ADNAN ZENGİN (MERSİN)
+53
nazım08
ömer
DELIYUREK41
DARK BLUE
cinola
ozcan04
mardinlisamet
samir
ugur köse
mustafa_yaldiz
tnr1
Yunus OLCAY
kuşçu_33_63
bekir79
mavigök
yusuf polat
eric
serdest
mehmed
vedat savci
antepli2757
mehmet73
osman_hoca
ali memati
SEFA
akıncı
tugay kayan
tohatlı
bora özmen
gursel
fuatbc
kusbaz77
belhal
qüclü2008
iyimser_20
cabir
atmaca1507
KONYALI 42
PerfoTakla
kırıkkaleli metin
freaxs
mardinli hakkı
TAYFUN KOŞANSER
zaralıemrah
Volkan Gülal
ilker
İNCE
tolga40
turan o.ç
seleray 51
kerimikiz1953
Kuscu-Murat
Forum Admin
57 posters
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
ADNAN ZENGİN (MERSİN)
11/7/2010, 6:37 pm
ARKADAŞLAR 1980 YILINDA IRAKTA MAAŞLAR 2 VE 3 DOLARDI YANİ AYLIK MEMUR ÖĞRETMEN İŞÇİ FARK ETMEZ EN İYİ MAŞ 10 DOLAR GEÇMEZDI. O ZAMAN ABİME 1500 DOLAR GÖNDERDİM BANA IRAKIN EN İYİ KUŞLARINI AL DEDİM. BENİM 150 YEGENİM VAR, BANA İNANMADILAR BU KADAR PARA VERİLİR MI KUŞA. KARŞIMAYIN ALIN BENİM İÇİN EN İYİ KUŞLARI DEDİM .ÖRDEK SABUNİLERİ (SARAYLI) KERKÜKÜN EN MEŞHUR KUŞÇUSU VAR ZİBİLCİ HAMİT ONDAN MÜSEÇEMLERİ ALDILAR. SADDAM ŞEHRİNDEN KİR KÜLLÜLERİ ALDILAR. YANİ ANLIYACAĞNIZ ÇOK İYİ BİR SEÇİM YAPTIM O ZAMAN BUNLARI ALDIM. ŞİMDİ IRAKTA BİLE BU KADAR TEMİZ KIRLMAMIŞ KUŞ ÇOK AZ. 30 YILDIR AYNI NESİL BERABER YAŞIYORLAR. 10 YIL IRAKTA KALDILAR ÇOĞALDILAR ORADA. 1990 DAN SONRA YAVAŞ YAVAŞ BURAYA GETİRDİM. 20 YILDIR TÜRKİYEDE BESLİYORUM ŞU ANA KADAR UÇURDUĞUM KUŞ SAYISI GERÇEK ANLAMDA YANİ BİRİNCİ SINIF HER ŞEYLE GELİŞ ÇEKİM TAKLA UZUN GİTME TAKLA SAYISI ÇOK BEN BURDA ÇOK ÖVÜNEREK YAZMAK İSTEMİYORUM SİZ ARAŞTIRIN BENİM KUŞLARI GÖRENLER AÇIKLARLAR. UÇURDUĞUM KUŞLAR 20 YIL İÇİNDE 4 HÜMMÜ. 3 KİR KÜLÜ. 5 MÜSEÇEM. 2 SABUNİ.HÜMMÜLAR EN AZI 7 TAKLA VURARAK 20 İLE 30 METRE AMA ÇOK HIZLI ATEŞLİ.EN FAZLA TAKLASIDA 15 TAKLA VURAN OLDU HÜMMÜLARDA VE 7 SAATN FAZLA UÇTULAR. KAYSERİ.SİVAS.KÜTAHYA.İZMİR.ANKARA.MARDİN VE İSTANBULDA KUŞLARIM VAR YERLİ KUŞLA KIRMIŞLAR AZ UÇSUN DİYE VE ÇOK GÜZEL NETİCE ALANLAR VAR. KİRKÜLÜLERDE YAKLAŞIK AYNI HÜMMÜLAR GİBİ AMA SATLARI AZ VE TAKLA SAYISI HÜMÜLARDAN AZ.
