İBRAHİM UZUNMEHMET (TRABZON)
+24
badyokan
kırıkkaleli metin
kadirsulun
esatdogan
Hüseyin SAĞIR
zirvede
Kuscu-Murat
s@v@ş
kılıçbey
emre_akhan
kemocan
kerimikiz1953
rizeli
orhan02
kusbazzz
berkty
volkı61
osman_kara
emre_61
Mahmut Çetin
muhammetemin
Talha
Forum Admin
ligo61
28 posters
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
- kemocan
Ad Soyad : kemalettin kalaycıklıoğlu
Forum Kayıt : 08/01/10
Geri: İBRAHİM UZUNMEHMET (TRABZON)
17/1/2010, 6:15 pm
taklacıları hiç bir kuş tutmaz bence.en sadık en güzel estetik oyunlar taklacılarda.kelebek ve dolapçı ve makaracı ırklar sonra gelir estetik açıdan görsel şov bir tek taklacılarda var.teşekkürler.
- ligo61
Ad Soyad : ıbrahım uzunmehmet (TRABZONSPOR)
Forum Kayıt : 10/07/08
18/1/2010, 9:22 pm
kemocan cım herkesın kendıne göre zevkı vardır zevkler ve renkler tartısılmaz bende taklacı beslıyom resımlere fazla bakmadın anlasılan kardesım ama o trabzon kusları trabzonun vaz gecılmezlerındendır kardesım herkes kendı ısıne baksın
- kemocan
19/1/2010, 11:12 am
selamlar .ibrahim bey .bende taklacı sevdalısıyım ve kuşlarınızı kötülemedim zaten.belki de yazdıklarımı iyi okumadınız. yazımda taklacılar başta gelir diyorum.sonra dolapçı ve makaracılar kelebek ler gelir bence diyorum.bunda alınacak ne var .şaşırdım doğrusu.üstelik kuşlarınız tıpatıp ankara taklacıları maaşallah çok güzeller.
- kemocan
19/1/2010, 11:17 am
selamlar.aslında sizin yazdığınız yanlış.o kuşlar trabzonda doğmuş büyümüş olup trabzonun yerli ırkı değildir.trabzonun yerli yani mahalli ırkı çemberci ırklardır.bilginize sunarım.
- ligo61
19/1/2010, 8:47 pm
kardesım sen kötüledın demedım eger yanlısım varsa kusura bakma bende taklacı severım ve taklacı kusu bakıyom trabzon ırkı kuslarda cenber seklınde oynarlar o resımdekı kuslarda cenber cızerler kardesım onların cenber cızıyolar dıye bakıyom kardesım aslında onlar taklacı kusların yanında bakılmaz cünkü önüne gelenlen eslesıyo onları resım cekerken ölesıne koydum oraya bende tesekgür ederım kardesım ankaradan gelme kuslar var orada sagolasın kardesım
- kemocan
19/1/2010, 8:49 pm
selamlar.evet gerçekten ankara kuşları var orada ben zaten farkettim.çünki yıllardır ankara oyunlu kuşlarını besledim.teşekkürler.
- emre_akhan
Ad Soyad : EMRE AKHAN
Doğum Tarihi : 11/08/82
Forum Kayıt : 07/08/08
19/1/2010, 10:17 pm
s.a ibrahim abicim maşallah herbiri birbirinden güzel yerde süper miş sende süper sin abicm ALLAH nazrlardan saklasın ve gönlüne göre versin güle güle besle emeğine sağlık ankaradan sana kucak dolusu saygılar ve sevgiler
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
20/1/2010, 5:35 pm
sayın ibrahim uzunmehmet burada bulunmamızın sebebi güvercin sevenler olarak vay efendim senin kuşun böyle uçar onun kuşu şöyle uçar değil önemlı olan şurdaki atmosferi yakalamaktır ve kuşa olan sevgi diyoluğu dur kuşların çok çok güzel allah hayırlısıyla beslemeyi nasip etsin sevgi ve saygılar kerim ikiz istanbul
- ligo61
20/1/2010, 8:03 pm
kerım kardesım aynen katılıyorum sana allah razı olsun tesekgür ederım emre kardesım senınde allah gönlüne göre versın kardesım allah nasıp ederse yazın ankaradayım kesın yanına ugrayacam kardesım ama trabzona ısın düserse kesın benı ara bul mısafırım ol kardesım basımın üstünde yerın var allah herkesten razı olsun
28/1/2010, 1:21 pm
selamlar maşlalah çok güzel kuşlar güle güle besleyin ankaradan selamlar umarım kupayı Trabzonspor alır:)
- kemocan
28/1/2010, 3:10 pm
selamlar .kupayı inşallah galatasaray alır.trabzon kupa mupa alamaz.
