BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)
+145
innuendo
aydınkaydok
fatih topsakal
FUAT BATU
bumin
savaşyıldırım
kuşcu_ahmet
mesut-k
h.ibrahim koparal
serdar kaya
07antalya07
Kuscu-Murat
corluluhakan
fatih_27su
mutlu kaya
norwich
kenan500
ay
hakaniyibilir
şerefbulut59
sercan gönal
mehmet73
serbülent
tolgahan demir
KONYALI 42
saffettürker
ahmet yaşar
Kızılpınarlı
murce
TRAKYALI cCc
kudret
cucu
zirvede
tuncay dönmez bursa
bayram kavaklı
dinçer kasap
D21
yavuzduman
ismail59
cerkezkemal39
kerimikiz1953
ediz_fidan
sadullahekin
kazım çay
DADAŞŞ
Sipikopat
derman1971
aydın39
fidel
mahir temel
kalbi_ofthe_ocean
rıdvan saygın
kuscu0424
mustafa_51
celilaksoz
Sarioglu
saffet
mehmet muglu7070
Önder AKGÜÇ
gaziarif
uzunhaci
akrep
fatih kurt
kasapserkan
dadaş
kadirsulun
burhan cengiz
banagelll
cagdas
merih oğuzhan karakaya
özer
Exinos87
seymenli
kahvecişaban
suruçluhacıhakan
bayram ali yılmaz
erhan51
Hasan OLGUN
nazmiuluad
altan-aziz
Sakallı Sadık
kuscu511
osman_kara
fayanscihasan
sebabcı06
ERTAN ÇAM
mermeri_era
Ertugru_ata
bgyd
türker
osmanbahar
türker saygılı
truva_emre
kemal çekin
chema
kemal sümer
yaşar bor
buazza
eray burmacı
kuyumcu sebo
ERSİN HOCA
gurkanokur
capslock967
MÜDÜRPİNARHİSAR
samett
fatihseker
umb26
kurtuluş eşer
FATİH KURT
MUŞLU BURHAN
seçkin güder
CesurMusti
recep yılmaz
hasan burak
nebi
ADNAN BAYRAM
muharrem06
ilhan sarp
emin
daghan
Çaylak
Serdar Avcı
AYHAN1979
Göksel Çevik
şebabcı11
aliihsan
LATİF
bayram ali
gerçek sebabcı
berrecep
Guvercinciler.Com
kılıçbey
Rauf
Başbuğ
mehmet karadağ
kardelen
hasankoc
ankaralı
omeryener26
Forum Admin
murat_yetgin
altınokguvercin
şebapçı
şahin_-55
Beysan Taştan
149 posters
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
Geri: BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)
16/6/2009, 5:15 pm
mersinden kucak dolusu sevgiler beysan kardeş nasılsın özledim ya
- dadaş
Ad Soyad : UĞUR ÇAKAR
Doğum Tarihi : 21/10/87
Forum Kayıt : 04/06/09
16/6/2009, 8:23 pm
Allah iyilik versin abi her daim şükür bende iyiyim abi çalışıyorum abi hayatla mücadeleye devam. Çorumda bişi yok abi bom boş her zamanki gibi :) en iyisi sesssiz yola devam etmek abii. miski dişinin 1 haftaya yavruları çıkacak inşallah abii bakalım nasıl olacak cücolar büyürseler inşallah. görüşmek üzere abi Allaha emanet ol saygılar...beysan demiş ki:dadaş demiş ki:selamın aleykum beysan abi nasılsın iyi misin abi kendine iyi bak hoşçakal abi saygılar...
w.a.s uğur sağol kardeşim iyiyim.sen nasılsın iyisindir inşallah.çorumda ne var ne yok nasıl gidiyo okul tatil oldu memlekete gittin hiç sesin soluğun çıkmıyo.kuşçuluk nasıl gidiyo?miski dişiyi çalıştır altını boş tutma sezonu değerlendir.çoruma ve çorumdaki bütün kuşçu dostlarıma slm.ediyorum.kal sağlıcakla.
- Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09
16/6/2009, 10:27 pm
kadirsulun demiş ki:öncelikle teşekkür ederim ilginiz alakanız için.beysan bey benim 3 adet kümesim var.havalandırma problemi olabilir.kuşlarda nezle yok birisi yeme düşmüş durumu kötüydü ağzı açık gözü sulanıyordu ornitap verdim gözü düzeldi arkasından gambamiks verdim ağzı açık hıkhık yapıyordu.düzelmedi 5gün baytiril verdim yine düzelmedi.diğer 2 yavrudada ağızları aralıklı duruyorlar.
slm.kadir bey.saygınlığınıza ben teşekkür ederim.kümeslerinizde havalandırma sorunu olduğunu anlıyorum.ona bir çözüm bulursanız ileride bu sorunları sık sık yaşamak zorunda kalmazsınız.ağzı açık gözü sulanan kuşların yeterli havalandırma olmamasından vede buna bağlı olarak içerideki kanat zar tozları vede tüğ birikiminin yarattığı ORNİTOS dediğimiz olay mevcut.onun için ben ORNİTAB kullanmanı öneriyorum.2+2+1+1+1 olarak kullanırsanız çözüm elde edilicektir.eğer ilerlemiş ise bundan yeterli cevap alamazsak iğne yapmak gerekicek.onu daha sonra tel.ile irtibat kurarız.çözüm bulunur.ama dediğim gibi önce havalandırma olayına dikkat vermeniz şart.kuşlara baytril fazla kullanmamaya çalışalım.kuvvetli bir antibiotiktir.ileride problemler yaşanır.hık hık yapan kuşlarada ornitab kullanmanı öneririm.geçmiş olsun saygılar.
- MisafirMisafir
16/6/2009, 10:39 pm
ağabeyım ben bırseyler duydum allah utandırmasın bursaadan gelın cıkarmak kolay degıll gelınımızın babası benım önce benı görmen lazım allahım utandırmasın desene bu hafta sonuda bursadasın saygılar abıı
- Beysan Taştan
16/6/2009, 10:52 pm
buazza demiş ki:beysan abi yardım kusta ishal var ve fazla su ıcıoo nasıl kesebılırız acıl durummmm
olcay slm.geçmiş olsun yarın beni ara haberleşelim sonra dükkana bana uğrarsın senin işini çözelim.okey
- Beysan Taştan
16/6/2009, 10:55 pm
evren demiş ki:ağabeyım ben bırseyler duydum allah utandırmasın bursaadan gelın cıkarmak kolay degıll gelınımızın babası benım önce benı görmen lazım allahım utandırmasın desene bu hafta sonuda bursadasın saygılar abıı
slm evren naber.doğru duymuşsun evet hafta sonu bursa yolu görünüyo.tam netleşsin haber veririm.belkide aliihsan tek başına almaya gidebilir.çünkü pazar günü ben çocoğu erken sünnet ettiricem.durumlar böyle.
- Beysan Taştan
16/6/2009, 10:58 pm
gerçek sebabcı demiş ki:mersinden kucak dolusu sevgiler beysan kardeş nasılsın özledim ya
slm hüseyin.lüleburgazdan bende kucak dolusu sevgiler ve selamlar iletiyorum.hüseyin vallahi bende sizleri özledim.hepinize selam ediyorum.saygılar.
- MisafirMisafir
16/6/2009, 10:59 pm
s.a beysan abim nasılsın gorusmeyeli yoktur inş bı sıkıntı bursadan saygılar Ayhan
- Beysan Taştan
16/6/2009, 11:02 pm
uğurcuğum slm.iyi olduğuna sevindim.çalışmaya devam.hadi bakalım miskiden yavruları büyüt allah gönlüne göre versin.inşallah yarışmalık kuş olurlar.bizde sizlerle gurur duyarız.ama bugün olmazsa bir gün mutlaka olucak çünkü emek var.emeğinin karşılığını herkes birgün mutlaka alıyo.çoruma slm.saygılar.
