Bilgin yoksa fikrin,de olmassın.
+13
ŞENOL ŞEN
AHMETHANKORKUT
tlgtck
kırıkkaleli metin
musamamoste
cihantje
kuzgun77
4ultima
Kuscu-Murat
Dr. Sedat
burhanduran
kadirsulun
kuscu47
17 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- tlgtck
Ad Soyad : tolga
Forum Kayıt : 11/03/10
Geri: Bilgin yoksa fikrin,de olmassın.
11/3/2010, 6:50 pm
Merhaba,
Nihat Bey siz Mardin merkezde misiniz?
Halil Karaoglu'nu tanıyor musunuz?
Nihat Bey siz Mardin merkezde misiniz?
Halil Karaoglu'nu tanıyor musunuz?
- kuscu47
Ad Soyad : nihat-47
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 04/11/09
11/3/2010, 11:35 pm
tolga bizim dışardan kuş getirene zaten lafımız yok,kendi bilecekleri şey,herkes istedigi yerden kuş getirmekte hürdur bence,bizim işimiz o parmakla sayılır dedigin,asıl merakçılarla,bu işi surdurebilmektir,tolga ewet merkezdeyim halil karaoglunu tanımıyorum,daha dogrusu bu soyadını hiç duymadım,
- kuscu47
17/3/2010, 4:00 pm
- tlgtck
Ad Soyad : tolga
Forum Kayıt : 11/03/10
18/3/2010, 8:38 pm
selam,
kuşçu47 bir konuda size danışmak için mail gönderdim bakarsanız sevinirim.
kuşçu47 bir konuda size danışmak için mail gönderdim bakarsanız sevinirim.
- kuscu47
18/3/2010, 11:13 pm
gördum kardeş cevabını yazdım,ama dedigin halil se soyadı karaoglu deil,
24/7/2010, 8:57 am
arkadaşlar fotoğraftaki hacı veysinin elindeki beyazlar gibi nice bol başa basmatepe farklı renkte kuş çıkar mardinde bunlarda mardinin olmazda olmazlarından veysi toparlının elindeki damızlaıklarda türkiyeyi sallar arkadaşlar
- ŞENOL ŞEN
Ad Soyad : ŞENOL ŞEN
Forum Kayıt : 11/07/10
24/7/2010, 1:21 pm
arkdaşlar meraba benim adım şenol şen 2010 yılı fedarasyonun düzenledi marmara bölgesi taklacı güvercin birincisiyim hepinizle tanışmak isterim tel 05375284481 saygıyla
24/7/2010, 8:03 pm
slm konu bayağı dağılmış şimdi bazı arkadaşlar bişeyleri ezberlemiş sürekli aynı şeyleri tekrarlıyollar. papağan gibiler ,bide hiç bişey bilmeyip konuya balıklama atlayıp başlığa göre yorum yapanlar var konunun gidişatını okumadan,konuyu dağıtıp çıkıyor ,tabi bu foruma üyelerin hepsinin yazma hakkı var isterse kuşun piri olsun ,isterse hiç anlamasın bunun bi çaresi yok bence burda kardeşçe tartışacağızda ,aynıfikirde olcağız,yoksa tadı kalmaz her kafadan bi ses çıkmalı ama sonunda konunun dorusunu bulup konu kiltlenmeli,
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
24/7/2010, 10:30 pm
guzel bi taetisma konusu......
simdi nihat abi bende cok bilgisi olmayan amatorce kus besleyen birisiyim, bi cok seyi bu forumlar sayesinde ogrendim. senin acmis oldugun bu konu uzerine sana sormak istedim, ABICIM GERCEK MARDIN KUSU NEDIR? HER KUS MARDINMIDIR? MARDINDE KAC CESIT HAS KUS VARDIR? uygar kredesin dedigi gibi her kusa sahip cikilmasin bizler nerden bilcez hangi kus nerenin kusu? benim cocukluktan bildigim mardin kusu taklaci bir irkimiz ve seferli, damci irkimiz. su kus has mardin bu kus has mardin dersek gercek mardin kusu hangisidir nasil ayirt ederiz. br cok kusta arap ulkelerinden geliyor mardine. cok kus kiriliyor o zaman has mardin olmaktan cikiyor. en cok merak ettigim sey gercek damci mardin kusu nasil olur ozellikleri nedir? aydinlatinda bizi bizde ogrenelim.
