ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ADNAN ZENGİN (MERSİN)

+53
nazım08
ömer
DELIYUREK41
DARK BLUE
cinola
ozcan04
mardinlisamet
samir
ugur köse
mustafa_yaldiz
tnr1
Yunus OLCAY
kuşçu_33_63
bekir79
mavigök
yusuf polat
eric
serdest
mehmed
vedat savci
antepli2757
mehmet73
osman_hoca
ali memati
SEFA
akıncı
tugay kayan
tohatlı
bora özmen
gursel
fuatbc
kusbaz77
belhal
qüclü2008
iyimser_20
cabir
atmaca1507
KONYALI 42
PerfoTakla
kırıkkaleli metin
freaxs
mardinli hakkı
TAYFUN KOŞANSER
zaralıemrah
Volkan Gülal
ilker
İNCE
tolga40
turan o.ç
seleray 51
kerimikiz1953
Kuscu-Murat
Forum Admin
57 posters
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 Empty Geri: ADNAN ZENGİN (MERSİN)

6/10/2010, 9:18 pm
masallah adnan abı helal olsun tek kelımeyle ımrendım dıye bılırım saglıkla buyutmen hayrını gormen dılegıyle saygılar abı.
Anonymous
Misafir
Misafir

6/10/2010, 9:30 pm
Ballılar ve çimkeli bozlaklar harika aynı kuşlar olduğu aşikar...

Şuan bu kuşlardan mersinde varmı abi...
gursel
gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10

7/10/2010, 5:57 pm
emegine saglik insallah tanismak nasip olur guzel tipli kuslar
kusbaz77
kusbaz77
Ad Soyad : adnan z.
Forum Kayıt : 12/07/10

8/10/2010, 12:28 pm
uygar demiş ki:Ballılar ve çimkeli bozlaklar harika aynı kuşlar olduğu aşikar...

Şuan bu kuşlardan mersinde varmı abi...

TABİ KARDEŞ VAR VE ŞU AN SİVASTA APİLİ BEY BİR KUŞUMU UÇURUYOR HARİKA BİR KUŞ, KARDEŞİNİ EĞER ATMACAYA VERMESEM ON GÜNE KADAR DAMA GELECEK İNŞALLAH VİDEO ÇEKER ATARIM BURAYA VE KAYSERİDE SERDAR İSİMLİ ÇOK İYİ KUŞ UÇURTMASINI BİLEN BİR ARKADAŞ, ŞU AN BİR KUŞUMDA O UÇURUYOR. ALLAH AEMANET OLUN.
mardinli hakkı
mardinli hakkı
Ad Soyad : HAKKI HACIOĞLU
Forum Kayıt : 19/07/10

9/10/2010, 7:53 pm
Adnan abı kusların gercekten saf kan kanları karısmamıs.Müstehcem uzerıne kus tanımam tek kelımeyle super Allah nazardan saklasın. saygılerımla adnan abı...... ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 1437731403 ....
bora özmen
bora özmen
Ad Soyad : bora özmen
Doğum Tarihi : 26/07/82
Forum Kayıt : 06/05/09

10/10/2010, 7:24 am
maşallah adnan abi kuşların 10 numara tek kelimeyle mükemmel bütün güzel sözler kuşlarının üzerinde olsun inşallah karstan selamlar
tohatlı
tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10

12/10/2010, 6:58 am
abim masallah her gün girip bakıyorum kuslarına allah nazarlardan saklasın müneccem dediklerine hasta oldum perde ayaklılarında harıka tuy sayısınca hayrını gör ımkan olsa gelsem senden birer cift alsam da baska kus beslemesem valla tek kelimeyle büyüleyici hayvanlar inş bir gün yoılumuz düşer mersinede görürşrüz allaha emanet olasın.
tugay kayan
tugay kayan
Ad Soyad : tugay kayan
Forum Kayıt : 25/08/10

15/10/2010, 11:11 am
emeğine sağlık adnan abi mersinde kuşun uçtuğunda gerçekten izlemek isterim.bol yavrulu ve sağlıklı kümesler
akıncı
akıncı
Ad Soyad : Nigdeli ABDULLAH
Doğum Tarihi : 02/02/88
Forum Kayıt : 19/12/08

15/10/2010, 12:15 pm
Selamun aleyküm Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Maşllah hepsi birbirinden güzel kuşlar Böylesine güzellikleri bizlerle paylaştıgınız için size teşekür ediyorum Adnan bey rabbim heyırlıısıyla beslemeyi nasip etsin.Maşallah sabuniler bir başka duruyorlar rabbim uzun ömür versin hayvanlara her şey o güzel gönlünüzce olsun Allaha emanet olun selametle...
SEFA
SEFA
Ad Soyad : SEFA ERSOY
Forum Kayıt : 05/09/08

15/10/2010, 12:27 pm
maşallah eline emeğine sağlık adnan bey baya emek vermişsin belli Allah agız tadıyla ucurmayı nasip etsin ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 745452271
ali memati
ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10

