BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ) - Sayfa 20 411k

Join the forum, it's quick and easy

BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ) - Sayfa 20 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)

+145
innuendo
aydınkaydok
fatih topsakal
FUAT BATU
bumin
savaşyıldırım
kuşcu_ahmet
mesut-k
h.ibrahim koparal
serdar kaya
07antalya07
Kuscu-Murat
corluluhakan
fatih_27su
mutlu kaya
norwich
kenan500
ay
hakaniyibilir
şerefbulut59
sercan gönal
mehmet73
serbülent
tolgahan demir
KONYALI 42
saffettürker
ahmet yaşar
Kızılpınarlı
murce
TRAKYALI cCc
kudret
cucu
zirvede
tuncay dönmez bursa
bayram kavaklı
dinçer kasap
D21
yavuzduman
ismail59
cerkezkemal39
kerimikiz1953
ediz_fidan
sadullahekin
kazım çay
DADAŞŞ
Sipikopat
derman1971
aydın39
fidel
mahir temel
kalbi_ofthe_ocean
rıdvan saygın
kuscu0424
mustafa_51
celilaksoz
Sarioglu
saffet
mehmet muglu7070
Önder AKGÜÇ
gaziarif
uzunhaci
akrep
fatih kurt
kasapserkan
dadaş
kadirsulun
burhan cengiz
banagelll
cagdas
merih oğuzhan karakaya
özer
Exinos87
seymenli
kahvecişaban
suruçluhacıhakan
bayram ali yılmaz
erhan51
Hasan OLGUN
nazmiuluad
altan-aziz
Sakallı Sadık
kuscu511
osman_kara
fayanscihasan
sebabcı06
ERTAN ÇAM
mermeri_era
Ertugru_ata
bgyd
türker
osmanbahar
türker saygılı
truva_emre
kemal çekin
chema
kemal sümer
yaşar bor
buazza
eray burmacı
kuyumcu sebo
ERSİN HOCA
gurkanokur
capslock967
MÜDÜRPİNARHİSAR
samett
fatihseker
umb26
kurtuluş eşer
FATİH KURT
MUŞLU BURHAN
seçkin güder
CesurMusti
recep yılmaz
hasan burak
nebi
ADNAN BAYRAM
muharrem06
ilhan sarp
emin
daghan
Çaylak
Serdar Avcı
AYHAN1979
Göksel Çevik
şebabcı11
aliihsan
LATİF
bayram ali
gerçek sebabcı
berrecep
Guvercinciler.Com
kılıçbey
Rauf
Başbuğ
mehmet karadağ
kardelen
hasankoc
ankaralı
omeryener26
Forum Admin
murat_yetgin
altınokguvercin
şebapçı
şahin_-55
Beysan Taştan
149 posters
Beysan Taştan
Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09

BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ) - Sayfa 20 Empty Geri: BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)

8/6/2009, 6:44 pm
timsah16 demiş ki:beysan abi senden allah razı olsun abi sayende kus sahibi olduk allah sana daha cok versın her şey gonlune gore olsun

slm.ahmet.amin kardeşim amin biz iyilik yaptıkça allah bize veriyo.bu arada dostlarımızıda sevindirmiş oluyoruz. ama sende hakkını verdinde aldın. güle güle besle sağlıklı kümesler vede iyi yavrular almanı dilerim.saygılar.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

8/6/2009, 6:47 pm
timsah16 demiş ki:bu arada kuslar gayet ıyı abı duzeldıler yenılere bulasmaz dımı abı hastalık

hadi geçmiş olsun kuşlarında düzeldi.yenilere bulaşabilir. ama gözlemlemeni bırakma takibinde olsun.vitamin vermeyi ihmal etme.okey.
Anonymous
Misafir
Misafir

