TÜRKİYENİN NAMLILARI
+48
iyimser_20
timur
emre_7171
yilmazakdag
dadaş25
trojen
eric
zfree
makinst
kuscuozgur
kuşcu_ahmet
Mustafa18
yukselis
omeryener26
mehmet ali06
tolga40
turova
kuscu.1964
ereglılı yunus
Bozoglu
pegasus
chema
ysfkorkmaz
oguzzz579
volkanu
nedimarik
esatdogan
ANKARALI AYHAN
KÜRŞAT AY
hasankoc
avcıı
şahin_-55
altınokguvercin
alp66
KeReMmM55
oyun_kusları
büyük kuşçu caner
Başbuğ
selim güzelel
Mesutciftci
hobist
hacı murat
katarsis
oflusu
fatih_27su
gecityok
Forum Admin
polisismail
52 posters
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
- ANKARALI AYHAN
Ad Soyad : AYHAN
Doğum Tarihi : 29/07/69
Forum Kayıt : 18/12/08
Geri: TÜRKİYENİN NAMLILARI
5/1/2009, 3:50 pm
s.a ankarada matbacıların kuşları güzeldir.izledim bahadır ve orhan abimizde cok deyerli kuşculardır sincandaki metin arkdaşımda matmacılardan besler başka kuş koymaz oda güzel kuş besler ve ucurucudur www.guvercinsevenler.comdemekle olmuyor izlemek lazım sincana uyrarsanız metin arkdaşımın mekanını ziyaret edin derim saygıla.Forum Admin demiş ki:ankarada sayim ustanın eski kuşları ve maatbacılar warmış meşhur kuşlar diyorlar bilgisi olan warmı acaba
5/1/2009, 6:21 pm
ANKARALI AYHAN demiş ki:s.a ankarada matbacıların kuşları güzeldir.izledim bahadır ve orhan abimizde cok deyerli kuşculardır sincandaki metin arkdaşımda matmacılardan besler başka kuş koymaz oda güzel kuş besler ve ucurucudur [url=http://www.guvercin.com demekle]www.guvercin.com demekle[/url] olmuyor izlemek lazım sincana uyrarsanız metin arkdaşımın mekanını ziyaret edin derim saygıla.Forum Admin demiş ki:ankarada sayim ustanın eski kuşları ve maatbacılar warmış meşhur kuşlar diyorlar bilgisi olan warmı acaba
bizimde amacımız o türkiye geneli kim nerde nasıl kuş besler tanışmak kaynaşmak bilgilenmek
- MisafirMisafir
6/1/2009, 1:21 pm
merhaba arkadaşlar bizim burda akşam derneğe gitinmi hepsi uçurur gündüz oldumuda sesleri çıkmaz uçum kuşu lafla olmaz lafla peynir gemisi yürümediği gibi iyi yapan kuş varsa buraya davet bırakılır meraklı arkadaşlarda gider yerde seyreder kuş sahibini över sahibi kuşunu övmez bırakın bu işleri artıkü
saygılar
saygılar
- esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08
24/1/2009, 10:36 am
abiler bu matbaacıların kuşları dumanlı ve bozdumanlı değilmi??
selamlar..
selamlar..
- nedimarik
Ad Soyad : nedim arık
Doğum Tarihi : 28/07/61
Forum Kayıt : 24/01/09
30/1/2009, 11:33 am
gökhan bey balıkesier.e rahmetli elektrikçi şeref ağanın kuşlarının gittiği doğru bu kuşlar ankarada hala konuşulur oyun olarakta damar olarakta mükemmeller duman duman benekli (dumanlı kirli) arap takkalı arap silik arap boz dumanlı silik arap ve altlarından nadirde olsa gök ve beyazda çıkar sesli soluklu tempolu hayvanlardır.muhakki kıymetini değerini biliyosunuzki hala elinizde çok şanslısınız güle güle besleyin inşallah beyaz yavru almak nasip olurda uçurursunuz daha farklı ve şatavatlı cılgın seyri doyumsuz oynuyorlar
- nedimarik
30/1/2009, 11:49 am
davete icabet haktır.davet ediyor kuşunu izlemeye gidinde öyle yorum yapın altında yavrusu olan kuş ekedir zaten acaba 1 yaşında sizde oynayan mevcutmu bahri bey davet ben gelip izlerim ayrıca belirteyim alp bey.ide tanımıyorum ama oynayan kuş.a emek veriliyo lütfenaltınokguvercin demiş ki:evet alp kardeşim bahri kardeşim bu konuda cok haklı nedenmi dersen biz yıllardan beridir oyun kuşu besliyoruz ve 10 aylık yavrunun 2 yaşına geldiğinde ne yaptığınıda görmüş insanlarız o yüzden cok sağlam olmadıkca kusuna fazla güvenmesen iyi edersin cünki konuşmak için daha cok erken güzel kardeşim senin yavru 2 yaşına geldiğinde bende burada olursam seninle uzun uzadıya konuşuruz sağlıcakla kal....
