İBRAHİM UZUNMEHMET (TRABZON)
+24
badyokan
kırıkkaleli metin
kadirsulun
esatdogan
Hüseyin SAĞIR
zirvede
Kuscu-Murat
s@v@ş
kılıçbey
emre_akhan
kemocan
kerimikiz1953
rizeli
orhan02
kusbazzz
berkty
volkı61
osman_kara
emre_61
Mahmut Çetin
muhammetemin
Talha
Forum Admin
ligo61
28 posters
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
- ligo61
Ad Soyad : ıbrahım uzunmehmet (TRABZONSPOR)
Forum Kayıt : 10/07/08
Geri: İBRAHİM UZUNMEHMET (TRABZON)
29/1/2010, 7:01 pm
elınkı her zaman tatlıdır cımboma yardım fonu acılmıstır ekonomık krızden etkılenmıstır elındekı kenyalı sayısını azaltmak ıstıyor 61616161 nolu türkıye zıraat bankasına yatırmanız önemle rıca olunur arkadaslar
- kemocan
Ad Soyad : kemalettin kalaycıklıoğlu
Forum Kayıt : 08/01/10
29/1/2010, 7:03 pm
sen kendine bak.ozaman neye ankara kuşu besleyeon.çemberci ler neyine yetmiyor.ankara kuşuna yem veriyon
29/1/2010, 7:57 pm
Selamunaleyküm,
yazdiklarizini okudum, kusmu konu, futbolmu ?
Yorum birakma istegimde son olan " ankara kusuna yem veriyon " sözünden dolayidir (alay edercesine sanki)
Hemen hemen hala saf kan olarak bulunan, durusuyla, ucusuyla, oyunuyla yillar öncesi olanlar hala mevcut, ana baba yok belki ama yavrulari onlari aratmiyor, eee, sahiblerine sükür, isin erbabi olunca bir baska oluyor bazi zevkleri tatmak, keske benimde olaydi bir ciftim, bence yemi en cok hak eden kuslar Ankara Güvercinleri ! (BENCE) !!!
Gerci hemen yanibasinda Sivas Güvercinleri diye ortada dolanan kuslar mevcut, onlarda Ankara Güvercinidirde, bence yani, Dünyaca ünlü Kangal`a birde bunu eklemek istenilmistir, bence alintidir, iyi kusuda kesf edince adi Sivas diye yayilmistir, ... birseyin üzerine yatmakta üzerimize millet yok zaten, sanki PATENTI var elinde, 1 verirsin böylelerine konusturamazsin, 5 verirsin susturamazsin !!!
Aydinin yerlisi bi ayri, Yozgatin Kumrusu bi ayri, dagda yasayan Kekligimiz bi ayri, fakat Ankara Güvercininede bu sekilde bakmak saygisizlik bence !
Nedense Yurtdisindan Güvercin getiren cogu zaman Ankaradan getiriyor, agiz tadlari bozuk olmasindanmidir sizce ? Ha Miro, ha Miski, veya akliniza ne geliyor ise, birde git gide büyüyen bir kent`te bu ise, zevk ve gönül vermek ayri bir zorluk, ve yinede basariyorlar !!!
Herseye ragmen, ...
Örnek vermek gerekirse, ... kimin agiz tadi bozuk, YEMEKTEYIZ Programinda görüyoruz, para hirsi icin yiyorlar birbirini, birakin emege, hicbirseye saygi yok, ayip ayip, neyse, size kolay gelsin degerli Arkadaslar, hani sevmeyebilirsiniz, fakat o Ankara Güvercininden baska Güvercin beslemeyen Arkadaslarimiz, abilerimiz var burda, onlara ister istemez hakaret etmis oluyor bu sözleriniz, catacak kusmu kalmadi ?
Gidin Tipplere catin, Rus kusuna catin, Makedon Dönegine cattin, ama bizim olana laf etmeyin lütfen, ...
Futbol`da isin icin`e karismisken ondanda bir örnek, bizim burda ister Galatasaray, ister Trabzonspor, ister Besiktas veya Fenerbahce gelsin, her takimdan taraftar görmek mümkün, rengarenk, sahadaki Türk olunca 90 dakikalik`ta olsa tek yürek olabiliyoruz, galiba o cennet vatandan uzak olmanin bir semtomüdür bu, ayaklar burda fakat gönül kiymeti bilinmeyen yerde atiyor, ... neyse, ...
Yapici, iyimser olmaya bakarsak ne mutlu hepimize, haddimi asmak istemedim, birini kirdiysam af ola
Saygilarimla
yazdiklarizini okudum, kusmu konu, futbolmu ?
