKMİŞ KOYMUŞ HEPSİNİ PAYLAŞIMLARI İÇİN TEBRİK ETTİM ZAMANI GELDİĞİNDE İYİ KUŞUDA ÇEKİP KOYARIZ.ARAP AKKUYRUP BÖYLE OYNUYO DİYO BENİM KUŞLARIMIN TAMAMI BÖYLE DEĞİL FORUMDA BİLE PAYLAŞMADIĞIM ÇOK ÖZEL KUŞLARIM VAR.ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
dadaş25
dadaş25

12/2/2011, 8:38 am
TOLGA SON SEFERI ILK SEFERINDEN IYI OLMAYAN KUŞ YAPIŞMAZ VE INANKI BULUDA GIDER BENDE ÖYLE OYNAMAYAN KUŞU BESLEMEM.ILK ÇEKTIKLERIN DE BEĞENMIŞTIM AMA ÇOK GERI GITMIŞ HAYVAN HAKKIDIR IYIYE IYIDENIR ÇEK IYIYSE YINE IYI DERIM.
tolga40

12/2/2011, 10:23 am
inş çekeceğim yeni videolarını ozaman konuşuruz.ben uçurduğum kuşun sonunaca ardındayım buraya 1 video koyup bırakmam nasip olursa her sene bu kuşu videosunu koyacağım
ali19
Ad Soyad : ALİ KUZU
Doğum Tarihi : 15/01/81
Forum Kayıt : 02/06/08

12/2/2011, 11:11 pm
MUSTAFA BEY MADEM ÖYLE ÇEKİN KOYUN KUŞLARINIZIN VİDEOSUNU SEYREDELİMDE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSIN..BULUTA GİREN KUŞ BEN DAHA HİÇ BİYERDE GÖRMEDİM HAVA SİSLİ OLURSA BİLEMEM..YORUM YAPMAK KOLAY.İCRAAT HER İŞİN ÇÖZÜMÜ
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

13/2/2011, 3:17 am
tolga kardes ben senin bu arap ayna kuyruk kusunun cok guzel bi kus oldugunu dusunuyorum.
belini incitmis kuyrugunu kulanamiyo. ve duzelmesi imkansiz cunku benim bir cok kusum ole oldu ve duzelmedi. eski oyunlarinida hic bir zaman yapamiyolar. bazilarida diyorki 1 saatte 40 sefer nasil yapar. yav 20 saniy 30 saniye ucup sefer yapan kusum vardi. saaatten az uctu belikide, 42 sefer yapti. yani 1 tur atip sefer yapankuslar var. ama duzgun degil o baska mevzu.
olurmu olur cesit cesit kus var. bunda cok sasilacak bisey yok
tolga40

13/2/2011, 7:26 am
inş ben düzelteceğim düzelmesede 4 tane yavrusu büyüyo yavrularından kuş izleteceğim.isterse kimse beğenmesin ben kimsenin demesiyle kuş beslemem sevdiğim kuşu beslerim öyle olsaydı kümesim her hafta değişirdi bende 10 yaşının üzerinde sağlam bildiğim kuşlarım var.kümesime bakılırsa aslında en kötü kuşumu ı uçuruyom inş bu yaz 22 taklalı 70-80 metre giden kuş uçuracağım anası babası bu oyunu yaptı fakat ben kuşları çoğaltma yoluna gittim.
ekrem09
ekrem09
Ad Soyad : ekrem atar
Doğum Tarihi : 01/01/89
Forum Kayıt : 20/10/10

13/2/2011, 12:41 pm
ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 1437731403
tolga40

13/2/2011, 1:27 pm
ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 632133
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