- nedimarik
31/1/2009, 7:53 pm
duman benekli ve beyazlarıda mevcut sincanda metin baltacı arkadaşta (dernerkçi metin) hala hazırda bu kuşlardan besliyoesatdogan demiş ki:abiler bu matbaacıların kuşları dumanlı ve bozdumanlı değilmi??
selamlar..
31/1/2009, 9:02 pm
lütfen bu sayfada tartışmadan kimde ne war iyi kuşlar nerelerde onları paylaşalım
- nedimarik
31/1/2009, 10:38 pm
sayın admin bey tartışılmadan doğruyu bulmak ve fikir birliğine varmak zor tartışılırken ölçülü ve kırmamak şartıyla tabiki eleştiride olacak farklı yorumlarda fakat emeğe saygıyı unutmamak kaydıyla teşekkürler
- volkanu
Ad Soyad : volkan urge
Doğum Tarihi : 02/03/78
Forum Kayıt : 09/02/09
9/2/2009, 7:50 pm
BENİM RAHMETLİ BABAM BESLERDİ ARAPLAR VE BEYAZLARIMIZ VARDI BEN FAZLA GÜVERCİNDEN ANLAMAM ADANA DA BESLERDİK BURSA YA GELDİK GELİNCİK HEPSİNİ BOĞDU AMA ÇOCUKLUĞUMUZDA BESLEDİĞİMİZ KUŞLARIN HİÇBİRİ ŞİMDİ YOK ARAPLARIMIZ VARDI GAGA BEYAZ TIRNAKLAR BEYAZ GÖZLERİ BEYAZ KATRAN KARASI ARAPLAR BOYUNLARI KEKLİK GİBİ YEŞİL ÇOK ARAP GETİRİRLERDİ YANINDA BEYAZ KALIRDI ÇOK SİTE GEZDİM BU KUŞLARIN CİNSLERİ NEDİR BEN BULAMADIM DAHA YENİ YENİ KUŞSEVER OLDUĞUM İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
- oguzzz579
Ad Soyad : oguzhan güneş
Doğum Tarihi : 12/07/95
Forum Kayıt : 09/02/09
11/2/2009, 5:58 am
hepinizin kusları karga
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
13/2/2009, 11:54 pm
arkadaşım sizinki gene iyi bizim burada akşam saat 9'da uçuruyorlar.kuşu bastıramıyorlar kuş gidip buluta konuyor.nasıl fıkra gibi değilmi..............sana katılıyorum,akrep demiş ki:merhaba arkadaşlar bizim burda akşam derneğe gitinmi hepsi uçurur gündüz oldumuda sesleri çıkmaz uçum kuşu lafla olmaz lafla peynir gemisi yürümediği gibi iyi yapan kuş varsa buraya davet bırakılır meraklı arkadaşlarda gider yerde seyreder kuş sahibini över sahibi kuşunu övmez bırakın bu işleri artıkü
saygılar
ben kostüm kuşu besliyorum ama yıllarca oyun kuşu besledim nasıldır nasıl oynar bilirim seyretmesinide severim.yerim olmadığından uçuramıyorum.taklacı formda bir tane eskişehirli oyun kuşu besleyen hemşerimin olmadığını görünce şok oldum.eskişehirden selamlar,
2/3/2009, 3:25 pm
S.A HERKESE BENDEN BOL YAVRULU BİR SEZON OLSUN ARKADAŞLAR SAYGILAR
2/3/2009, 3:27 pm
SAYIN METE BEY ABİCİM MERAK ETME ANKARAYA KADAR GİTMENE GEREK KALMIYACAK BEN SENİ KUŞ SAHİBİ YAPICAM SAYGILAR :)Başbuğ demiş ki:ben ankaranın en eski adamlarını aradım tanıyan yok...orda sinek uçsa haberleri olur onların...belki vardır gidecem bakmaya...veya onlar bakacaklar...inşallah kuş iidir de kuş sahibi oluruz.....