Yorum birakma istegimde son olan " ankara kusuna yem veriyon " sözünden dolayidir (alay edercesine sanki)
Hemen hemen hala saf kan olarak bulunan, durusuyla, ucusuyla, oyunuyla yillar öncesi olanlar hala mevcut, ana baba yok belki ama yavrulari onlari aratmiyor, eee, sahiblerine sükür, isin erbabi olunca bir baska oluyor bazi zevkleri tatmak, keske benimde olaydi bir ciftim, bence yemi en cok hak eden kuslar Ankara Güvercinleri ! (BENCE) !!!
Gerci hemen yanibasinda Sivas Güvercinleri diye ortada dolanan kuslar mevcut, onlarda Ankara Güvercinidirde, bence yani, Dünyaca ünlü Kangal`a birde bunu eklemek istenilmistir, bence alintidir, iyi kusuda kesf edince adi Sivas diye yayilmistir, ... birseyin üzerine yatmakta üzerimize millet yok zaten, sanki PATENTI var elinde, 1 verirsin böylelerine konusturamazsin, 5 verirsin susturamazsin !!!
Aydinin yerlisi bi ayri, Yozgatin Kumrusu bi ayri, dagda yasayan Kekligimiz bi ayri, fakat Ankara Güvercininede bu sekilde bakmak saygisizlik bence !
Nedense Yurtdisindan Güvercin getiren cogu zaman Ankaradan getiriyor, agiz tadlari bozuk olmasindanmidir sizce ? Ha Miro, ha Miski, veya akliniza ne geliyor ise, birde git gide büyüyen bir kent`te bu ise, zevk ve gönül vermek ayri bir zorluk, ve yinede basariyorlar !!!
Herseye ragmen, ...
Örnek vermek gerekirse, ... kimin agiz tadi bozuk, YEMEKTEYIZ Programinda görüyoruz, para hirsi icin yiyorlar birbirini, birakin emege, hicbirseye saygi yok, ayip ayip, neyse, size kolay gelsin degerli Arkadaslar, hani sevmeyebilirsiniz, fakat o Ankara Güvercininden baska Güvercin beslemeyen Arkadaslarimiz, abilerimiz var burda, onlara ister istemez hakaret etmis oluyor bu sözleriniz, catacak kusmu kalmadi ?
Gidin Tipplere catin, Rus kusuna catin, Makedon Dönegine cattin, ama bizim olana laf etmeyin lütfen, ...
Futbol`da isin icin`e karismisken ondanda bir örnek, bizim burda ister Galatasaray, ister Trabzonspor, ister Besiktas veya Fenerbahce gelsin, her takimdan taraftar görmek mümkün, rengarenk, sahadaki Türk olunca 90 dakikalik`ta olsa tek yürek olabiliyoruz, galiba o cennet vatandan uzak olmanin bir semtomüdür bu, ayaklar burda fakat gönül kiymeti bilinmeyen yerde atiyor, ... neyse, ...
Yapici, iyimser olmaya bakarsak ne mutlu hepimize, haddimi asmak istemedim, birini kirdiysam af ola
Saygilarimla
- kemocan
29/1/2010, 8:00 pm
selamlar.murat bey yorumunuza yüzde yüz katılıyorum.ankara kuşları hakkında söyledikleriniz çok güzel teşekkürler saygılar
29/1/2010, 8:03 pm
Estagfurullah Kemalettin abi, bence demistim, ne haddime, müsadesiz katildim, umarim kimseyi kirmadim, keyfinize bakin, bende tesekkür ederim,
Saygilar dilerim
Saygilar dilerim
- kemocan
29/1/2010, 8:05 pm
selamlar.murat bey.en başından takip ettiyseniz ben bu arkadaşa hiç bir şey demeden yazdıklarımı anlamadan bana karşı abes laflar etti.ben çemberci ırkına lafetmedim ki.sonra futboldan açılıncada aynı öyle .bakın ben ne demişim -trabzon beşkere şampiyon olsun isterim dedim-trabzona canım feda dedim.fakat hala üstüme geldi.yani ben uzlaşmaktan yana yazdıkça o beni anlamadı.anlayışı kıt sanki.yoksa tabiii kuşlardan bahsetmek varken birbirimize bilgi alışverişi yapmak varken böyle çekişmeler hoş olmuyor tabii.sizin gibi anlayışlı insanlara can feda.teşekkürler.saygılar size
29/1/2010, 8:16 pm
Estagfurullah, sagol abicim, Allah razi olsun, nedense Taklaci Güvercinde Takla atma özelligi nasil Genlerindeyse, bizim insanimiz, ben dahilim sözlerime, cabuk herseyi üzerine alan Genlere sahip sanki, elestiri olunca konu gözümüz karariyor sanki, ...
Tarihimize bakarsak, bilegimizi kimse bükemedi, taki masaya oturana kadar, iste orda kaybediyoruz her nedense, bunlari asmamiz lazim, o acidan daha cooook agrir agrimayan basimiz, Allah hepimize sabir versin o konuda, isimiz zor
Helal olsun, ne güzel dedin, kesinlik ile öyle, Allah bana 1 verirse herkese 10 versin, kime kalmis bu Dünya`ki neyi paylasamiyoruz ???