13/2/2011, 3:58 pm
eric demiş ki:tolga kardes ben senin bu arap ayna kuyruk kusunun cok guzel bi kus oldugunu dusunuyorum.
belini incitmis kuyrugunu kulanamiyo. ve duzelmesi imkansiz cunku benim bir cok kusum ole oldu ve duzelmedi. eski oyunlarinida hic bir zaman yapamiyolar. bazilarida diyorki 1 saatte 40 sefer nasil yapar. yav 20 saniy 30 saniye ucup sefer yapan kusum vardi. saaatten az uctu belikide, 42 sefer yapti. yani 1 tur atip sefer yapankuslar var. ama duzgun degil o baska mevzu.
olurmu olur cesit cesit kus var. bunda cok sasilacak bisey yok
arkadasım bazıları derken sanırım benı kasteddın.20sn bır sefer yapan kusum vardı demıssın.herhalde sen hıc sporla ugrasmadın.kondısyon dıye bır olay var.kasların bır kapasıtesı var.senın dedıgın olay ben maraton kosusunu engellı olarak duz kosanların bıtırdıgı surede bıtırıyom gıbı bırsey oluyor.ben gormnedım sadece okudum kusculukdada ogrendıgım ılksey gormedıgıne ınanma oldu saygılarımla
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

13/2/2011, 8:22 pm
selam arkadaslar

murat bey dediiniz gibi " kusculuka mantiga zor geliyosa , gormedigine inanmamayi" bende gec te olsa ogrendim. CUnku milletin metresi bitmez , hadi bizim burda Feet kullaniyolar, o yuzden anlamakta zorluk cekiyoruz ama metre hesabina girildimi isler bayagi bi mantiksizlasiyor. Ha demiyorum herkes isteyerek abartiyor, sadece yanlis hesapliyor. Tolga kardesim demis gene 22 takla 70 - 80 metre giden kus var diye. INanmasi bir hayli guc ama olabilir belkide 20 seferinden birinde buna yakin gidiyodur oda genelleme yapmistir diye dusunuyorum.

sefer sayisina gelince, allah ve erol abi sahidim biz bi gun usenmeden zaman tuttuk kus 65 dakkada 50 sefer yapti indi. inanmasi guc ama kusun turlari evin etrafindaki agaci don gel 100 metrelik bir daire cizerdi bazende yarim daire:), seferler aheste aheste , 1 ile 3 taklali, ve 5 metre - 15 metre arasi. simdi sefermiydi seferdi ama dandik sefer yane toplasan 10 tanesi goze hos gelen kotu seferlerdi. Ergunun dedigide buna benzer gerci 20 saniye mantiken imkansiz ama eger anlattigi kus once catiya sefer yapip bitince birakip biraz ilerdeki alana sefer yapar, olmadi bitince biraz ilerler bide yere yaparsa olur. bunada sefer degil inmek icin ugrasma denir.

saygilar
eric
eric

13/2/2011, 8:51 pm
kuslar cesit cesittir ve bir suru bozulmus kus var. ben demiyorumki kus her seferinde 10 takla 30 m gidiyor. ama 5-15 m bazen taklasiz bazen 5 taklaya ciktigi oluyodu ama ben bu kusu zaten ovmuyorum bozuk kusdu. ama seferi yuzde 90 yerine yapardi taklasiz inerdi tabani yoktu alti bos. bunu gordukten sonra inandim herkeste 50 ve uzeri sefer yapaak kus cikabilir bun abartacak bisy goremiyorum ben.ha dersenki 50 sefer 30m gidiyor ozaman is degisir ama bozuk kuslarda cikabilir. sedat nihatin o nuhodiside oledi dakkada bir sfere gelirdi ben gormedim ama konusuyoruz anlatir bana.ama o kus alti bos degil iyidi. kardesim ben buraya 3 senedir uyeyim izlemdigim video kalmadi bir suru bilgi orendim ben hic bir syti atip tutmuyorum ne diyorsam hepsi dogrudur. benim buraya koydugum mavinin videosundaki sferi ile son zamanlarda yaptigi seferler arasinda daglar kadar fark var, sagolsun uygar kardesin tavsiyesiyle ac birak tim kusu bi kac gun. sonra resmen hedefci oldu bende sasirdim yeme olumune savrula savrula geliyodu bas aliyodu. nihatda sahittir.
dadaş25
dadaş25

14/2/2011, 7:50 am
ali19 demiş ki:MUSTAFA BEY MADEM ÖYLE ÇEKİN KOYUN KUŞLARINIZIN VİDEOSUNU SEYREDELİMDE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSIN..BULUTA GİREN KUŞ BEN DAHA HİÇ BİYERDE GÖRMEDİM HAVA SİSLİ OLURSA BİLEMEM..YORUM YAPMAK KOLAY.İCRAAT HER İŞİN ÇÖZÜMÜ

HOCAM SIZ GÖRMEDINIZ DIYE ÖYLE KUŞ OLMADIĞI SONUCUNU MU ÇIKARMAMIZ GEREKIYOR.HERKESIN BI DOĞRSUSU VARDIR BUDA BENIM DOĞRUM.vIDEO ÇEKIP KOYMAK O KUŞUN IYI OLDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR.SIZ ÖYLE KUŞLAR GÖRMEMIŞSINIZ YA GÖRSENIZDE HAYEL ZANNEDERSINIZ..