2/3/2009, 3:29 pm
ARKADAŞLAR BU NE DİYECEKSİNİZ AMA BEN 15 YILDIR HAVA KUŞU BESLİYORUM SON BEŞ YILDIRDA BİRKAN HAVAKUŞU BAKIYORUM İDDALIYIMKİ BURSADA BENİM KUŞLARIM SESGETİRECEK BU YAZ İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE HERKESE SAYGILAR
- pegasus
Ad Soyad : levent
Forum Kayıt : 07/11/08
3/3/2009, 2:59 pm
chema demiş ki:ARKADAŞLAR BU NE DİYECEKSİNİZ AMA BEN 15 YILDIR HAVA KUŞU BESLİYORUM SON BEŞ YILDIRDA BİRKAN HAVAKUŞU BAKIYORUM İDDALIYIMKİ BURSADA BENİM KUŞLARIM SESGETİRECEK BU YAZ İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE HERKESE SAYGILAR
Abidin bu forumlara arada girip okuyorum haaa :D Bursa dedin mi acık durup düşünmen lazım.Alırım anahtarını haberin olsun
Şimdi düşün bakalım ben kimim.
- Başbuğ
Ad Soyad : Mete BENLİ
Doğum Tarihi : 07/12/74
Forum Kayıt : 30/07/08
3/3/2009, 11:44 pm
abidin sözverdiğin 3.yılda dolmak üzere daha hiç bi numara gösteremedin.. :D .hala konuşuyon len...olim adam biraz çekinir...sende hiç utanma sıkılmada yok olim... :D bari biraz utanıp sıkıl bişiler yap... :D ben senin üstüne 3 tane kuş uçurdum olim...chema demiş ki:SAYIN METE BEY ABİCİM MERAK ETME ANKAKADAR GİTMENE GEREK KALMIYACAK BEN SENİ KUŞ SAHİBİ YAPICAM SAYGILAR :)Başbuğ demiş ki:ben ankaranın en eski adamlarını aradım tanıyan yok...orda sinek uçsa haberleri olur onların...belki vardır gidecem bakmaya...veya onlar bakacaklar...inşallah kuş iidir de kuş sahibi oluruz.....
- Başbuğ
Ad Soyad : Mete BENLİ
Doğum Tarihi : 07/12/74
Forum Kayıt : 30/07/08
3/3/2009, 11:50 pm
ABİDİN UZAYAN KOL BİZDEN OLSUN....SELAMLAR
- MisafirMisafir
4/3/2009, 7:46 am
abidin bey hava kuşlarınızın özellıklerınden bıraz bahsedermısınız ve kaç yıllık soylar merak ettım??
