SON UÇURDUĞUNUZ KUŞUN EKSİKLERİ ARTILARI
+13
Mahmut Çetin
zfree
eric
gecityok
yunus81
sefa54
kadirsulun
kerimikiz1953
esatdogan
orhan02
Sipikopat
kusbazzz
agokmen
17 posters
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- agokmen
Ad Soyad : aydın gökmen
Doğum Tarihi : 05/07/64
Forum Kayıt : 31/07/09
SON UÇURDUĞUNUZ KUŞUN EKSİKLERİ ARTILARI
30/10/2009, 1:46 pm
arkadaşlar öncelilke herkese selam bu formda şu anda uçurduğuz kuşun eksikliklerini fazlalarını yazarsak ama içten saygı sevgi kuralları içinde bu işe yeni başlamış arkadaşlarında fikir sahibi olacağına inanıyorum.
şu an ben 5 tane yavru kovalıyorum dördü kafayı dikti öyle kaldı aynı devam ediyor bitanesi teke düştü ilerde neler yaptığını sizlerle paylaşacam.
şu an ben 5 tane yavru kovalıyorum dördü kafayı dikti öyle kaldı aynı devam ediyor bitanesi teke düştü ilerde neler yaptığını sizlerle paylaşacam.
- kusbazzz
Ad Soyad : osman elmacı
Doğum Tarihi : 14/09/83
Forum Kayıt : 18/07/09
Geri: SON UÇURDUĞUNUZ KUŞUN EKSİKLERİ ARTILARI
30/10/2009, 10:12 pm
valal çakmaklı var hayvan çok sık sefere geliyor kuşlara dokunacak kadar yaklaşıyor taban taklası veriyor sıçrıyor lakin yan gidyor oda kısa gösteriyor dmar sivas resmini ve idesunu koyarımm ..satmayı düşünüyorumm da....ne deersiniz yorumlarınız için teşekkrler.
30/10/2009, 11:30 pm
güzel olur bölyle bir paylasım baslıgı acana helal olsun
- agokmen
31/10/2009, 1:16 pm
kuşbaz nickli kardeşim yukarıya saygı ve sevgi kuralları içinde dedik.terbiyesizliğin lüzumu yok bizim amacımız uçurduğumuz kuşu övmek değil burada bu işe gönül vermiş yeni arkadaşlar var yazan arkadaşların yazısından kuşunun eksikliklerini yada ne durumda olduğunu öğrensin diye böyle bir konu açtık ya insan gibi konuya yaklaş yada git başka konulara yaz.
- agokmen
31/10/2009, 1:18 pm
halil kardeşim sanada çok teşekkür ederim.
- kusbazzz
31/10/2009, 5:37 pm
sen ne saçmalıyorsun birader okuma yazman yokmu ne saygısizliğiymiş ..uçurduğum kuş nasılsa onu yazdım ..sen kimsin bana laf ediyon birader adamlığı senden mi öğrenecem çakal
- agokmen
31/10/2009, 7:46 pm
kusbaz asıl sen kendine gel hem saçmalıyorsun hem konuşuyorsun kuşlara dokunacak kadar gelecek kuş bide ordan taban alacak kafasını gözünü kırmadan devem edecek yürü git çocukları kandır benim yaşım 46 35 senedir kuş uçururum ben şu sitedeki tüm arkadaşlara sor bakiim senin anlattığın mantıklımı varsa koy vidyoyu herkes seni konuşsun saygı sevgi çerçevesindende dışarı çıkma bak ben sana yaşını bilmiyorum adını bilmiyorum bişey yazmamışsın kusbaz kardeşim diye hitap ediyorum değilmi
- kusbazzz
31/10/2009, 8:51 pm
o video yu isletecem o zaman anlayacaksin ..mağdem o kadar kuşcusun adam sorar nerede uçurduğumu ben deniz kenarında iskele ustunde uçuruyom bak izleyince videoyu nereden alıyor. kuş....ya normal oyunlu bir kuş inanmayacak na var yan çıkmasa mükümmel bir sivas kuşu
- kusbazzz
31/10/2009, 8:53 pm
işimi gücümü bırakıp seni mi kandıracam şimdi :)) yarma gözün seveyim ya anlat dedek yezdık .kimene haklısın orada aslında kime ne uçurduğum kuş
- agokmen
1/11/2009, 10:31 am
hayrını gör öyle kuşun koyda seyredelim
- agokmen
1/11/2009, 10:43 am