MÜSEÇEMLER İSE ÜSTLERİNE KUŞ TANIMAM BUNUDA HERKES BİLİR. ANA VE BABANIN 3 YAVRUSU 3 DE DİŞİ ÇIKTI, ÜÇÜNÜDE UÇURDUM BİRİ DAHA YENİ BAŞLADI 40 METREYE YAKIN GİTMEYE BAŞLADI VE ATMACA ALDI. 2 YAVRU DİŞİ KİMSEYE SÖYLEMIYORDUM BEKLİYORDUM TAM OTURSUN. BİR PAZAR GÜNÜ 10 KİŞİ VARDIK YANLIŞLIKLA SAAT 15 TE KALKTI VE BU KUŞ 7 SAAT UÇUYORDU AĞUSTOS AYINDA BU ARKADAŞLAR İNANAMADILAR 70 METRENİN ÜSTÜNE ÇIKIYORDU HER SEFERİNDE 20 İLE 25 TAKLA ARASI, GECE SAAT 9 DA ORMANA DÜŞTÜ ONUDA KAYIP ETİM 3 YAVRU DİŞİ İSE ŞU YANIMDA BUDA 70 METREYE YAKIN 18 İLE 20 TAKLA ARASI UÇTU BİR GÜN AKŞAM ATMACA VURDU KAYIP OLDU SABAH KUŞÇU ARKADAŞLAR SAAT 5 TE ONU ARIYORLARDA BİR ARKADAŞ BULDU ONU, KABUL ETMEDİLER BİR DAHA UÇSUN DİYE O ARKADAŞ A VERDİM YAVRU ALDI. SONRA GERİ ALDIM. AMA ŞU ANA KADAR 3 YAVRU DAHA ALDIM HEP DİŞİ ERKEK TEK BABALARI VAR. . ABARTIYI HİÇ SEVMEM BEN ZEVKIM İÇİN BESLİYORUM BENİ TANIYANLAR BİLİR ASLA ÖVÜNMEYİ SEVMEM YALANI HİÇ SEVMEM VE 2005.2006 YILINDA HACA GİTTİM BU KONULARDA BAŞKA KUŞÇULARA BENZEMEM. NE TİCARETİNİ YAPIYORUM NEDE HERKES BENİM KUŞLARIM İYİ OLDUĞUNU BİLSİN SÖYLESİN DİYE YAZIYORUM İHTİYACIMDA YOK. AMA TEK EKSİĞİM KEŞKE VİDEO YA ALSAYDIM AMA KİMSE BİLSİN GÖRSİN OYLE BİR DÜŞÜNCEM YOKTU. BU SEFER UÇURDUĞUM ZAMAN VEDİO YA ÇEKER ALLAH İZİN VERİRSE PAYLAŞIRIM İNŞALLAH. SON OLARAK SABUN YANİ SARAYLILARIMDA ÇOK GÜZEL 2 DİŞİ UÇURDUM. ONLARDA MÜSEÇEME YAKIN ÖZELİKTE. AYAKLARI ÖRDEK NADİRDİR IRAKTA HALA ABİMİN YANINDA DEDE VE NENLERİ. RESİMLERİDE SİTE YÖNETİMİ ÇOK ISRAR ETTİ BENDE KIRAMADIM ÜYE OLDUM .
KEŞKE ELİMDE ÇOK KUŞ OLSADA HERKESE HEDİYE EDEBİLSEM, AMA YOK VE IRAKTAN GETİRMEK ÇOK ZOR. ŞU ABİMİN YANINDA ÇOK GÜZEL KUŞLARIM VAR AMA MALESEF GETİREMIYORUM. HERKESE SELAM SAYGILARIMI SUNAR ALLAHA EMANET OLUN.
ADNAN ZENGİN
MÜSEÇÇEMLERDEN ÇOK UZUN ÇEKEN 100 METREYE KADAR UZANAN KUŞLAR ÇIKMIŞTIR.BUNLAR 20 25 TAKLAYLA KAÇAN KUŞLAR VERMİŞLERDİR. SİVASTA ŞUAN APİLİ BEYDE BİR YAWRU UÇUYOR 4 DİREK 22 TAKLAYLA TÜNEKTE HALDE OYUN YAPIYORDUR.