8/6/2009, 7:52 pm
beysan demiş ki:
timsah16 demiş ki:bu arada kuslar gayet ıyı abı duzeldıler yenılere bulasmaz dımı abı hastalık

hadi geçmiş olsun kuşlarında düzeldi.yenilere bulaşabilir. ama gözlemlemeni bırakma takibinde olsun.vitamin vermeyi ihmal etme.okey.
verıyorum abı vıtamılerını her gun o dedıgın vıtamınden aldım
Anonymous
Misafir
Misafir

8/6/2009, 9:16 pm
sergımıze yapmıs oldugun zıyaretten dolayı cok tesekkur ederım abıyım allah razı olsun o ctesı gecesını hıc unutmayacagım cok guzeldı abı ıyı eglendık vıdeo bende lol! tekrardan tesekkur ederım abı allahım o gulen yuzunu her daim guldursun abı sen bırtanesın allaha emanet olasın gorusmek uzeree
Beysan Taştan
Beysan Taştan

9/6/2009, 5:56 am
evren günaydın.sizlerin eğlencenize katkı yapmak için geldik ozaman yerimizde oturmaya gerek yoktu.kalkıp kurtları dökmek gerekiyodu.bizde onu yaptık.arkadaşlar ben size teşekkür ederim.bukadar insanı bir araya topladığınız için.vede misafir perverliğiniz gerçekten çok mutluluk verici idi.hatta yol dönüşümüzde bizde çok güzel bir toplanma olduğunu konuşuyoduk.başta ruşen başkan olmak üzere emeği geçen herkeze çok teşekkür ederiz.bursaya slm.
Anonymous
Misafir
Misafir

9/6/2009, 6:42 am
Beysan Abi Seninle Tanışmak güzeldi. Gerçi Telefonlaşırdık ama Yüz yüze görüşmek çok daha güzeldi. Ayaklarınıza Sağlık. Ümit Abiye Ali İhsan Abiye Çok çok selamlar.
Anonymous
Misafir
Misafir

9/6/2009, 6:51 am
beysan abi kendinize geldinizmi valla haliniz giderken gercekten kotuydu be abi uykusuzluk cok kotu bırsey inşallah bu kadar uykusuzluga ve yorgunluga deymıstır bursa gezınız
nebi
Ad Soyad : nebi
Forum Kayıt : 17/05/08

9/6/2009, 7:30 am
beysan ıyı gunler san ıkı sorum olucak musaıtolurda cevaplarsan sevınırım bırıncı kuslarda göz sulanması basladı sebebı kumes ıcındekı kucuk tuyler ve tozlardan olduğunu dusunuyorum genel olarak tum kuslara yarayacak ne kullanabılırım yada teklı tedavı uygularsam ne kullanabılırım bırıncı sorum bu ıkıncısı yıne bı kumeste kuslar cok neselı her hangı bır sorun yok ureme vs. ama kusların dıskıları su neden ve ne yapmam lazım verılen yem buğday ve purına az mısır az cekırdek karısımı yanı buğday ağırlıklı bu sorunlarıma yorum yaparsan ve ılac veye tedavı tavsıye edersen sevınırım saygılarımla
Beysan Taştan
Beysan Taştan

9/6/2009, 11:13 am
Resul demiş ki:Beysan Abi Seninle Tanışmak güzeldi. Gerçi Telefonlaşırdık ama Yüz yüze görüşmek çok daha güzeldi. Ayaklarınıza Sağlık. Ümit Abiye Ali İhsan Abiye Çok çok selamlar.

slm.resul.bende sizlerle yüz yüze görüştüğüme sevindim.ve bursadan huzurlu ve neşeli olarak döndük.hepinize teşekkür ediyorum.ümit ağbi ve aliihsana selamını iletiyorum.saygılar.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

9/6/2009, 11:17 am
timsah16 demiş ki:beysan abi kendinize geldinizmi valla haliniz giderken gercekten kotuydu be abi uykusuzluk cok kotu bırsey inşallah bu kadar uykusuzluga ve yorgunluga deymıstır bursa gezınız

slm.ahmet kendime geldim dinlendim.ama çok yorulduk vede uykusuz kaldık.ama değerdi uykusuz kalmaya.herşey çok güzeldi.öncelikle rüşan başkana ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.saygılar.
Anonymous
Misafir
Misafir