Tarihimize bakarsak, bilegimizi kimse bükemedi, taki masaya oturana kadar, iste orda kaybediyoruz her nedense, bunlari asmamiz lazim, o acidan daha cooook agrir agrimayan basimiz, Allah hepimize sabir versin o konuda, isimiz zor
Helal olsun, ne güzel dedin, kesinlik ile öyle, Allah bana 1 verirse herkese 10 versin, kime kalmis bu Dünya`ki neyi paylasamiyoruz ???
- zirvede
Ad Soyad : basri güner
Forum Kayıt : 11/12/09
29/1/2010, 8:43 pm
ibrahim abi mahaşallah abi çok güzel güvercinlerin var allah güle güle beslemeyi nasip etsin inşallah t.dağdan saygılar
- ligo61
29/1/2010, 10:19 pm
bak bakım bu lafı hangımız söylemıs senın yanında denız ****** hıc kalır murat abıcım bunun anlayısı gıt demesını bılıyon harbı sen polıtıkacısın la tamam trabzonunda galatasarayınında baslatma benı yazı falan yazma adamın asabını bozma gardasımkemocan demiş ki:selamlar .kupayı inşallah galatasaray alır.trabzon kupa mupa alamaz.
- ligo61
29/1/2010, 10:20 pm
tesekgürler kardesım basrı sarayda yaptım askerlımı hala oraları unutamadım kardesım
- zirvede
Ad Soyad : basri güner
Forum Kayıt : 11/12/09
30/1/2010, 8:54 am
yine gel abi ne demek gel buyur gez buraları :)
- ligo61
30/1/2010, 5:56 pm
tesekgür ederım kardesım allah nasıp kısmet ederse gelmeye nıyetım var arkadaslarla sagolasın
- Hüseyin SAĞIR
Ad Soyad : Hüseyin SAĞIR
Forum Kayıt : 17/09/09
8/2/2010, 4:59 pm
maşallah ibrahim kardeşim ALLAH güle güle beslemek nasip etsin trabzona gelince yanındayım inşallah..
- ligo61
9/2/2010, 7:24 pm
tesekgür ederım kardesım her zaman gel mısafırımız ol basımızın üstünde yerın var
- esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08
11/2/2010, 10:41 am
maşşallah kuşlarınızda güzel kümesinizde güle uçurun
- ligo61
11/2/2010, 6:44 pm
sagolasın kardes
- kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08
12/2/2010, 6:52 am
maşallah yerinizde güzel kuşlarınız da güle güle besleyin..ist.selamlar.
- ligo61
12/2/2010, 5:46 pm
allah razı olsun kardesım
- ligo61
12/2/2010, 5:47 pm
- ligo61
12/2/2010, 5:49 pm
- ligo61
12/2/2010, 5:52 pm
- ligo61
12/2/2010, 5:54 pm
- osman_kara
Ad Soyad : osman kara
Doğum Tarihi : 05/03/81
Forum Kayıt : 28/03/09
12/2/2010, 7:29 pm
cok guzeller kardeşım maşallah bendekılerden daha ıyı maşallah
- emre_61
Ad Soyad : Emre Kavaklı
Doğum Tarihi : 16/02/88
Forum Kayıt : 18/05/09
12/2/2010, 9:37 pm
maşallah kuşlar çok güzel abi
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
13/2/2010, 9:40 pm
maşallah kuşlar güzel ama kümes bi başka çok begendim
- ligo61
14/2/2010, 9:16 am
kardesım metın allah razı olsun
- kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08
1/3/2010, 8:17 am
maşallah allah nazardan saklasın ibrahim bey güle güle besleyin.
- badyokan
Ad Soyad : okan güner
Doğum Tarihi : 18/05/81
Forum Kayıt : 04/03/10
6/3/2010, 8:54 pm
slm abi kuşlar şekil gerçekten bende akçaabattanım.kuşların oyunları hakkında biraz bilgi versen sevinirim.trbzonun yerli damarlarındanmı yoksa getirtmemi getirttin başka illerden bu kuşları.
- ligo61
9/3/2010, 8:54 pm
kardesım sagolasın kusların oyunları bızı tatmın edeyor cok şükür ılerde görüsürsek ızleme sansın olur ınsallah kardesım yorumların ıcın sagolasın kusların bazıları bızım dmarımızdan bazıları nı dısarıdan degerlı arkadaslarımızdan getırrdık bıze yetıyor anlayacan kardesım
- ligo61
9/4/2010, 7:27 pm
admın bey bı zahmet ayırsan dıyorum trabzonlu kuscuları dıyorum zahmet olmasa
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5