Geri: ADNAN ZENGİN (MERSİN)
12/7/2010, 11:05 am
adnan abi foruma hoş geldin kerkuk kuşlarının oyunları uçumları isimleri hakkında bize bilgi verirsin seviniriz maşallah çok güzel kuşlar yetiştirmişssiniz
12/7/2010, 11:25 am
Hay Masallah, paylasim icin sag olun, emeklerinize saglik, aramizada hosgeldiniz
Saygilar
Saygilar
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
12/7/2010, 11:41 am
sayın adnan zengin kuşçu arkadaşim kuşlarının hepsini tek tek izledim ve bana büyük bir zevk verdi ayrıyen ten forum admine teşekürler bu kuşları bizlerle paylaştığı için hayırlısınla besle saygılar
kerim ikiz 1953 ist
kerim ikiz 1953 ist
- seleray 51
Ad Soyad : Selim Kahraman
Forum Kayıt : 06/06/10
12/7/2010, 10:34 pm
MASSALLAH USTA GÜZEL KUSLAR ALLAH CANPEKLIGI VERSIN PAYLASIM ICIN TESEKKÜRLER TÜYLERI KADAR HAYRINI GÖR SAYGILAR
- turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08
13/7/2010, 7:44 pm
kuşlar yabani bile olsaydı bu kadar emek övgüye değerdi bence tbr valla hem kuşlar bir numara rakipsiz hemde iyi bakmış helal olsun
13/7/2010, 7:53 pm
çok güzel kuşlar maşallah görmediğimiz kuşları gördük bide hazır bi kuşun videosu yayınlarsanız görünüüş olarak çok özel olan bu kuşları havadada ne yaptıklarınıda görürüz,saygılar
- turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08
13/7/2010, 8:08 pm
bence havada birşey yapmalarına gerek yok her hallerinden belli orjinal ötesi oldukları:?? dahada anlıyamıyanlar varsa diyecek laf söz yok bu millete
bu kuşlar oynamasında hangileri oynasın bilader:?? pazardan ihaleden alınan 10 liralık 20 liralık her kümesde olan çoluk çocuğun eline düşmüş kuşlarmı oynasın :?? birbirine kırılmaktan ne olduklarını bizim bile unuttuğumuz kuşlarmı oynasın:??
kuşlara etiket bulamayanlar direk oyunu nasıl diyip standart çıkış yoluna başvuruyorlar:??
ben bu kuşları sadece resimde gördüm ama her şeyine varım piyasadaki oyun kuşu diye uçup yere göre sığdırılamayan çok kuşa nal toplatırlar
bu kuşlar oynamasında hangileri oynasın bilader:?? pazardan ihaleden alınan 10 liralık 20 liralık her kümesde olan çoluk çocuğun eline düşmüş kuşlarmı oynasın :?? birbirine kırılmaktan ne olduklarını bizim bile unuttuğumuz kuşlarmı oynasın:??
kuşlara etiket bulamayanlar direk oyunu nasıl diyip standart çıkış yoluna başvuruyorlar:??
ben bu kuşları sadece resimde gördüm ama her şeyine varım piyasadaki oyun kuşu diye uçup yere göre sığdırılamayan çok kuşa nal toplatırlar
- İNCE
Ad Soyad : MEHMET ÖZKAN
Forum Kayıt : 23/03/10
14/7/2010, 9:14 am
maşallah
14/7/2010, 4:27 pm
kuşçu3344 demiş ki: bence havada birşey yapmalarına gerek yok her hallerinden belli orjinal ötesi oldukları:?? dahada anlıyamıyanlar varsa diyecek laf söz yok bu millete
arkadaşım sen adnan zengin'in ortağımısın adnan beyin kuşları bizim kuşlardan farklı güzellik olarak diyecek bişey yok burası oyn kuşu bölümü olduğundan videosunu korsanız havadada görmek isteriz dedim ne var bunda adnan bey in dünya kadar kuşu var Allah daha çok versin bu kadar kuşun oynayanıda var oynamayanıda olacaktır.hem pazara hep kötü kuşmu gelir ?
- ilker
Forum Kayıt : 20/05/08
15/7/2010, 10:43 pm
görmediğimiz bi tür bunlar oyunları hakkında bilgi verirseniz seniriz
- ilker
Forum Kayıt : 20/05/08
15/7/2010, 10:46 pm
bi de bu yerdeki kuşlara nasıl olurda oynar oynamaz diye konuşanları bi türlü anlamıyorum tamam fizik önemli kuşta ama netice itibariyle havada görmek lazım bizler şebab cı değiliz bizlere havada olan lazım ne kuşlar gördük yerde bi zfizik görün tü on numara ama havada tok bi numara
- Volkan Gülal
Ad Soyad : Volkan Gülal
Forum Kayıt : 13/11/09
20/7/2010, 1:42 pm
Kuşlar çok güzel tebrikler
- zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10
20/7/2010, 3:41 pm
maşallah yerde çok güzeller
- TAYFUN KOŞANSER
Ad Soyad : TAYFUN KOŞANSER
Forum Kayıt : 05/08/10
17/8/2010, 12:25 pm
BEN ESKİŞEHİR'DEN TAYFUN SAYIN ABİCİM KUŞLARINI BU YAZ GÖRME FIRSATIM OLDU MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER KAFESLERİNİZ DE ÇOK GÜZEL TAM BENİM HAYALİMDEKİ ŞEYLERİ GERÇEKLEŞTİRMİŞSİNİZ.ALLAH GÜLE GÜLE BESLEMEK NASİP ETSİN.EMEĞİNİZE SAĞLIK
- mardinli hakkı
Ad Soyad : HAKKI HACIOĞLU
Forum Kayıt : 19/07/10
17/9/2010, 3:49 pm
S.A.. Adnan amca kusları uzerıne kus gormedım bu gune dek mustehcem bıde saraylı lar her ıkı kanda cok ıyı hayrını gor nusaybınden saygılarımla..
- freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10
17/9/2010, 9:24 pm
hacım bu resimleri çekip buraya koydurttuğun için teşekkürler
kuşlarırın genelinin tek ırktan çoğaldığı bariz olarak belli bütün resimleri tek tek inceleyerek baktım
şu resimleri görünce yuvadaki kuşlara boşuna yem verdiğimi düşünmeye başladım
özellikle video çekip buraya koyarsanız memnun olurum tşk...
kuşlarırın genelinin tek ırktan çoğaldığı bariz olarak belli bütün resimleri tek tek inceleyerek baktım
şu resimleri görünce yuvadaki kuşlara boşuna yem verdiğimi düşünmeye başladım
özellikle video çekip buraya koyarsanız memnun olurum tşk...
- İNCE
Ad Soyad : MEHMET ÖZKAN
Forum Kayıt : 23/03/10
19/9/2010, 8:49 am
Adnan bey kuşlarınız güzelmiş bozdumanlı benekliler ve boz benekliler harika saygılar
İNCE
İNCE
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
19/9/2010, 9:34 am
maşallah gülegüle besleyiniz.kümeslerde çok muntazam. kuşalra verdiğiniz ilgi ve sevgi fotolarda gayet açık görünüyo. adminede teşekkürlerimiz iletiriz böyle güzel paylaşımları bizlerle buluştutrduğu için. sağlıcakla besleyin.
KIRIKKALELİ METİN ŞAHİN
KIRIKKALELİ METİN ŞAHİN
- PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08
19/9/2010, 11:17 am
Selamun Aleykum .
Maşaallah . Böyle yakışıklı kuşları görmek insanı mutlu ediyor. Güle Güle besleyiniz.
Maşaallah . Böyle yakışıklı kuşları görmek insanı mutlu ediyor. Güle Güle besleyiniz.
- PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08
19/9/2010, 11:21 am
Birde yeri gelmişken unutmadan ( hümmü - kir külü - müseçem ) bunları bize tercüme ederseniz çok memnun olurum . Kusura bakmayın cahillik işte :)
19/9/2010, 7:13 pm
Masallah Cok güzel bakimli kuslar emeginize saglik saglikli kümesler dilegiyle
- atmaca1507
Ad Soyad : UFUK ÇİFTCİEROGLU
Doğum Tarihi : 18/02/87
Forum Kayıt : 23/09/10
3/10/2010, 7:28 pm
emegine saglık abi tüy başına hayrını gör hayran kaldım kularına
- atmaca1507
Ad Soyad : UFUK ÇİFTCİEROGLU
Doğum Tarihi : 18/02/87
Forum Kayıt : 23/09/10
5/10/2010, 8:11 pm
merhaba adnan bey ben muhsin tokattan bende bıraktıgınız iznelim harika sizi tanıdıgıma cok sevindim sizi tanımaktan onur ve gurur duydum kuşlarınız cok güzel fakat insanlıgınız harika keşke sizin gibi meraklı insanlar cogalıp bu mamiada cogalsa kendinize iyi bakın saygılarımla
- cabir
Ad Soyad : ZAFERKARAGOL
Forum Kayıt : 16/11/09
5/10/2010, 9:32 pm
adnan bey maşallah bune güzellik güle güle besleyin
- iyimser_20
Ad Soyad : iyimser_20
Doğum Tarihi : 15/02/84
Forum Kayıt : 24/07/10
5/10/2010, 10:55 pm
bayıldım süper kuşlarmış tüyü ayrıca bu zamanda ırkı bozmamakta ayrı bir meziyet onun için ayrıca tebrik ediyorum ADNAN BEYi
- qüclü2008
Ad Soyad : MURAT TAŞKIN
Forum Kayıt : 13/11/09
6/10/2010, 7:19 am
Emeqine saqlık Hacı Abi her kuşçunun özenecegi güzellikte kuşların var elinde emeqine yüreqüne saqlık...Tüyü kadar hayrını qöresin inşallah Samsundan sayqılar...