o zaman kuşun nerden ne şekilde geldiğini yazacaksın işte bu uslubunu beğenmedim bende teresta uçuruyorum benim kuşlarda binanın ortasından oyuna başlıyor terası yer hizası sayarsak ben buraya yerin altından taban taklası vurup geliyor yazsam yakışık alırmı her neyse uzatmaya gerek yok hayrını gör kardeşim Allah tüyü kadar çoğaltmanı nasip etsin hastalık vermesin
1/11/2009, 10:17 pm
ya arkadaşlar bırakın tartışmayı Ankara dan bana birçift bozkirli gedi bunların erkek teki hastalandı boyun donmesi oldu kanatların kestim uçurmadım dişi tekini uçurdum biraz uğraştan sonra kuş çok güzel seferler yapmaya başladı 1 saat 1,5 uçuyor 10.15 seferyapıyor
bu aralar ankaralı kuşcuların tabiriyle yere yapışıyor yani perdah yapmıyor kuşumda tahminim 7-8 aylık geldiğinde cikliyordu yavruydu
agokmen güzel bir konu başlığı atmısın
tşk
bu aralar ankaralı kuşcuların tabiriyle yere yapışıyor yani perdah yapmıyor kuşumda tahminim 7-8 aylık geldiğinde cikliyordu yavruydu
agokmen güzel bir konu başlığı atmısın
tşk
- agokmen
2/11/2009, 7:14 am
orhan kardeşim kuşun yapışması derken taklasız konuyor demek istiyorsun sanırım bende de vardı yapışan kuş herşeyi mükemmeldi inerken kolayını bulup bırakıyordu kendini sonra kuşu eş yaptım oynadığı yerden kuşları aldım başka yere sürdüm indiği yere dikildim inat ettim üstüne düştüm önce yere iniyordu çatıya inmesine zorladım kuş çatıya inerken 8-10 taklayla inmeye başladı şimdi arada perdah yaptığı zaman yere inmesine izin veriyorum ozaman 1-2-3 taklayla iniyor en azından harmanlamasını öğrendi demek istediğim birazda kuştan değilde bizden kaynaklanıyor bu kuşu çok uçuyor diye yavruyken kümesin ağzına kadar sokulmasına izin verdim insin diye kuş huy yaptı şimdi eşten sonra huyu değişti dediklerimi yap düzelecek bizim buranın yakın giren kuşlarında iyi seferli kuşlarda bu huy vardır önemli olan yavruyken iyi ezecen herşeyi öğreteceksin sen devam et kuş düzelecek kuş erkekse hemen eş et yumurtaya bassın
- agokmen
2/11/2009, 7:17 am
orhan kardeşim kuş dişi demişsin özür iyi okumamışım yapışıyor deyince benimde başımda olduğu için hemen atladım konuya bedede erkek yavrular yapışıyor ama mükemmelde oynuyor vaz geçemiyorum sonunda inat ettim düzelttim bu kuşun damarından değil kuşun çok iyi olduğundan yavrularını dene
2/11/2009, 1:22 pm
tşk ederim duyarlılığına kardeş bende senin gibi yapayım bakayım değişecekmi eşe atnca yumurta yapıncaya kadar uçurmayayımı ?
bilgi verirsen sevinirim
bilgi verirsen sevinirim
- agokmen
2/11/2009, 1:57 pm
uçur kardeş kuşları çıkardığın yeri az değiştir yani kuş kuşlara oynuyacak biraz yerini değiştir bi kaç gün öyle dene kuş her nekadar 7-8 aylıkta olsa yavruya bakmadan eke sayılmıyor şimdi birde tüy zamanı kuş her değiştirdiği tüyde karekteride değişecek hele eke olunca komple karekteri değişecek uçurduğun zaman dedidiğim gibi oynadığı yeri değiştir bakalım değişiklik olacakmı banada bilgi verirsen sevinirim
- esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08
2/11/2009, 6:43 pm
s.a. aydın abinin dediğine katılıyorum.bende uçurduğum yanardönerin yerini değiştirdim.açık arazide uçuyodu daha önce hiç oyuna girmiyodu hep boş geçiyodu.şimdi dar yerde uçuruyorum hiç boş geçmiyo her attığında fırlıyo....yani demek istediğim yer kuşun oyununa yansıyo.saygılar..