9/6/2009, 11:26 am
s.a beysan abi nasılsın gerci yuzyuzede konustun kuslarını canlı gordum allah emeklerini boşa cıkarmasın saygıLar AYHAN
Anonymous
Misafir
Misafir

9/6/2009, 11:26 am
DEGDIYSE PROBLEM YOK ABİ BENCEDE COK GUZELDI
Beysan Taştan
Beysan Taştan

9/6/2009, 11:31 am
nebi demiş ki:beysan ıyı gunler san ıkı sorum olucak musaıtolurda cevaplarsan sevınırım bırıncı kuslarda göz sulanması basladı sebebı kumes ıcındekı kucuk tuyler ve tozlardan olduğunu dusunuyorum genel olarak tum kuslara yarayacak ne kullanabılırım yada teklı tedavı uygularsam ne kullanabılırım bırıncı sorum bu ıkıncısı yıne bı kumeste kuslar cok neselı her hangı bır sorun yok ureme vs. ama kusların dıskıları su neden ve ne yapmam lazım verılen yem buğday ve purına az mısır az cekırdek karısımı yanı buğday ağırlıklı bu sorunlarıma yorum yaparsan ve ılac veye tedavı tavsıye edersen sevınırım saygılarımla
nebi slm.tabiki memnuniyetle cevaplarım.1:evet göz sulanması (ornitos)içeride uçuşan ince toz tüylerden ornimix veya ornispecial kullanabilirsin.5-6gün uygula.
2:kuşlardaki sulu dışkı sebebi tüğ boşaltmasından karın ağrısı yapıyo ondan kaynaklanıyo.ayçiçeğini fazla verme purinayıda fazla verme kuvvetli geliyo sulu dışkıyı arttırıyo.yani yağlı yemleri fazla verme.tedavisi ise DİANALİX TOZ 3lt suya 1çay kaşığı 5gün uygula dışkıyı toplıyacaktır.birde yazın kümeslerde kuşlar sürekli tüğ değişim halinde olduğundan DİANALİX TOZU 10 günde bir 3lt suya 1çay kaşığı kullan faydasını görüp memnun kalıcaksın.geçmiş olsun saygılar.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

9/6/2009, 11:34 am
slm ayhan teşekkür ederim.sizlerle tanışmak çok güzeldi.bursa gezisi çok güzeldi.biz çok memnun döndük.eminimki herkes memnun olmuştur.memnun olunmaması için hiçbir sebep yoktu.herkese slm.saygılar.
Anonymous
Misafir
Misafir

9/6/2009, 11:36 am
BEYSAN ABİ GELDIN GITTIN DIANALİX ALMAYI UNUTTUK BE ABİ NE YAPCAZ SİMDİ BURSA DA BOYLE BIR İLAC YOK
Beysan Taştan
Beysan Taştan

9/6/2009, 11:37 am
evet ahme herşey çok güzeldi.gittiğimize vede herşeye değer bir gezi oldu. öncelikle rüşan başkana ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.helal olsun sizlere.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

9/6/2009, 11:40 am
timsah16 demiş ki:BEYSAN ABİ GELDIN GITTIN DIANALİX ALMAYI UNUTTUK BE ABİ NE YAPCAZ SİMDİ BURSA DA BOYLE BIR İLAC YOK
ahmet doğru söylüyosun unuttuk.ama ben kardeşime bi yolunu bulup bir güzellik yaparım.bana telefona msj olarak açık adresini at.ben sana ne gerekiyosa 1-2 gün içinde kargo yaparım.okey.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

9/6/2009, 11:42 am
arkadaşlar ben kaçtım hoşçakalın.iş iş.
altan-aziz
altan-aziz
Ad Soyad : Altan Aziz
Doğum Tarihi : 27/11/77
Forum Kayıt : 22/04/09