DELIYUREK41
DELIYUREK41

14/2/2011, 8:41 am
eric demiş ki:kuslar cesit cesittir ve bir suru bozulmus kus var. ben demiyorumki kus her seferinde 10 takla 30 m gidiyor. ama 5-15 m bazen taklasiz bazen 5 taklaya ciktigi oluyodu ama ben bu kusu zaten ovmuyorum bozuk kusdu. ama seferi yuzde 90 yerine yapardi taklasiz inerdi tabani yoktu alti bos. bunu gordukten sonra inandim herkeste 50 ve uzeri sefer yapaak kus cikabilir bun abartacak bisy goremiyorum ben.ha dersenki 50 sefer 30m gidiyor ozaman is degisir ama bozuk kuslarda cikabilir. sedat nihatin o nuhodiside oledi dakkada bir sfere gelirdi ben gormedim ama konusuyoruz anlatir bana.ama o kus alti bos degil iyidi. kardesim ben buraya 3 senedir uyeyim izlemdigim video kalmadi bir suru bilgi orendim ben hic bir syti atip tutmuyorum ne diyorsam hepsi dogrudur. benim buraya koydugum mavinin videosundaki sferi ile son zamanlarda yaptigi seferler arasinda daglar kadar fark var, sagolsun uygar kardesin tavsiyesiyle ac birak tim kusu bi kac gun. sonra resmen hedefci oldu bende sasirdim yeme olumune savrula savrula geliyodu bas aliyodu. nihatda sahittir.
arkadasım sefer sayısı konusuna polemık yaratmamak ıcın hıc artık gırmıyorum.yalnız son cumlende ılgınc geldı ac kusun yeme gelmesı sence hedefe oynamakmıdır,yoksa yem yemek ıcın gelmekmıdır.bence kusu ac bırakıp yeme gelmesını saglamkla yer yapmıs kusun kondugu yere engel koymak arasında hıc fark yokdur.kusun hataları var sen bu hataları cesıtlı carelerle gecıstırmeye calısıyorsun.ornek vermek gerekırse benım kolum kırık alcıya alınması lazımken agrı kesıcıyle acıyı dındırıyorum.ama nereye kadar yarın obursu gun o kırık kol yamuk kaynar.kus mazeretsızken gelıp yerıne oynıyacak.aclıkdan bıtdıgı ıcın yeme gelen kusun yapdıgı oyunla ıcınde oldugu ıcın kumesıne gelıp oyanayan kus arasında cok fark var.bence hata yapanı bır sekılde duzeltmeye calısıcagına hatasıza bak daha ılerıye goturmek ıcın caba sarffet saygılar
KARAOGLU
KARAOGLU
Ad Soyad : ANKARALI SECKIN
Doğum Tarihi : 02/06/68
Forum Kayıt : 30/03/10
http://www.ankarakuslari.be

14/2/2011, 11:20 am
gule gule besle kardesim tolga ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 634977988
kusun simdiki zamani onemlidir
yani sonu kusun sonu onemlidir
cok kus gordum yavruyken muthis super ama
ekeligi hayal kirikligi bu benim icinde
butun arkadaslar icin gecerli
kus insani yaniltabilir
gule gule besle kardesim.
seckin karaoglu belcika slmlar.
tolga40

14/2/2011, 12:59 pm
sağol kardeşim sonu bu kuşun dahada kötü olamaz zaten
ali19

14/2/2011, 5:26 pm
DEDİM YA MUSTAFA BEY HER İŞİN BAŞI İCRAAT.EL YUMRUĞUNU BİLMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ SANARMIŞ.YOKMU KUŞUNUZUN VİDEOSU GÖRELİMDE BİZ YİNEDE HAYAL SANALIM.BURAYA NE OLURSA OLSUN PAYLAŞIM AMAÇLI VİDEOLAR KONULMUŞ ORTAM OLUŞTURULMUŞ.BAŞKALARININ VİDEOLARI ÜZERİNDEN KÖTÜLEME VEYA RANT YAPILMASI BENCE YANLIŞ.FORMUN AMACI PAYLAŞIM....İYİ YADA KÖTÜ.
tolga40

