BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)
+145
innuendo
aydınkaydok
fatih topsakal
FUAT BATU
bumin
savaşyıldırım
kuşcu_ahmet
mesut-k
h.ibrahim koparal
serdar kaya
07antalya07
Kuscu-Murat
corluluhakan
fatih_27su
mutlu kaya
norwich
kenan500
ay
hakaniyibilir
şerefbulut59
sercan gönal
mehmet73
serbülent
tolgahan demir
KONYALI 42
saffettürker
ahmet yaşar
Kızılpınarlı
murce
TRAKYALI cCc
kudret
cucu
zirvede
tuncay dönmez bursa
bayram kavaklı
dinçer kasap
D21
yavuzduman
ismail59
cerkezkemal39
kerimikiz1953
ediz_fidan
sadullahekin
kazım çay
DADAŞŞ
Sipikopat
derman1971
aydın39
fidel
mahir temel
kalbi_ofthe_ocean
rıdvan saygın
kuscu0424
mustafa_51
celilaksoz
Sarioglu
saffet
mehmet muglu7070
Önder AKGÜÇ
gaziarif
uzunhaci
akrep
fatih kurt
kasapserkan
dadaş
kadirsulun
burhan cengiz
banagelll
cagdas
merih oğuzhan karakaya
özer
Exinos87
seymenli
kahvecişaban
suruçluhacıhakan
bayram ali yılmaz
erhan51
Hasan OLGUN
nazmiuluad
altan-aziz
Sakallı Sadık
kuscu511
osman_kara
fayanscihasan
sebabcı06
ERTAN ÇAM
mermeri_era
Ertugru_ata
bgyd
türker
osmanbahar
türker saygılı
truva_emre
kemal çekin
chema
kemal sümer
yaşar bor
buazza
eray burmacı
kuyumcu sebo
ERSİN HOCA
gurkanokur
capslock967
MÜDÜRPİNARHİSAR
samett
fatihseker
umb26
kurtuluş eşer
FATİH KURT
MUŞLU BURHAN
seçkin güder
CesurMusti
recep yılmaz
hasan burak
nebi
ADNAN BAYRAM
muharrem06
ilhan sarp
emin
daghan
Çaylak
Serdar Avcı
AYHAN1979
Göksel Çevik
şebabcı11
aliihsan
LATİF
bayram ali
gerçek sebabcı
berrecep
Guvercinciler.Com
kılıçbey
Rauf
Başbuğ
mehmet karadağ
kardelen
hasankoc
ankaralı
omeryener26
Forum Admin
murat_yetgin
altınokguvercin
şebapçı
şahin_-55
Beysan Taştan
149 posters
- MisafirMisafir
Geri: BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)
1/5/2009, 2:31 pm
zuahhahhahhaahhaaaha ağam alamncı vedat ve tıkı mahmut kilo makinası bunlar hep bir gün vedada benim iş ortağımı götürmüştüm adananın en kuşçusu diye ha birde rakısını içtim dişi kuşu erkek yaptım :))))))))) zuahahhahhahaa
- MisafirMisafir
1/5/2009, 2:39 pm
ZEMİN EĞER ONLARA YAPTIĞINI BANA ANLATTIĞIN ŞEKİLDE ANLATA BİLSEN MİLLET BİR GÜLSÜN AMA YAZIYLA TAM OLMAZ KEŞKE İMKAN OLSA MİLLET BİR ARADAYKEN CANLI ANLATA BİLSEN BANA ANLATMANIN ÜZERİNDEN SENELER GEÇTİ HALA AKLIMA GELİYOR GÜLÜYORUM. ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ADAMLARIN SENDEN AZ ÇEKMEMİŞLER ADAMLARIN ÖMRÜNÜ YEMİŞSİN ADAMLARI PİYASADA GÖRMÜYORUM ADAMLAR TELEFMİ OLDU DAĞLARAMI DÜŞTÜLER BİLMİYORUM ALLAH'A EMANET OL. SAYGILAR
- MisafirMisafir
1/5/2009, 2:42 pm
abi böyle dostlar bu işlerin neşesi niğdede bir araya geldikmi anlatırız kafanı yorma
rahmetlik rasim amcanında maceraları çok biliyon :)))))))))) allah rahmet eylesin toprağı bol olsun iyi bir abimizdi rasim amcada.
rahmetlik rasim amcanında maceraları çok biliyon :)))))))))) allah rahmet eylesin toprağı bol olsun iyi bir abimizdi rasim amcada.