- Beysan Taştan
16/6/2009, 11:59 pm
SAĞOL AYHAN İYİYİM.hiç bir sıkıntı yok sizlerde iyisinizdir inşallah.bursaya selamlar.Ayhan KARATAŞ demiş ki:s.a beysan abim nasılsın gorusmeyeli yoktur inş bı sıkıntı bursadan saygılar Ayhan
- ankaralı
Ad Soyad : metin demirçin
Doğum Tarihi : 07/06/71
Forum Kayıt : 06/02/09
17/6/2009, 12:27 pm
behsancığım gene patlatmışsın bombayı tebrik ederim çok ğüzel kuş almışsın satan arkadaşlarımızda kolay kolay herkeze vermezdi o kuşu demekki onların yanındada ayrı bir yerin varmış iki tarafada hayırlı uğurlu olsun
- Exinos87
Ad Soyad : mustafa güzelel
Forum Kayıt : 06/11/08
17/6/2009, 12:37 pm
slm beysan abi nabıyon ya geçen gün geldim ama hiç duramadım hemen dönmek zorunda kaldım ama gelcem abi yakında kısmetse işlerimiz yoğun biraz hafiflesin senin ordayım abi kendine iyi bak allaha emanet ol güzel abim...
- Beysan Taştan
17/6/2009, 11:02 pm
ankaralı demiş ki:behsancığım gene patlatmışsın bombayı tebrik ederim çok ğüzel kuş almışsın satan arkadaşlarımızda kolay kolay herkeze vermezdi o kuşu demekki onların yanındada ayrı bir yerin varmış iki tarafada hayırlı uğurlu olsun
slm metin evet öyle oldu beğendiğim bir kuştu arkadaşlarada teşekkür ediyorum.bizleri kırmadılar.sağolsunlar.demekki onların gönlünde yerimiz varmış.hayırlısı olsun.çok güzel bir kuş.saygılar ankaraya slm.
- truva_emre
Ad Soyad : Emre Özdinç
Doğum Tarihi : 07/10/84
Forum Kayıt : 09/05/09
17/6/2009, 11:02 pm
s.a beysan abi nasılsın görüşmeyeli siteden kaldırdım kuşları görüşemiyoz ondan bende artık şebab neslini bıraktım bayadan beri girmiyordum siteye allaha emanet ol kib konyadan saygılar emre
- Beysan Taştan
17/6/2009, 11:06 pm
Exinos87 demiş ki:slm beysan abi nabıyon ya geçen gün geldim ama hiç duramadım hemen dönmek zorunda kaldım ama gelcem abi yakında kısmetse işlerimiz yoğun biraz hafiflesin senin ordayım abi kendine iyi bak allaha emanet ol güzel abim...
mustafa slm.sağol iyiyim sizlerde iyisinizdir inşallah önemli değil önce iş sonra diğerleri iş olmazsa diğer zevkler yaşanmaz.herzaman beklerim.uygun olduğunuzda her zaman buyurun gelin kapımız hep açıktır.saygılar kırklareliye slm.
- Beysan Taştan
17/6/2009, 11:12 pm
slm emre sağol iyiyim sizlerde iyisinizdir inşallah.niye şebaptan uzaklaştın.kuşların iyimi babana slm ediyorum.konyayada slmlar.kal sağlıcakla.truva_emre demiş ki:s.a beysan abi nasılsın görüşmeyeli siteden kaldırdım kuşları görüşemiyoz ondan bende artık şebab neslini bıraktım bayadan beri girmiyordum siteye allaha emanet ol kib konyadan saygılar emre
- Beysan Taştan
18/6/2009, 9:35 pm
truva_emre demiş ki:bir hiç ugruna desem yeri var yanımda gelen arkadaş ugruna bıraktım kuşlar iyiler üremeye çalışıyorlar süs kuşu çogaltıyorum artık gına geldi sagda solda laf oldu bıraktım anlarsın bazı kuşçular kuşçu işte anla a.s saygılar
slm emre.bir hiç uğruna şebaptan uzaklaştığına üzüldüm.ama doğru bulmuyorum.çünkü biz ve herkez konya denince şebap kuşu akla geliyor.onun için senin şebap kuşunu bırakman konyalı olarak özünden uzaklaşman demektir. sen süs kuşunu besle onlarda konyanın temsilcileri sayılır ama şebap denince akla konya,karaman,ereğli ve diğer ilçeler gelir.sen bu dediğime kulak ver.özünde kal derim.saygılar konyaya slm.