- ligo61
28/1/2010, 4:18 pm
galatasaray kupayı alırsa sana 1 cıft oyunlu kusmu hedıye edecek kemalettın trabzon alır kupayı sen canını sıkma
- ligo61
28/1/2010, 4:22 pm
mahmut abıcım sagolasın tesekgür ederım kemalettıne galatasaray 1 cıft oyun kusu verecekmıs ondan öyle konusuyo
- kemocan
28/1/2010, 5:51 pm
teşekkür ederim arkadaşlar.valla beni akşam akşam güldürdünüz.peki bende size söyleyim.trabzonspor kupayı alırsa size çemberci güvercinmi hediye edecek.selam saygılar.
- ligo61
28/1/2010, 7:39 pm
trabzona laf atan sensın ben degıl sen bak ısıne sende bızı güldürdün trabzonsporu neden bu kadar cekemıyosalar nedendır acaba bılınmez ama sıkıntı yok bız trabzonluyuz trabzonun ekmegını yıyıpte cımbomlu olacak halımız yok bız nerenın ekmegını yersek oranın takımını tutarız hemde sonuna kadar
- kemocan
28/1/2010, 9:03 pm
ne başarısı varki çekemiyecem.uefayı aldı da bizmi duymadık.evinde feneri mi yendi kaç senedir.
- ligo61
28/1/2010, 9:10 pm
la duysan ne olacak demekkı bıseyler sızın zorunuza gıdıyo daha neyı kurcalıyosun kı var bunun altında bıseyler sıkma canını kupa sızın olsun o kı bu kadar ıstedın al sana kupa tamammı sevındınmı bırak takım ıslerınıde bak kuslarını belkı onlardan bı kupa alırsın cımbom verecek ya sana olmasa onları atarsın kupaya
- kemocan
28/1/2010, 9:13 pm
yok niye zorumuza gitsin.alsın kupayı helal olsun deriz.fakat imkanı yok alamaz.çünkü özünden uzaklaştı.futbolcu yetiştirmiyor.şampiyon olduğundaki kadrosuna bak.hepsi öz trabzon lu futbolcular.öyle olsa bende alkışlarım.inan bana.
- ligo61
28/1/2010, 9:51 pm
gardas bız trabzonluyuz sıkıntı yok trabzon ne topcular yetıstırdı yetıstırmeyede devam edıyı sen sıkma canını o kadar takların ıclerınde trabzonlular varkı ben ınanıyrum saga sen canını yınede sıkma gardes sen al kupayı bızde alkıslarız senı sıkma canını ıstersen sımdıden alkıslayayım
- kemocan
28/1/2010, 9:55 pm
sende canını sıkma gardaş.trabzona canımız feda olsun.bizde karadenizliyiz.bakma ankarada oturduğumuza.karadeniz bizim baştacımız.isterimki trabzon kupyı degil şampiyonluğu alsın.valla beş sene trabzon olsun.3 sene galatasaray olsun isterim.