14/2/2011, 5:55 pm
ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 798139 ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 848716 ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR - Sayfa 2 798139
Dr. Sedat
Dr. Sedat

14/2/2011, 7:17 pm
selamlar murat bey

soyledikleinize tamamen katiliyorum, aclikla terbiye edilen kustan hayir gelmez. Ac olan kusta ne energy olur ne saglik, bir anda hasta olur olur gider. Ergun arkadasimiz seyislige pek inanmadigindan ilk baslarda kuslara iyi terbiye vermiyor o yuzdende kusalr cani naisl isterse oraya oyniyarak aciliyo. Sefere basliyincada yere gelmesini bekliyo. Hele buranin soguk kisinda kusu ac birakarak egitmek kuslara eziyet olur. Dedigin gibi gerekli seyisligi yaptiginda kus zaten icinde varsa yerine gelir, yoksa bir problem vardir diyorum

saygilar
eric
eric

15/2/2011, 2:30 am
evet ben pek inanmiyorum seyislige. cunku 60 tane kus elimden gecti hepsine heme hemen ayni seyleri yaptim ama iclerinden 5 tanesi bole istedigim gibi cikti. ee geriye kaln 55 tanesine ben kotu seyislikmi yaptimda ole oldular. yoksa bu 5 tanesine mi cok iyi seyislik yaptimdami ole ciktilar? benim kuslar hci bir yere oynamazlar sadece havada ve kumesin ustunde oynarlar.
sadece dirsek acanlar yerine basamadigi icin acidan dolayi baska yer oynayanlar , atanlar olur.
ben daha hic bir kusumu ac birakip yem terbiyesiyle yer oynamaliri alistirmadim.kendileri alistilar. ama uygar arkadasin dedigi gibi ilk kez bir kusumu bir kac gun cok az yem vererek ac biraktim farkini gordum. kusun once yeme geldigini gozlemledim sonra kus yerini baya yapinca yem olayini kestim artik yem olmasada yerine oynamasini bilmistir. bunuda bole abartilacak bir seyislik olayi olarak gormuyorum.
Dr. Sedat
Dr. Sedat

15/2/2011, 4:30 am
selamlar

dogru haklisin ergun eger 60 tan 55 i kotu ciktiysa, kuslarin kanindandir. Ama kendininde dedigin gibi bazen iyi seyislikle bozulmaya yuz tutan kusu duzeltebiliyosun, sen oyle sanmasanda seyislikle duzeltmissin:). senin yaptigin normal, yane acizcik ac birakip bir kac gun az yem vermek. sanirim benim gibi murat beyde senin kusu kac gun ac birkarak egitmeye calistigni dusunmus. bende benim dumana ayni uygulamayi yaptim agaca atti kuslari yerde yemledim doyrdum o agacta yatiyodu, agactan inince tekrar kaldiriyodum taaki kendi direk yere atana kadar ininicede onune az yem atiyodum. oda ogrendi classical conditioning teorisi yolu ile ogrendi olayi. Ama kusun icindede varmis, belli bi zamandan sonra tamammen agaci kesti. ayni sekilde kanat patlatan kusu ucurursan kotu seyis olursun, kanat patlatinca kus bi kere konar sonra ucurmassin kanadi iyilesene kadar. ama devamli aciyosa o baska o zaman at gitsin.

insallah bu sezon guzel kuslar cikarirsin

kendine iyi bak
dadaş25
dadaş25

15/2/2011, 7:20 am
ali19 demiş ki:DEDİM YA MUSTAFA BEY HER İŞİN BAŞI İCRAAT.EL YUMRUĞUNU BİLMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ SANARMIŞ.YOKMU KUŞUNUZUN VİDEOSU GÖRELİMDE BİZ YİNEDE HAYAL SANALIM.BURAYA NE OLURSA OLSUN PAYLAŞIM AMAÇLI VİDEOLAR KONULMUŞ ORTAM OLUŞTURULMUŞ.BAŞKALARININ VİDEOLARI ÜZERİNDEN KÖTÜLEME VEYA RANT YAPILMASI BENCE YANLIŞ.FORMUN AMACI PAYLAŞIM....İYİ YADA KÖTÜ.