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
18/6/2009, 10:03 pm
BEYSAN ABİ SELAMLAR;
NASILSIN, NE VAR NE YOK? İŞLER NASIL HAYAT NASIL? UMARIM OLUMSUZ BİR ŞEY YOKTUR...
KUŞLARIN NE ALEMDE SAĞLIKLARI KEYİFLERİ...
ABİ GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNE İYİ BAK...
HİÇ BİR ŞEY YOKSA İÇTİĞİMMİZ 1 SİGARANIN HATRINI BİLİRİZ UNUTMAYIZ... AZ DA OLSA SOHBETİMİZ OLDU TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM...
NASILSIN, NE VAR NE YOK? İŞLER NASIL HAYAT NASIL? UMARIM OLUMSUZ BİR ŞEY YOKTUR...
KUŞLARIN NE ALEMDE SAĞLIKLARI KEYİFLERİ...
ABİ GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNE İYİ BAK...
HİÇ BİR ŞEY YOKSA İÇTİĞİMMİZ 1 SİGARANIN HATRINI BİLİRİZ UNUTMAYIZ... AZ DA OLSA SOHBETİMİZ OLDU TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM...
- kurtuluş eşer
Ad Soyad : kurtuluş eşer
Doğum Tarihi : 02/11/70
Forum Kayıt : 14/04/09
21/6/2009, 12:26 am
ARKADAŞIM NASILSIN İYİSİNDİR İNŞALLAH BEN GENELDE DEWAMLI SULARINA TERAMİSİN KULLANIYORUM BUNUN ARİCİ BU SENİN DEDİKLERİNİ KULLANMAK GEREKİRMİ Bİ HASİLİK YOK ŞU ANDA KENDİNE İİİ BAK SAYGILAR MURATLI DERNEK BAŞKANINDAN SAYGHILAR
21/6/2009, 10:29 am
beysan abi hayırlı olsun tüyünce hayrını gör allah sana bol yavru türkiyeye şampiyon cıkartırsın inşallah güzel kuş aldın kimseye vermediğimiz kanlardan birisi senin kümesin bizim kümesimiz sayılır abime yakışır allaha emanet ol saygılarımızla
- MisafirMisafir
21/6/2009, 6:10 pm
beysan abı alanada satanada hayırlı olsun abi maaşallah acayıp bır dişi aldın abı hayrını gor ınsallah.
- MisafirMisafir
22/6/2009, 5:41 am
Beysan Abi Hayırlı Olsun Tüyünce Hayrını ve yavrusunu alırsın inşallah. Kusura Bakma abi görüşemedik. Daha önceden arkadaşlarla sözümüz vardı. İnşallah biz gelir yada başka sefer görüşürüz. Ali İhsan Abiye ve Ümit Abiye Selamlar.
- kasapserkan
Ad Soyad : serkan kurnaz
Doğum Tarihi : 16/12/77
Forum Kayıt : 23/05/08
22/6/2009, 5:30 pm
slm beysan abı buralara yolun dusmuyo galıba uğramaz oldun özlettın kendını bı uğra acı kahvemızı ıc saım abının orda ordayız beklerım kendıne ıyı bak yukarda okudum sunnet olayı fılan haberımız olsun bızımde saygılar kendıne ıyı bak
- Beysan Taştan
22/6/2009, 5:43 pm
rauf slm.teşekkür ederim kardeşim iyiyim.sizlerde iyisinizdir inşallah.kuşlarım iyiler.bir yaramazlık yok.bu cumartesi akşam üzeri yine bursada idik.ama zamanımız yoktu mezata bile kalamadık.ruşenden bir kuş aldım sağolsunlar beni kırmadılar iyi soydan bir kuş.hem damızlık hem masalık.ruşenlere burdan tekrar teşekkür ediyorum.o kuşu almak için gittik.rauf bende seninle tanıştığıma memnun oldum.sen yaşının üzerinde olgun bir kardeşimizsin.bu camiada herzaman güzel yerlerde olursun bundan endişen olmasın.inşallah yine biryerlerde buluşuruz.saygılar kendine iyi bak.