- belhal
Ad Soyad : mehmet haldun sözmen
Forum Kayıt : 11/08/10
6/10/2010, 7:35 am
Maşallah diyeyim adnan bey soyadınız gibi kuş yönündende zenginsiniz Maşallah.
- kusbaz77
Ad Soyad : adnan z.
Forum Kayıt : 12/07/10
6/10/2010, 7:12 pm
Forum Admin demiş ki:adnan abi foruma hoş geldin kerkuk kuşlarının oyunları uçumları isimleri hakkında bize bilgi verirsin seviniriz maşallah çok güzel kuşlar yetiştirmişssiniz
sağol admin kardeş çok güzel videolar yükleyeceiğim inşallah.
- kusbaz77
Ad Soyad : adnan z.
Forum Kayıt : 12/07/10
6/10/2010, 8:08 pm
kuşçu3344 demiş ki: bence havada birşey yapmalarına gerek yok her hallerinden belli orjinal ötesi oldukları:?? dahada anlıyamıyanlar varsa diyecek laf söz yok bu millete
SAĞOL KARDEŞ SÖYLEDİĞİN GİBİ, İNAN BU KADAR IRKI SAĞLAM KALMIŞ ÇOK AZ IRAKTA BİLE YOK DERECED AZ, KİM İSTERSE BU KUŞLARIN NASIL UÇTUĞUNU ŞUAN APİLİ BEY VAR SİVASTA ÇOK GÜZEL KUŞ UÇURDÜĞÜ İÇİN ONA BİR YAVRU GÖNDERDİM TÜÜLEKTE OLMASINA RAĞMEN 4 DİREĞE YAKIN ÇEKİYOR 20 İLE 25 TAKLA ARASI, İSTEYEN SİVASTA GİDİP GÖREBİLİR. AYRICA SERDAR İSMİLİ KAYSERİDE BİR ARKADAŞMIZ VAR ONDA DA BİR KUŞUM UÇUYOR İSTEYEN ARAR SORAR, BEN SON 5 YIL İÇİNDE 2 SABUNİ ÖRDEK DİŞİ UÇURDUM MÜKEMEL ÜÇTULAR, 2 ERKEK VE 3 DİŞİ MÜSEÇEM ÜÇÜRDUM İÇLERİNDEN BİR DİŞİ 100 METREYE YAKIN ÇEKTİ, O BİRLERİ 50 İLE 70 METER ARASI GİTLER. BEN KİMSEYE SÖYLEMEDİM BİLE TESADÜF ESRİ PAZAR GÜNÜ YALNIŞLIKLA SAAT 15 TE BİR DİŞİ MÜSEÇEMİM UÇTU O ZAMAN ARAKADAŞLAR GÖRDÜLER VE ŞAŞIRDILAR. DOĞRUSU KİMSE BİLSİN İSTEMİYORDUM ANLARSINIZ KORKUYORDUM BAŞLARINA BİR BELA GELMEKTEN. AMA HERKES GÖRÜNCE BİRDE ESAS SERDAR DENİLEN KAYSERLİ ÇOK İYİ BİR KUŞÇU O BÜTÜN HERKESE SÖYLEDİ VE BİR ÇOK KİŞYDE GETİRDİ KUŞLARI SEYER ETMEK İÇİN. BİLHASA KAYSERİDEN ÇOK KİŞİ GELDİ VE ONLARADA ÇOK KUŞ HEDİYE ETİM. BENİM YERİM ORMAN İÇİ BAŞIMDA EN AZ 3 ATMACA VAR. BU GÜNE KADAR BELKİ 100 DWN FAZLA ATMACAYAVERDİM. BİR ARA KUŞÇULĞU BIRAKACAKTIM BU ATMACA YÜZÜNDEN. AMA ARKADAŞLAR BIRAKMADI. YERİN VE KUŞLARIN ÇOK GÜZEL UÇURMASINDA BİZ BURAYA GELDİĞMİZ ZAMAN ÇOK ZEVK ALIYORUZ NE OLURSUN BIRAKMA. BEN KUŞLARIMI TEŞHİR ETMEK MEŞHUR OLMAK VEYA TİCARET YAPMAK İÇİN BESLEMİYORUM, GÜNLÜK İŞLERİM İBADET EDER VE KUŞLARA BAKARIM VE BAŞLARINDA BİR GENÇ ÖĞRETMEN VAR TAYİN OLMADIĞI İÇİN BERABER BAKIYORUZ. KEŞKE ELİMDE ÇOK FAZLA OLSADA HERKESE KUŞ VERSEM UÇURSALAR HEP BERABER ZEVK ALIR MUTLU OLURUZ. YORUM YAPAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM VE ALLAH A EMANET OLUN.
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3