- MisafirMisafir
1/5/2009, 2:50 pm
EYVALLAH DOĞRU SÖYLÜYORSUN MEKANI CENNET OLSUN RASİM AMCANIN İNSAN OĞLU BÖYLE İŞTE BİR ZAMANLAR ADAM ARAMIZDAYDI BİR BAKIYORSUN YOK FANİ DÜNYA İŞTE ONUN İÇİN DOSTLAR BİR BİRİNİN KIYMETİNİ BİLMESİ LAZIM BU DÜNYADA HİÇ BİR ŞEY İÇİN KALP KIRMAYA DEĞMEZ BİR GÜN VARSIN BİRGÜN YOKSUN FANİ DÜNYA İŞTE TEKRAR ALLAH RAHMET ETSİN RASİM AMCAYA MEKANI CENNET OLSUN ÇOK DEĞERLİ İYİ BİR ABİMİZDİ DOSTUMUZDU. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ALLAH'A EMANET OLUN. SAYGILAR
- bayram ali
Ad Soyad : bayram ali yılmaz
Forum Kayıt : 24/05/08
1/5/2009, 5:58 pm
Beysan erkek eli ayağı geliştiriyo devamlı kendim bile ellemeye korkuyom mahşallah :) yemide aldım
- MisafirMisafir
1/5/2009, 6:01 pm
Bayram; Efe'den hic bahsetmiyon küçükmü kaldı yoksa :) Begenmiyonmu:)
- bayram ali
1/5/2009, 6:03 pm
:D o süprizzz Türkiyeyi Sallıcağını ümit ediyorum:D mahşallah
- MisafirMisafir
1/5/2009, 6:06 pm
He sandıkda buyutuyon yani:) Hadi bakalım :) Buraları sallama abi baya sallandık biz :)
- MisafirMisafir
1/5/2009, 6:14 pm
SELAMIN ALEYKUM BEYSAN ABİ SENDEN DE ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM ABİ GEÇMİŞTE YASANANLAR İÇİN. ABİ KUŞLARINDA HARİKALAR BU ARADA GÜLE GÜLE BESLE MAŞALLAH ALLAH SANA BAGIŞLASIN SAYGILAR...
- kurtuluş eşer
Ad Soyad : kurtuluş eşer
Doğum Tarihi : 02/11/70
Forum Kayıt : 14/04/09
1/5/2009, 10:20 pm
slm beysan usta nasılsın inşallah iyisindir allah iyilik wersin bizi unuttun arada kardeşlerim war deyip şu sana yakın olan muratlıya ugra da o nur yüzünü görek bizleri unutma ben senin en eski dostlarından sayılırım ben sana kıyamam bilirsin sende bize kıyma saygılar selamlar kendine iiii bak
- Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09
2/5/2009, 10:00 am
aloo millet ne kaynatıyonuz burda.kusura bakmayın dün çok yoğundum.misafirlerim vardı sağ olsunlar.burayı pek uğrayamadım.vallahi iyi muhabbet döktürüyosunuz .zemin varsa muhabbet ortamında orda neşe vardır.mehmet ağbi demekki zemin bize az yapmış biz ucuz atlatmışız almancılara yaptığını bize yapmamış.neyse yinede bizucuz atlattık.ama birdafaki gezide kısmet olursa mersine geldiğimizde gezme kararını ben vericem.zeminin kararlarına izin yok adamı bukadar deşifre ettim.vallahi bizi bu sefer kör,bataklık bir dereye götürür.
- Beysan Taştan
2/5/2009, 10:08 am
zemin cücom benim,he canım o erkeğin anası fotoğraflardaki miski gülcan dişi.bak şükrüm nasıl soyu takip ediyo.gördünmü benim kuşları benden fazla tanıyo.kıymetini bil.onu kelleli ve tabanı iyi olan dişi ile çalış.kumaş parlaklığı ve pul problemi olmaz.okey
- Beysan Taştan
2/5/2009, 10:24 am
mehmet ağbi sen bizi bir arada oturup muhabbet ederken dinle ömrün artar.işte bizim burdaki forumda bukadar koyu muhabbetlerimizde neşeli ve espirili olmamızdan kaynaklanıyo.ağbi görüyosun birkaç günden beri burda buluşuyoruz.bizim başkalarıyla işimiz yok biz dostlarımızla burda şamata gır gır gidiyo.bizi seven sayan dostlarımızda sağolsunlar gelip katılıyolar aramıza böyle güzel bi ortam oluyo.bu fani dünyada birilerini kırmak üzmek insana bişey kazandırmaz.benim sırtımı sıvazla ağzımdan yudumumu al böyle bu işler.birgün zeminede dedim aynısınısırtımı sıvazla ağzımdan yudumumu al diye bahsetti.adam sen sırtımı sıvazlamayı bırak sabahtan akşama kadar sırtıma masaj yaptı.sıvazlama ile lokma olursa bir gün masaj yapmayla bir çift kuş olur erhalde diye düşünmüş.2 seneden beri 20 tane oldu kuş veriyoruz kuşlar hep ölüyo.zuha hahahahahahaha.