- Beysan Taştan
22/6/2009, 5:46 pm
kurtuluş slm.bağzı ilaçlar vardır mevsimine göre kullanılır.onun için mevsimsel rahatsızlıkların önüne geçmek için mevsiminde gerekli olanları kullanmakta yarar var.saygılar.muratlıya slm.
- Beysan Taştan
22/6/2009, 5:59 pm
sn.can ortaklar.ruşen-fatih.teşekkür ederim.sizler beni kırmadınız satılık bile etmediğiniz kuşunuzu benim hatrımın olduğuna düşünmeden seni kırmaz sana hayır demeyiz dediniz beni çok mutlu ettiniz.sizlere tekrar teşekkür ederim.demekki bende sizlerde güzel izlenimler bırakmışsam ne mutlu banada.ama unutmayınki sen iyisen herkez iyidir.kuralını ben iyi bilenlerden biriyim.daha öncede dediğim gibi benim kümesim sizin kümesinizdir.kuşlarımın hepsi emrinizdedir.bunu böyle bilin ben birgünlük dost değilim.herzaman dostluğu ön planda tutmuşumdur.sizlerde öylesiniz.bursadan her dönüşümüzde keyifli vede huzur döndük.sizlere ve bursadaki bütün kuşçu arkadaşlara slm.ediyorum.kalın sağlıcakla.herşey için tekrar teşekkür ediyorum.
- Beysan Taştan
22/6/2009, 6:02 pm
timsah16 demiş ki:beysan abı alanada satanada hayırlı olsun abi maaşallah acayıp bır dişi aldın abı hayrını gor ınsallah.
ahmet slm.teşekkür ederim ahmet ağzına ve yüreğine sağlık.gerçekten güzel bir dişi hem masalık hemde damızlık.sağ olsun arkadaşlar.beni kırmadılar.onların yüreği sağolsun.kal sağlıcakla.teşekürler.
- Beysan Taştan
22/6/2009, 8:43 pm
Resul demiş ki:Beysan Abi Hayırlı Olsun Tüyünce Hayrını ve yavrusunu alırsın inşallah. Kusura Bakma abi görüşemedik. Daha önceden arkadaşlarla sözümüz vardı. İnşallah biz gelir yada başka sefer görüşürüz. Ali İhsan Abiye ve Ümit Abiye Selamlar.
resul slm.teşekkür ederim.görüşemesekte gönüllerimiz bir yok problem.ben sizin iyi niyetinizden her zaman eminim kafanı yorma.bende sizleri beklerim uygun olursa buyurun gelin.her zaman beklerim.selamlarını iletirim kal sağlıcakla.
- Beysan Taştan
22/6/2009, 8:46 pm
kasapserkan demiş ki:slm beysan abı buralara yolun dusmuyo galıba uğramaz oldun özlettın kendını bı uğra acı kahvemızı ıc saım abının orda ordayız beklerım kendıne ıyı bak yukarda okudum sunnet olayı fılan haberımız olsun bızımde saygılar kendıne ıyı bak
slm serkan.hayraboluya yolum düştü ama zamanım azdı kusura bakma yakında uğramam gerekiyo çünkü size davetiye bırakıcam.temmuzun 5 inde sünnet düğünü yapıyorum.sizlere bilgi vericem.davet edicem.saimlerede slm ederim.saygılar kalın sağlıcakla.
- daghan
Ad Soyad : ÖZGÜR SATI
Doğum Tarihi : 05/01/77
Forum Kayıt : 19/03/09
24/6/2009, 8:39 am
USTA YENİ BİR DİŞİ ALMIŞSIN HAYRINI GÖRÜRSÜN İNŞALLAH SAĞLIKLI YARULAR SELAMLAR