4/3/2009, 11:48 am
[quote="pegasus"]
Abidin bu forumlara arada girip okuyorum haaa :D Bursa dedin mi acık durup düşünmen lazım.Alırım anahtarını haberin olsun VAY VAY KİMLER VARMIŞ BURDA LEVEN ABİ NASILSIN ABİ YA BAYAĞIDIR GÖRÜŞEMİYORUZ SAYGILAR ABİME ANAHTARI ALICAK OLAN SEN OLBE ABİ AMA SIKI HAZIRLANIYORUM HA HABERİN OLSUN :)
chema demiş ki:ARKADAŞLAR BU NE DİYECEKSİNİZ AMA BEN 15 YILDIR HAVA KUŞU BESLİYORUM SON BEŞ YILDIRDA BİRKAN HAVAKUŞU BAKIYORUM İDDALIYIMKİ BURSADA BENİM KUŞLARIM SESGETİRECEK BU YAZ İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE HERKESE SAYGILAR
Abidin bu forumlara arada girip okuyorum haaa :D Bursa dedin mi acık durup düşünmen lazım.Alırım anahtarını haberin olsun VAY VAY KİMLER VARMIŞ BURDA LEVEN ABİ NASILSIN ABİ YA BAYAĞIDIR GÖRÜŞEMİYORUZ SAYGILAR ABİME ANAHTARI ALICAK OLAN SEN OLBE ABİ AMA SIKI HAZIRLANIYORUM HA HABERİN OLSUN :)
4/3/2009, 11:50 am
VALLA BEN BU SEZON SENİN AKLINI BAŞINDAN ALICAM 5 KUZU YEDİRİCEN BİZE BANADA YETER HANİ ÜÇTANE UÇURDUNDA BİZ HİÇ GÖREMEDİK ÇAĞIRMADIN BİZİ 3 SEZON DİYONDA BİZİM BURAYI BİLİYOSUN NALET ATMACA RAHAT VERSE BENSANA BİR SEZONDA 3 TANE SEYRETTİRİRİM AMA BUSENE DOYA DOYA SEYREDERSİN ::)Başbuğ demiş ki:abidin sözverdiğin 3.yılda dolmak üzere daha hiç bi numara gösteremedin.. :D .hala konuşuyon len...olim adam biraz çekinir...sende hiç utanma sıkılmada yok olim... :D bari biraz utanıp sıkıl bişiler yap... :D ben senin üstüne 3 tane kuş uçurdum olim...chema demiş ki:SAYIN METE BEY ABİCİM MERAK ETME ANKAKADAR GİTMENE GEREK KALMIYACAK BEN SENİ KUŞ SAHİBİ YAPICAM SAYGILAR :)Başbuğ demiş ki:ben ankaranın en eski adamlarını aradım tanıyan yok...orda sinek uçsa haberleri olur onların...belki vardır gidecem bakmaya...veya onlar bakacaklar...inşallah kuş iidir de kuş sahibi oluruz.....
4/3/2009, 11:52 am
KARDEŞİM BAHSEDEYİMDE ASLINDA ŞÖYLE YAPSAK KUŞLARIMIZ HAZIR OLDUMU SENİ DAVET ETSEK GELSEN SEYRETSEN BURDA MİSAFİRİMİZ OLSAN OLURMU SAYGILARdarkpigeon demiş ki:abidin bey hava kuşlarınızın özellıklerınden bıraz bahsedermısınız ve kaç yıllık soylar merak ettım??
- MisafirMisafir
4/3/2009, 4:14 pm
bu yaz ayserıye gidicem kuş ızlemeye kusuruma bakmayın başka bı yaza inş
5/3/2009, 9:31 am
yolun acık olsun eğer kayde değer bişeyler seyredersen bizede haber ver bizde gidelim bu işi bilirsin kuş yeterki oynasın zevk versin saygılardarkpigeon demiş ki:bu yaz ayserıye gidicem kuş ızlemeye kusuruma bakmayın başka bı yaza inş
- MisafirMisafir
14/3/2009, 3:04 pm
kuş bahane abi ben kardeşimi görmeye gidicem kısmet olursa
- Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08
17/3/2009, 1:52 pm
katarsis demiş ki:ankaralı boksör necdetin kuşlarını bilen anlatsın........
Bence sen kendi kuslarini nerden aldigini önce anlat,sonra bizde kimi istersen onu anlatiriz sana insaallah oldumu.
Kendine iyi bakman dileklerimle sevgili katarsis.
- ereglılı yunus
Ad Soyad : yunus aktaş
Doğum Tarihi : 25/03/87
Forum Kayıt : 14/03/09
28/3/2009, 6:17 pm
slm bende 4 7 takla arası 1,5 saat2 saat arası ucacak yavru gormus en az 10 sefere gelecek kus var ızlemek ısteyenler buyursun ereglılı yunus hedefnet1@hotmail.com
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5