- ligo61
28/1/2010, 10:00 pm
bellı karadenızlı oldugun ya rızelısın ya ordulu cünku bunlar cekemez trabzonu gardas bıze her yol trabzon
- kemocan
28/1/2010, 10:04 pm
vay ya .tam ana muhalefetsin kardaş ya.ne diyeyim sa ben.kuşlarında senin gibiyse vallah.yandı gülüm keten helva.ne diyem allah kalbine göre versin.orhan baba ne demiş.bence sende haklısın
- ligo61
29/1/2010, 10:12 am
- kemocan
29/1/2010, 11:16 am
madem son koz du da niye sattınız 2 ye şimdi alıyorsunuz 3e .valla sizin matematiğe aklım ermedi.karadenizde matematik böyle mi işliyor.madem futbol para işi ne trabzon ne hiçbir anadolu kulübü şampiyon olamaz.çünkü paraları yok.iyi futbolcu gs den 3 istiyorsa ts den 5 istiyor.çünkü karadenizde onların sosyal yönden mutlu olacakları bir ortam yok.onlar disco ister eğlence ister.trabzonun restorantı bile sayılı bikaç tane.yani siz taşıma suyla değirmen döndermeye çalışıyorsunuz.onun için başarılı olmanıza ihtimal yok.onlar olur.çünki para gani.anlatabildimmi acaba.onları tek şekilde yenebilirsiniz ancak.inançla .o inancı da ancak öz trabzon çocukları ile başarabilirsiniz.umarım anlatabildim.trabzon en son 25 sene önce şampiyon olmuş.acaba niye diye oturup düşünsenize.hamsi daha mı boldu ozamanlar.acaba.
- s@v@ş
Ad Soyad : savas yılmaz
Doğum Tarihi : 21/03/89
Forum Kayıt : 12/09/08
29/1/2010, 2:22 pm
İbrahim kardeş kuşaların çok güzeller maşallah temizde bakıyosun resimlerden anlaşıldığı kadarıyla Allah güzel yavrular söküp uçurmayı nasip etsin.
Benim sayfamda geçenlerde ankaraya geldiğini yazmışsın.Bilseydim uğrardım demişsin saolasın kuşculuğu bıraktım ama yinede seni misafir ederdim.sohbet ederdik nese kısmet . Kanıma bit düştü gene başlıycam heralde beslemeye.
Benim sayfamda geçenlerde ankaraya geldiğini yazmışsın.Bilseydim uğrardım demişsin saolasın kuşculuğu bıraktım ama yinede seni misafir ederdim.sohbet ederdik nese kısmet . Kanıma bit düştü gene başlıycam heralde beslemeye.
- ligo61
29/1/2010, 3:49 pm
la gardasım sen bıldıgını oku trabzona cokmu geldınde returant olmadıgını bılıyosun gel resturanta getıreyım senı sızde para olduda ne oldu az kaldı gs ye hacız gelecek ondan sonra bı yardım fonu acarsınız gs ye yardım dıye bak ısıne herkes kendı bıldıgını okur bızde öz trabzonlular var sızde o da yok ne konusup duruyon nerde bı kenyalı var aldınız getırdınız sampıyon yapsın bızı dıye kendı yagınla kavrul elınkınle gırme gerde bak ısıne bızde hamsı hre zaman boldur bak fatıhı sattılar kac paraya kaclıraya gerı alıyolar bı bakta konus
- kemocan
29/1/2010, 6:08 pm
25 yıl çeyrek asır.son şampiyonluğunuzunda doğanlar askere gitti geldi.tarihte kaldınız.biz tarih yazmaya devam ediyoruz.
- ligo61
29/1/2010, 6:18 pm
olsun sıze yıne yazın ama dedım gıbı elınkınle ugrasmayında kendı topcularınızla bıseyler yapın
- kemocan
29/1/2010, 6:26 pm
ahir ömrünüzde kaç şampiyonluk gördünüz.ve o şampiyonlukta kaç yaşındaydınız.
- kemocan
29/1/2010, 6:37 pm
yıl kaçtı acaba
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5