- MisafirMisafir
2/5/2009, 10:24 am
EYVALLAH BEYSAN KARDAŞIM BEKLERİZ BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİNİZ VAR BURADA FINDIK PINARI YAYLASI VAR DEDE KAVAĞI DİYE BİR YER VAR DOKTORUN YERİ DİYE BİR YER VAR BU DEDİĞİM YERLERDE BİR İNSAN TEK BAŞINA İKİ KİLO PİRZOLA YER BİR SAAT SONRA TEKRAR ACIKIR ORMANLI ÇINAR AĞAÇLARI SÖGÜT AĞAÇLARI ÇAM AĞAÇLARI AĞAÇLARIN DİBİNDEN BİLLUR GİBİ SULAR KAYNIYOR MASANI SUYUN İÇİNE KURUYORLAR YAZIN TEMUZUNDA O SUYA KARPUZU ATIYORSUN KARPUZ ÇATLIYOR BİRDE ÖYLE BİR OKSİJEN VARKİ TAŞI YESEN ERİTİRSİN YANİ BUNUN GİBİ BİR ÇOK YER VAR GÖRSENİZ DERSİNİZ EĞER YER YÜZÜNDE CENNET VARSA BURALAR O CENNETLERDEN BİRİDİR DERSİNİZ GERÇEKTENDE ÖYLEDİRLER HER HALDE FAZLA ZAMANINIZ YOKTU ONUN İÇİN ZEMİN KARDEŞİM SİZİ ORALARA GÖTÜRMEMİŞTİR BU DEDİĞİM YERLER BİRAZ ŞEHİRE UZAK ŞEHİR DIŞINDA KİMİYER 50-60 KİLOMETRE ŞEHİR DİŞI OLDUĞU İÇİN BELKİDE ONDAN GÖTÜRMEMİŞTİR NEYSE BAŞINIZI AĞRITMIYAYIM. ALLAH'A EMANET OLUN. SAYGILAR
- Beysan Taştan
2/5/2009, 10:34 am
slm bayram ali.demek erkek güzel oluyo.maşallah maşallah.allah versin allah gönlünüze göre versin.sizlerin adınıza seviniyorum.kendimde mutlu oluyom.o soy yaşından sonra veya birbuçuk yaşından sonra eli eteği dahada ğüzelleştiriyo.yemi almışsınız.nasıl buldunuz yemi.bu arada araya reklam soktuk arkadaşlar.yemin reklamınıda yapmış bulunduk.bayram ali parmaktan .sonra (mehmet ali gibi) parmaktan sonra.reklamlardan sonra görüşmek dileği ile
- Beysan Taştan
2/5/2009, 10:43 am
mehmet ağbi slm...ben şimdi işi anladım ağbi bu saydığın güzel yerler oksijen deposu.insana çok yemek yedirir.anladım ağbi anladım.bu zemin bizineden taş ocağına götürdüğünü şimdi daha iyi anlıyorum.açık havada çok yemek yeriz diye bizi toz ocaklarına götürdü ağbi inanmıyosan şükrüye sorabilirsin.he vallahi diyorum.canımızı zor kurtardık tozdan boğulmadan.