HAKLISINIZ BIZ EL YUMRUĞU DA GÖRDUK YUMRUĞUMUZA DA GÖSTERDIK ÇOK ŞÜKÜR KUŞU DA IYI BILIYORUZ YENI YETME DEĞİLİZ DEDEDEN MIRAS BIZE KI BÖYLE KUŞLARA IYI DEĞİL DIYEBILIYORUZ.BEN RANT YADA KÖTULEME YAPMIYORUM BU KUŞUN ILK VIDEOLARI GUZELDI BEN TOLGAYA GUZEL OLDUĞUNU SÖYLEMIŞTIM.AMA BU VIDEOLARINA KIMSE BANA IYI DEDIRTEMEZ.SİZDE KOYMUŞSUNUZ VIDEO AMA BEN ONUN HAKKINDA OLUMSUZ BIR CUMLE KURMADIM KUŞUNUZU TEBRIK ETTIM.HAYVAN HAKKIDIR SONUÇTA.SİZİN ANLAMADIĞINIZ INSANIN ELINDE BUNDAN ÇOK DAHA IYILER OLUNCA BÖYLELERINE BAKMA LUKSU OLMADIĞIDIR.ÇOCUK KUŞU BUNLAR KUSURA BAKMAYIN YENI BAŞLAYAN İÇİN IYI KUŞ.
BENCE SIZDE ÇOK BUYUK KONUŞMAYIN BU KUŞ İŞİNDE HAYEL DEDIKLERINIZ BILE GERÇEK OLABILIR KI SIZDE IYI BILIRSINZ KI KIRILMADAN BU ZAMANA GELMIŞ SAĞLAM DAMARLI GUVERCINLERIN HEPSI HEM UZUN OYNAR HEMDE SEYRINE DOYUM OLMAZ.BEN VIDEO KOYMUYORUM DIYE VE SIZIN DEMENIZLE DE KUŞLARIM KÖTU OLMUYOR.BEN SADECE DIYORUIM KI BU KUŞ GERI GIDER ILERI GITMEZ IYI BI KUŞ DEĞİL.
tolga40

15/2/2011, 7:46 am
yazdığın yorumlar çok kırıcı burda bi çocuk varsa oda sen olmalısın mustafa bey çocukca yorumlar yazdığın için bi kuşu silmek vermek çok basittir fakat o kuştan kuş çıkartmak benim için kuşçuluk odur. kendisi isterse angut gibi uçsun bende öyle öz kuşlar varki vurdunmu yavruları yine akılları alır.kaldıki bunları tekrar yazmak istemiyorum bu kuşun damarından gelen bütün kuşlar oynadı yumurta kardeşi vijjik yavruyken inemedi kayboldu.bu hayvanda güzel başladı her gün üzerine korkan aylarca yattı kümeste pöçüğü kırdı ve kümes değiştirdi senin iyi demenlede benim kuşuum iyi yada kötü olmaz ben kuşumu biliyom.neyse kuşa böye yorum yapmaya devam edip benim kuşumdan rant sağlamayı bırakın kuş kötü yada iyi yorumunuzu yaptınız daha uzatmanın bi anlamı yok
ali19

15/2/2011, 8:13 am
BURDA VİDEO KOYARKEN KUŞU ÖVMEK YADA BU İYİ KUŞTUR DİYE KOYMAZ KİMSE.. AMAÇ PAYLAŞIMDIR.KUŞU BESLEMENİN YANINDA SOHBETİDE FARKLI ZEVK VERİR İNSANA.HİÇ TANIMADIĞIN İNSANLA DOST OLUVERİRSİN.PAYLAŞIMLARDA YAPILAN KİŞİNİN ALEYHİNE YORUMLAR FORMUN AMACINI SAPTIRIR.İYİ YA DA KÖTÜ PAYLAŞIMLARA BENCE SAYGI DUYALIM.EMİNİM ELİNİZDE ÇOK İİ KUŞLAR VARDIR AMA DEDİĞİM GİBİ EMEĞE SAYGI.ERZURUM DAYSANIZ KUŞ UÇURMANIN OYUNA OTURTMANIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİRSİNİZ.BEN RİZE NİN İKİZDER İLÇESİNDEYİM.ATMACA VE DOĞA ŞARTLARI SİZİN ORAYLA HEMEN HEMEN AYNIDIR.BİRBİRİMİZİN HEVESİNİ KIRMAYALIM..
DELIYUREK41
DELIYUREK41