9/6/2009, 7:10 pm
BEYSAN KARDEŞİM NASILSIN İŞALLAH BURSALILAR SENİ MEMNUN ETMİŞTİR . KUSURA BAKMASSIN İŞALLAH . GÖRÜŞEMEDİK NE YAPALIM NASİPTE BUDA VARMIŞ .İŞ İCABİ GELEMEDİM NE YAPALIM BAŞKA BİR SEFER İŞALLAH MİSAFİRİM OLURSUN . O ZAMAN BOL BOL TARTIŞIRIZ KONUŞURUZ İŞALLAH CENABİ ALLAHIM NASİP EDER . BEN OLSAM MERAK EDERDİM YANİ BU ARKADAŞIN KUŞLARINI GÖRMEK İSTERDİM . ONUDA BİL COU KUMESTE GÖRMİYECEN KUŞLARI BİZDE GÖRURDÜN . BU İŞİN ZEVKİ BU DEİLMİ EKSİYİ ARTIYI TARTIŞMAK . KABRAYIN KIZI BENDE AMA NALET KUŞUN BİR TÜRLÜ YAVRUSUNU ALAMADIM NE KERAMETSE TUMURTALAR KIRILIYOR CIKIYORLAR KAVGADAN DOLAYI YAVRULARI ÖLDÜRÜYORLAR . NEYAPALIM NASİPTE BU DA VARMIŞ . SAYGILAR GÜZEL KARDEŞİME AZİZ . ALLAHA EMANET OL
Beysan Taştan
Beysan Taştan

10/6/2009, 6:51 am
slm.aziz ağbi sağol ben iyiyim sizlerde iyisinizdir inşallah.bursa gezisinden vede herkezden çok memnun kaldık.öncelikle rüşan başkana ve emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.evet aziz ağbi görüşemedik.ama olsun önce iş.sonra diğerleri.ağbi herkezin kuşlarını görmek için merak ediyoruz tabiki ama zaman yetersiz.kümeslere gidemedik ki zamanımız yetmedi.kusura bakma ama altanla görüştük.kobranın kızından yavru aldığında görüceksin ki iyi yavru olucaktır.çünkü kobra soyu altına çalışan bir soy.aziz ağbi saygı bizden bursaya selamlar.kal sağlıcakla.
murat_yetgin
murat_yetgin
Ad Soyad : MURAT YETGİN
Doğum Tarihi : 20/09/78
Forum Kayıt : 23/11/08
http://www.sebapci.tr.gg

10/6/2009, 4:53 pm
ABİ MERABA... BU ARLAR UZAK KALDIM... SİZ BURSADA TOPLANIRKEN BENİMDE KAFAM BOZULDU İŞİ BIRAKTIM.. :D :D :D BU ARALAR İŞSİZİM... YENİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPIYORUM... PEK GÖRÜŞEMİYORUZ... KENDİNE İYİ BAK... GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Beysan Taştan
Beysan Taştan

11/6/2009, 8:33 am
murat slm.evet bu aralar uzak kaldın ama senin işlerin yoğundu.işi bırakmana üzüldüm.hep söylüyoruz önce iş sonra kuş.inşallah işin allolur.gerçekten üzüldüm.görüşmek üzere kal sağlıcakla.
kadirsulun
kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08

14/6/2009, 8:04 am
s.a beysan bey benim bi kaç yavruda gördüğüm ağız açık solunum yollarında bi durum var.ağızdan bakıldığında tertemiz bi problem yokmuş gibi ama nefes alırken daralıyormuş gibi ağız devamlı açık kalıyor.bunun için ne kullanmam gerek baytiril kullanıyorum 3 gündür sorunu çözmedi.ağızda sarımsı tortu olduğunda gambamiks kullanıyorum hemen düzeltiyor.bu solunum yollarında iltihapmı var.bu konuda tecrubenizi paylaşırsanız memnun olurum.sarıyer'den sevgiler saygılar.
ankaralı
ankaralı
Ad Soyad : metin demirçin
Doğum Tarihi : 07/06/71
Forum Kayıt : 06/02/09