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
2/5/2009, 10:54 am
beysan bey ben admine yazacağım sizin gibi kuş besliyen arkadaşların forumlarını silsinler sinirlerimizi bozuyorsunuz kümesi girip kuşlarımıza yem veresimiz gelmiyor şevkimizi kırıyorsunuz :D valla hemen hemen herkese yazdım abicim bizede bu kuşların yavrularından parası karşılığı ama çok para vermemde olursa bizim de kümesimizde bir takım olmasını arzu ederim müslümanlar paylaşmalı dimi işin şakasıda bir yana beysan bey kuşlarınızın maşşallahı var tüyü kadar hayrını görün buralardan bir istek veya arzunuz olursa yazmanız yeter iyi günler mutluluklar
- Beysan Taştan
2/5/2009, 11:01 am
uğur kardeş aramıza hoş geldin.hataları herkes yapabiliyo.sadece sen ve başkaları değil.ama hatalardan ders çıkartabiliyosak ne mutlu ama çıkartamıyosak onada sözümüz yok.bak görüyosun biz neşeli espirili insanlarız.forumda görüyosun birimiz bir arkadaşımızın isminde toplanıyoruz sonra hepimiz nerde toplanmışsak orda muhabbetimizi yapıyoruz.bizde olay bu kimse ile kimsenin kuşu ile işimiz yok.biz birine sataşıcaksak kendi aramızda yapıyoruz butür espirileri.çünkü bazen yüksek tonajlı espiri yapsak bile bizler kendi aramızda birbirimize kızamıyoruzbenim burda toplanan arkadaşlarımızdan.zemin,şükrü,mustafa hocam ve bazıları bizler ailece görüşüyoruz.onun için bizim dostluğumuz.böyle kuvvetlidir.kuş bizim aramızı açamaz.böyle yani .teşekkür ederim.kuşlara yaptığın iyi niyet yorumundan dolayı.kal sağlıcakla.
- MisafirMisafir
2/5/2009, 11:10 am
Allah muhabbetinizi daim etsin abi kat kat artırsın inşallah. kuşlarınında her biri başka güzel gerçekten tüy başı yavrularını alırsın inşallah abi saygılar...
- Beysan Taştan
2/5/2009, 11:13 am
öncelikle ayvalığa slm.murat bey günaydın.iyi niyetinize teşekürler.kuş mutlaka paylaşılır tabiki.ben her yaz akçaya tatile geliyorum.ayvalıkta kenan var. tanışırız.burhaniyede bedri hoca var Eskişehirli iyi dostlarımdırlar kendileri.hatta yakın zamanda edremite gitmem gerekiyo.bi işim var.ama zaman ayıramıyorum.teşekür ediyorum.kalın sağlıcakla.
- Beysan Taştan
2/5/2009, 11:16 am
teşekkür ederim uğur kardeş.sağol varol.sende kuşlarından iyi yavrularalman dileğiyle saygılar.
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
2/5/2009, 11:18 am
beysan bey sağolun allah daha iyilerini nasip etsin
- Beysan Taştan
2/5/2009, 11:20 am
arkadaşlar ben kaçtım kuşları besliycem,yavruları mamalıycam.sonra daha dükkana gidicem ohoooooo oh benim bayağı işim var.kalın sağlıcakla bana müsade.iş iş.
- Beysan Taştan
2/5/2009, 11:23 am
sağ olun murat bey.allah herkezin emeğinin karşılığını birgün mutlaka veriyo.diliyorum sizde emeğinin karşılığını alanlardan olasınız.kalın sğlckla.
- bayram ali
2/5/2009, 7:45 pm
beyzancığım yem harika sıfır toz kuşlarda iyi tüketiyo erkekdesen dahada bi harika şimdiden ne olacagı belli gibi seninde herşey gönlüne göre olsun herzaman aydına beklerim biliyosun gelmezsen darılırım ona göre... :)
- gurkanokur
Ad Soyad : Trakyaguvercin.com
Forum Kayıt : 01/05/09
2/5/2009, 8:34 pm
beysan abicim 10 numara kuşlar, başarılarının devamını diliyorum
babaeskiden selamlar
babaeskiden selamlar
- ERSİN HOCA
Ad Soyad : ERSİN AKGÜL
Doğum Tarihi : 03/09/68
Forum Kayıt : 29/01/09
5/5/2009, 11:18 am
GÜLE GÜLE BESLE SELAMLAR
- kuyumcu sebo
Ad Soyad : SEBAHATTİN BÖLÜKBAŞI
Doğum Tarihi : 04/02/71
Forum Kayıt : 24/04/09
5/5/2009, 3:19 pm
maşallah tüyü kadar hayrını görün süper kuşlar ankaradan selamlar
- eray burmacı
Ad Soyad : eray burmacı
Forum Kayıt : 05/05/09
5/5/2009, 3:33 pm
MAŞAALAH ABİ HEPSİ GÜZEL AMA BENİ HALA GEÇEMEN :D . ALLAH DABAN ÜSTÜ DURTSUN NİĞDE BORDAN ERAY BURMACI
- buazza
Ad Soyad : OLCAY PANGAL
Doğum Tarihi : 01/01/87
Forum Kayıt : 26/04/09
5/5/2009, 3:34 pm
beysan abi dükkanın çınar taksının ılersınde sol tarafta kı yem satan dukkanmı? bu hafta dernege mezata geldım ama aradıgım dısıyı bulamadım abi