15/2/2011, 8:54 am
eric demiş ki:evet ben pek inanmiyorum seyislige. cunku 60 tane kus elimden gecti hepsine heme hemen ayni seyleri yaptim ama iclerinden 5 tanesi bole istedigim gibi cikti. ee geriye kaln 55 tanesine ben kotu seyislikmi yaptimda ole oldular. yoksa bu 5 tanesine mi cok iyi seyislik yaptimdami ole ciktilar? benim kuslar hci bir yere oynamazlar sadece havada ve kumesin ustunde oynarlar.
sadece dirsek acanlar yerine basamadigi icin acidan dolayi baska yer oynayanlar , atanlar olur.
ben daha hic bir kusumu ac birakip yem terbiyesiyle yer oynamaliri alistirmadim.kendileri alistilar. ama uygar arkadasin dedigi gibi ilk kez bir kusumu bir kac gun cok az yem vererek ac biraktim farkini gordum. kusun once yeme geldigini gozlemledim sonra kus yerini baya yapinca yem olayini kestim artik yem olmasada yerine oynamasini bilmistir. bunuda bole abartilacak bir seyislik olayi olarak gormuyorum.
mrb arkadasım ısmınızı bılmedıgımden boyle hıtap edıyorum kbakmayın artık.bak dıyonuzkı elıme 60kus gecdı hepsıne aynı seylerı uyguladım burda benden cok daha bılgılı ustalar vafr onlarda soler ama ben nacızene acıklıyım kuslarda ınsanlar gıbı farklı huylara ve karakterlere sahıptır.tek soy ıcındekı kuslara bıle farklı ucurtma ve seyıslık yontemlerı uygulanırken 60cesıt kusun tek bır yontemle terbıye edılebılmesı sızce mumkunmudur.evet kusda onemlıdır ama ucurucuda enaz kus kadar onemlıdır.ıyı kuscular kus ucurmayı bılmeyen adama kus vermıyollar neden kusumun hakkını vermezde kusun namını kırletır dıye.yoksa hepsıde kuslarına sonuna kadar guvenırler.hanı bır soz varya bır essekden yarıs atı cıkaramazsın ama bır yarıs atını essege cevırebılırsın.
ayrıca tolga beye yapılan elestırılerde bence agır oluyor.kendısı bence hakıkaten kus ucuran ve bu ıse onem veren bır arkadas.zıraa kendısı bır cok vıdeosunu bızle cekınmeden paylasmısdır.bu ıs arama deneme ısıdır.bende kendısınde cok kısa zamanda adını kusculuk camıasına kabuk etdırecek azmı goruyorm.elestırıde ıllakı olacak bende kendısıne elestırı yapdım ama bunu yaparken kırmamaya ozen gostermek gerek.arkadasın bebe kusu dıye hıtap edılen kusu ıyı bır kandan gelmeymıs.kendısınde hosuna gıdıyor.begnmezsınız ayrı mesele ama bunuda uslubuyla solemek bence dogru olandır.herkese saygılarımla
dadaş25
dadaş25

15/2/2011, 9:53 am
ali19 demiş ki:BURDA VİDEO KOYARKEN KUŞU ÖVMEK YADA BU İYİ KUŞTUR DİYE KOYMAZ KİMSE.. AMAÇ PAYLAŞIMDIR.KUŞU BESLEMENİN YANINDA SOHBETİDE FARKLI ZEVK VERİR İNSANA.HİÇ TANIMADIĞIN İNSANLA DOST OLUVERİRSİN.PAYLAŞIMLARDA YAPILAN KİŞİNİN ALEYHİNE YORUMLAR FORMUN AMACINI SAPTIRIR.İYİ YA DA KÖTÜ PAYLAŞIMLARA BENCE SAYGI DUYALIM.EMİNİM ELİNİZDE ÇOK İİ KUŞLAR VARDIR AMA DEDİĞİM GİBİ EMEĞE SAYGI.ERZURUM DAYSANIZ KUŞ UÇURMANIN OYUNA OTURTMANIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİRSİNİZ.BEN RİZE NİN İKİZDER İLÇESİNDEYİM.ATMACA VE DOĞA ŞARTLARI SİZİN ORAYLA HEMEN HEMEN AYNIDIR.BİRBİRİMİZİN HEVESİNİ KIRMAYALIM..