14/6/2009, 10:09 am
behsan ne oldu bizim yüzlük vitaminler hayır haberlerini bekliyoruz
dadaş
dadaş
Ad Soyad : UĞUR ÇAKAR
Doğum Tarihi : 21/10/87
Forum Kayıt : 04/06/09

15/6/2009, 4:29 am
selamın aleykum beysan abi nasılsın iyi misin abi kendine iyi bak hoşçakal abi saygılar...
Beysan Taştan
Beysan Taştan

15/6/2009, 11:23 pm
kadirsulun demiş ki:s.a beysan bey benim bi kaç yavruda gördüğüm ağız açık solunum yollarında bi durum var.ağızdan bakıldığında tertemiz bi problem yokmuş gibi ama nefes alırken daralıyormuş gibi ağız devamlı açık kalıyor.bunun için ne kullanmam gerek baytiril kullanıyorum 3 gündür sorunu çözmedi.ağızda sarımsı tortu olduğunda gambamiks kullanıyorum hemen düzeltiyor.bu solunum yollarında iltihapmı var.bu konuda tecrubenizi paylaşırsanız memnun olurum.sarıyer'den sevgiler saygılar.
SLM.kadir bey.kuşlarınızdaki problem.içerideki tozlardan kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum.havalandırmanız nasıl bilemiyorum.ama kuşlar tüğünü boşaltıyolar yavrular yavru tüğünü değiştirdiğinden dolayı içeride tüğ ved toz olmasından dolayı kuşlarda solunum yollarında problemler oluyo.kuşların üst solunum yollarında nezle başlangıcı varmı?yoksa alt solunum yollarına inmiştir.yani ciğerlere inmiştir.kümeste kuşlar kalabalık ise busorunlar sık sık yaşanır.ama çözümü yok değil.yavrular yeme düştümü?ORNİTAB alırsınız.2+2+1+1 olarak uygulayalım.eğer çok ilerlemiş ise bununla geçmez ise iğne yaparız.benim tel:0 532 523 80 45 telden görüşebiliriz irtibatlaşırız gerektiği şekilde yardımcı oluruz.geçmiş olsun kalın sağlıcakla.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

16/6/2009, 1:28 am
ankaralı demiş ki:behsan ne oldu bizim yüzlük vitaminler hayır haberlerini bekliyoruz

metin slm.yüzlük vitaminler daha gelmedi onlar ithal biliyosun.gelince bakıcaz.haberleşiriz.saygılar ankaraya slm.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

16/6/2009, 1:34 am
dadaş demiş ki:selamın aleykum beysan abi nasılsın iyi misin abi kendine iyi bak hoşçakal abi saygılar...

w.a.s uğur sağol kardeşim iyiyim.sen nasılsın iyisindir inşallah.çorumda ne var ne yok nasıl gidiyo okul tatil oldu memlekete gittin hiç sesin soluğun çıkmıyo.kuşçuluk nasıl gidiyo?miski dişiyi çalıştır altını boş tutma sezonu değerlendir.çoruma ve çorumdaki bütün kuşçu dostlarıma slm.ediyorum.kal sağlıcakla.
kadirsulun
kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08

16/6/2009, 9:06 am
öncelikle teşekkür ederim ilginiz alakanız için.beysan bey benim 3 adet kümesim var.havalandırma problemi olabilir.kuşlarda nezle yok birisi yeme düşmüş durumu kötüydü ağzı açık gözü sulanıyordu ornitap verdim gözü düzeldi arkasından gambamiks verdim ağzı açık hıkhık yapıyordu.düzelmedi 5gün baytiril verdim yine düzelmedi.diğer 2 yavrudada ağızları aralıklı duruyorlar.
buazza
buazza
Ad Soyad : OLCAY PANGAL
Doğum Tarihi : 01/01/87
Forum Kayıt : 26/04/09

16/6/2009, 5:04 pm
beysan abi yardım kusta ishal var ve fazla su ıcıoo nasıl kesebılırız acıl durummmm