ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR
+12
eric
isyankarbfc
ali19
ASGYB
DELIYUREK41
EZEL
Kırıkkaleli Haydar
dadaş25
Dr. Sedat
kırıkkaleli metin
Ali3547
tolga40
16 posters
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR
16/2/2011, 3:47 pm
slm ufuk çok değil 4 sene önce bu kandan bi efsane uçurdum kuş ortalama 70-80 metre 10-15 takla 6 saat oyunu vardı bu videodaki kuşunda öz dayısıydı fakat kuşun kıymetini bilemedik ozamanlar bende video yoktu güvercin forumuda bilmiyodum yoksa çeker burda paylaşırdım o kuşu kıramadığım abilerime verdim.kamanın bi köyündede kayboldu zaten o yavruyu izledikten sonra babasını,anasını,2 tane dişi kardeşini paraylan aldım,yeni yeni bu kandan kuş kaldırıyorum özellikleri yavrular civirtiyi kesmeden oyun alır bozma olmaz yada yavruya kusunca oynayanlar çıkıyo nadiren. bende bu araplardan daha iyi kuşlarımda var hem takla sayısı hem fişek boyu nasip olursa bundan sonra en kral kuşları uçuracağım.bide ben sürekli çalışan biriyim işlerimden fırsat buldukça kuş kaldırıyorum buda kuşu olumsuz etkiliyo bi duman hazırlıyodum 10 gün kuşu uçurdum 15 taklalı 25-30 metre oyunlar yapmaya başlamıştı yaklaşık 10 gündür evde yatıyoişlerden fırsat bulamıyom buda kuşu olumsuz etkiliyo tam sökük olmadığı için geriletiyo.
- dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09
Geri: ARAP AKKUYRUK 2011 TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR
17/2/2011, 8:48 am
DELIYUREK41 demiş ki:mustafa bey ben sızı elestırmedım kımse sızın kusu begenmeme durumunuza bısey dıyemez.zevkler ve renkler tartısılımaz.ben sadece uslubunuzu kırıcı buldum.cocuk kusu demek yerıne sen daha ıyılerını ucurursun dıyebılırdınız mesela.bılıyorsunuz bır kuscular kuslarımıza yapılan elestırılere gulup gecemıyoruz azda olsa alınmıyoruz.sankı bıze elestırı gelmıs gıbı oluyoruz :D umarım benı anlarsınız hoscakalın
Murat Bey ben sıze alınmadın haklısınız belkı uslubum yanlıştı özur dıledım ben arkadaşımdan ama bı yorum yaptık dıye sankı hıç eleştırılmıyecek gıbı bı hava estı forum da:)) ben bu kuşun ılk vıdeolarını zıledım çok hoşuma gıtmıştı ama sonra bu vıdeolar yayınlanınca tolgaya ben beslemem benı hayel kırıklığına uğrattı dıye bı ıbare kullandım sankı kötu bışey gıbı algılandı.Herkesın taklacıdan anladığı algıladığı bı zevk var benım zevkıme hıtap etmediği için ben o yorumu yaptım.ıyı vıdeoları olursa da çıkar mertçe kardeş kuşun guzelmış özur dılerım demsınıde bılırız..
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3