- agokmen
2/11/2009, 7:36 pm
bu arada hava muhalefetinden kuşları uçuramıyoruz bu sene ankaraya kış erken geldi.
3/11/2009, 8:45 am
adıyamanda havalar iyi havayla sıkıntım yok ha bu arada kuşlarımı 3 katlı evimin terasında besliyor ve uçuruyorum
- esatdogan
3/11/2009, 2:28 pm
ne demek bi faydamız dokunmuşsa her zaman
- agokmen
3/11/2009, 3:00 pm
esat kardeş uçan varmı ben yavru uçuruyorum şu an içlerinden birisi teke bindi 4-5 gündür havalardan kuş uçuramıyordum sabah hava biraz güzeldi kaldırdım yavrular pek bi iştahlı uçtular bazıları taklalı inmeye başladı demekki 4-5 günde birmi uçuracağız buları
- esatdogan
3/11/2009, 4:24 pm
bende uçan 3 tane, 2 tanesi oyunlu sefere geliyo, 1 tanede havayı başta var.yeni kaldırdığım yavrum yok.eke kuşumda az zaten.bence bu zamanda yavru kuş uçurmak pek iyi olmaz.şimdi tüğ zamanındayız yavrular kırılıyo.
Ben kuşlarımı temmuzdan sonra eşlerinden ayırıyorum.Temmuzdan sonra alıpta uçurduğum yavrular ölüyo zaten sizlerinde bildiği gibi çok kuş değil az ve öz kuş makbuldür.
saygılar....
Ben kuşlarımı temmuzdan sonra eşlerinden ayırıyorum.Temmuzdan sonra alıpta uçurduğum yavrular ölüyo zaten sizlerinde bildiği gibi çok kuş değil az ve öz kuş makbuldür.
saygılar....
- agokmen
3/11/2009, 4:42 pm
sonuna kadar katılıyorum sana az ve öz kuş
4/11/2009, 12:24 pm
arkadaşlar siz doyuma ulaşmısınız benim 30 yakın kuşum var bi 30 daha olsa neiyi olacak kuşlarımda ankaranın ileri gelen kuşcuların dan 25 yılın özlemini çıkarıyorum
- agokmen
4/11/2009, 4:39 pm
orhancım ankarada kimlerin kuşlarını besliyosun ankaranın ileri gelenleri hep rahmetli oldu
4/11/2009, 7:51 pm
walahi kimin yanına gitimse o dedi benim kuşumdan iyisi yok sağolsunlar 3, 5 er verdiler sağolsunlar isimlerini söylerdimde sitede isimlerinin verilmesini istemeye bilirler ama gerçi ankara gurubunun içinde biri var ERTAN ER çok değerli bir kişi saolsun
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
4/11/2009, 10:04 pm
sayın aydın gökmen kuşçu arkadaşım ve sayın kuşbaz kardeş bu site hepimizin hiç kimse birbirine hakaret etmesin herkes kendi hadini bilsin ben de sizlerin bir abisi olarak söyledim kusura bakmayın sevgi ve saygılar kuş arkadaşlığı her zaman baki olmalı teşekürler kerim ikiz ist avcılar
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
4/11/2009, 10:05 pm
sayın aydın gökmen kuşçu arkadaşım ve sayın kuşbaz kardeş bu site hepimizin hiç kimse birbirine hakaret etmesin herkes kendi hadini bilsin ben de sizlerin bir abisi olarak söyledim kusura bakmayın sevgi ve saygılar kuş arkadaşlığı her zaman baki olmalı teşekürler kerim ikiz ist avcılar
- agokmen
5/11/2009, 6:02 am
ben hakkaret etmedim sadece sizinde dediğiniz gibi saygı sevgi içinde abartmadan son şu an uçurduğunuz kuşun artılar eksileri neler yaptığı yapması gerektiğini burada bilgi alış verişinde bulunalım bu işe yeni başlamış arkadaşları fikir sahibi yapmak için bu konu açıtım en baştan dikkatlice okuyup yazma şekline bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.saygılar Allaha emanet olun.
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3