BEN BU İŞİN ZATEN MUHABBETINI SEVIYORUM AMA IYI DERKEN BIŞEY YOKTA KÖTU DERKEN NEDEN BU KADAR TEPKI ALDIM ANLAMIYORUM.ELBETTE EMEK VERMEK AYRI BI ZORLUK AMA ILLADA BEĞENECEĞİM DIYE BIŞEY YOK KÖTUYE IYI DEMEK KENDIMI KANDIRMAKTIR KUŞTA.
tolga40

15/2/2011, 11:51 am
burası bi paylaşım sitesi ben bu videoyu zaten çok iyi,kuşum hazır diye koymadım sadece paylaşmak istedim isteyen arkadaş eleştirir,isteyen beğenir ,burda kuşun beğenilmemesiyle kuşum kötü olmaz yada beğenilirse çok iyi kuş olmaz ben kuşumu biliyom zamanı gelincede bu kuşun soyundan bunun 10 katını oynayan kuş uçuracağım burada yalnız eleştiriler yıkıcı değilde ,yapıcı olursa daha iyi olur sadece benim bu video için değil forumdaki diğer arkadaşların paylaşımlarındada kırıcı olmayalım yok eğer video paylaşım bölümüne bi sıtandart koyacaksak atıyorum en az 15 sefer 40 metreden aşağı oynamayan kuşlar konulmasın diyosanız böyle videolarla uğraşmayalım böyle bi kuralda yok forumda bundan sonra zaten hep iyi kuş videosu koyacağım buraya bu benim izlediğiniz en kötü kuşum olsun 2 tane yavrusu bu hafta yeme vuracak kuşların 2 side hediye veriyorum arkadaşlarım uçuracak ikiside iyi uçurucudur ,2 yavrusuda 15 güne yeme vuracak onlarıda ben uçuracağım inş akkuyruğun kuyruğu düzelmezse burada yavrularını izleteceğim
DELIYUREK41
DELIYUREK41

15/2/2011, 12:05 pm
mustafa bey ben sızı elestırmedım kımse sızın kusu begenmeme durumunuza bısey dıyemez.zevkler ve renkler tartısılımaz.ben sadece uslubunuzu kırıcı buldum.cocuk kusu demek yerıne sen daha ıyılerını ucurursun dıyebılırdınız mesela.bılıyorsunuz bır kuscular kuslarımıza yapılan elestırılere gulup gecemıyoruz azda olsa alınmıyoruz.sankı bıze elestırı gelmıs gıbı oluyoruz :D umarım benı anlarsınız hoscakalın
freaxs
freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10

16/2/2011, 2:24 pm
tolga bey foruma eskisi kadar yorum ile katılmasamda takip ediyorum
benim fikrimi sorarsan diyorsun 70-80 metre giden kuşlarım var şoyle güzel boyle güzel fakat nerede
tutup koyuyorsun bir video tabi çoğu kişiyi tatmin etmiyor bu kuş
seferiyle ve uzun gidişiyle sonra polemik oluyor
sakın yanlış anlama ama 70-80 metre giden kuşu koysanda buraya illaki kötü yorum yapan olacaktır birşey diyemem ama iyi olduğunuda anlayacak bir çok kuşcuda vardır burada bence emin ol
eğer bir gün ucurman nasip olursa o uzun gidişleri görmek isterim (70-80metre gidenleri)
tşk
kenann
kenann
Ad Soyad : kenan demirel
Doğum Tarihi : 01/04/81
Forum Kayıt : 22/01/11

16/2/2011, 2:36 pm
arkadaşlar hakiki arap güvercinin rengi nasıl olmalı zil siyahmı yoksa hafiften açıkmı olmalı
Similar topics