simdi nihat abi bende cok bilgisi olmayan amatorce kus besleyen birisiyim, bi cok seyi bu forumlar sayesinde ogrendim. senin acmis oldugun bu konu uzerine sana sormak istedim, ABICIM GERCEK MARDIN KUSU NEDIR? HER KUS MARDINMIDIR? MARDINDE KAC CESIT HAS KUS VARDIR? uygar kredesin dedigi gibi her kusa sahip cikilmasin bizler nerden bilcez hangi kus nerenin kusu? benim cocukluktan bildigim mardin kusu taklaci bir irkimiz ve seferli, damci irkimiz. su kus has mardin bu kus has mardin dersek gercek mardin kusu hangisidir nasil ayirt ederiz. br cok kusta arap ulkelerinden geliyor mardine. cok kus kiriliyor o zaman has mardin olmaktan cikiyor. en cok merak ettigim sey gercek damci mardin kusu nasil olur ozellikleri nedir? aydinlatinda bizi bizde ogrenelim.
- turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08
25/7/2010, 7:06 pm
nerde bu kuşların resmi birde ben bakayım
- burhanduran
Ad Soyad : burhan duran
Doğum Tarihi : 02/04/62
Forum Kayıt : 07/03/09
26/7/2010, 8:25 am
+Kuşçu arkadaş bı kuşun cinsi ne böyle kuş olurmu başlığında
- Hasan OLGUN
Ad Soyad : Hasan Olgun
Doğum Tarihi : 24/01/73
Forum Kayıt : 05/01/09
26/7/2010, 9:06 am
Bilgin yoksa fikrin de olmasın demek son derece yanlış.
Ne yani bir yemegin guzel olup olmadıgını anlamak için illa ki profeyonel Aşçı mı olmak lazım? Dogru bi düşünce degıl bence. Ben aşçı olmayabilirim ancak yemegi yerım tadına bakarım ve fikrimi söylerim. Guzeldır veya degıldır.
Ya da izledigimiz bir sinema filmi hakkında bi fikir beyan etmek için illa Hollywod'da film yönetmeni mi olalım şimdi? : )
Bu durumda güvercin besleyen herkes az-çok, iyi -kötü kuşlar hakkında fikir beyan edebilir. Öncelikle güvercin sevgisi varsa içinde bu yeterlidir ancak iddalı açıklamalar yapmak yanlıştır. Bu konuda hak verebilirim. teknik konularda yorum yaparken dikkat edilmesi gerekir o da dogru.
Fakat önümüze şampiyon bir şebab kondugunda bunun güzel bir kuş oldugunu söylemek için 40 yıl şebab beslemek gerekmez : )
Ne yani bir yemegin guzel olup olmadıgını anlamak için illa ki profeyonel Aşçı mı olmak lazım? Dogru bi düşünce degıl bence. Ben aşçı olmayabilirim ancak yemegi yerım tadına bakarım ve fikrimi söylerim. Guzeldır veya degıldır.
Ya da izledigimiz bir sinema filmi hakkında bi fikir beyan etmek için illa Hollywod'da film yönetmeni mi olalım şimdi? : )
Bu durumda güvercin besleyen herkes az-çok, iyi -kötü kuşlar hakkında fikir beyan edebilir. Öncelikle güvercin sevgisi varsa içinde bu yeterlidir ancak iddalı açıklamalar yapmak yanlıştır. Bu konuda hak verebilirim. teknik konularda yorum yaparken dikkat edilmesi gerekir o da dogru.
Fakat önümüze şampiyon bir şebab kondugunda bunun güzel bir kuş oldugunu söylemek için 40 yıl şebab beslemek gerekmez : )
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2