15/10/2010, 11:25 pm
Tek kelimeyle hayran kaldım,bu negüzellikler böyle maşallah ALLAH nazardan saklasın,eline emeğine sağlık.Hacı Adnan abikuşlarının tüyü kadar hayrını gör ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 582302429 ALLAHa emanet ol videolarınıda bizden eksik etme sağlıcakla kal.Bursa dan selamlar.
osman_hoca
osman_hoca
Ad Soyad : osman nuri nar
Forum Kayıt : 20/03/10

18/10/2010, 9:02 pm
selamun aleyküm sayın abim.bizde antakyadan katılıyoruz.güzel antakyamızda nadir olarak taklacı besleyen kişileriz.bizlere bu kadar yakın olan değerli abimizle tanışmak isteriz.ben antakyada öğretmenim.burada bir polis arkadaş birde sivaslı adliyede çalışan ayhan abim var.bizden başka besleyen yok varsada bilmiyorum.mardinde 5 yıl kaldım ıraktan da kuş getittirdim ama hiç biri bunlara benzemiyor.Emeğine sağlık kuşlar için ne desek az kalır.Bize ALLAH NAZARDAN SAKLASIN EMEĞİNE SAĞLIK demek kalıyor tanışırsak sevinirim Allaha Emanet Olun
osman_hoca
osman_hoca

18/10/2010, 9:55 pm
sayın abim ararsan benim no 05058259157 saygılar
mehmet73
mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10

20/10/2010, 12:03 pm
Adnan Abe bu sezon yavrularıdır
antepli2757
antepli2757
Ad Soyad : murat sentürk
Doğum Tarihi : 02/10/67
Forum Kayıt : 15/12/08

24/10/2010, 2:44 pm
masallah cok güzel görüntüler.
emeginize yüreginize saglik güle güle besleyin ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 3167858558 ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 3167858558 ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 3167858558
vedat savci
vedat savci
Ad Soyad : vedat savci
Forum Kayıt : 22/10/09

4/11/2010, 5:57 pm
selamın aleyküm adnan abi maşallah allah tüyleri kadar yavru almayı nasip eder. ben urfalı mustafanın yegeni vedat savci inşallah birgün seni ziyaret ederiz antalyadan saygılar....
mehmed
mehmed
Ad Soyad : Mehmet AKDENİZ
Forum Kayıt : 27/02/10

13/11/2010, 10:00 pm
maşallah mevlam nazardan saklasın. güvercin beslemenin en mantıklı yönüü beslediğin kuşu (damarını) tanımaktır.maşallah adnan bey dee tek damar besliyor.kırma kuş yok aralarında.

tekrardan mevlam nazardan saklasın.Osman kardeşim haklıymış...
osman_hoca
osman_hoca

28/11/2010, 10:37 pm
Esselamun aleykum sayın abim öncelikle ellerinden saygıyla öperim.gözlerimle gördüğüm bir manzara ama yine de yorum yazmadan duramadım...Değerli arkadaşlar daha cumartesi günü Adnan abimizin kuşlarını izledim.Denebilecek tek şey Yüce ALLAH onları nazardan saklasın...hangi birine ne söylesem azdır...Ama en çok dikkatimi çeken şey kuşlara sevgi dolu bir gözle bakması ve onlarla evladı gibi değer vermesi.Kendisi,yanında çalışanlar ve kuşları birer altın parçası desem az kalır..30 yaşındayım ilkkez tek damar kuş gördüm...Değerli kardeşlerim belkide benim yaşım kadar kuş beslemişliğniz var..belki de benim haddime değil kuşlar hakında yorum yapmak ama şu bir gerçek ORASI BİR CENNET ORADA YAŞAYANLAR İSE BİRER MELEK..SAYIN abim Cennetinde huzurlu sağlıklı uzun ömürlü yaşa...Selametle arkadaşlara selamlar herşey için sonsuz teşekkürler ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 582302429 ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 1437731403
serdest
serdest
Ad Soyad : KADİR ELİŞ
Doğum Tarihi : 15/11/74
Forum Kayıt : 12/11/10

28/11/2010, 11:09 pm
maşalah çok güzel kuşlar güle güle beslyin
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

29/11/2010, 1:57 am
tek kelimeyle mukemmel otesi HACI ADNAN abi allah tuyunce yavru nasib etsin, zeval vermesin.
o kadar kus gordum internette, valla bu kadar saf temiz kuslar gormedim. ben taa KANADA'DA yasiyorum ama insallah biseyler bahene olurda izne gelirsem sirf sizin kuslari gormek icin gelirm oraya.
allah nasip ederse sizinde gonlunuz olursa tabi. saygilar.
yusuf polat
yusuf polat
Ad Soyad : yusufi
Forum Kayıt : 29/05/10

29/11/2010, 7:54 pm
slm abi kuşlara diyecek bişey yok allah hastalıktan atmacadan vebenzeri olaylardan korusun ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 1437731403 yanlış anlaşılmasa eğer imkanınız olursa tabiki oyunlu bi video eklerseniz daha güzel olur oda zaman kaybı olmazsa
mavigök
mavigök
Ad Soyad : ahmet paşa
Doğum Tarihi : 01/09/67
Forum Kayıt : 01/11/10

3/12/2010, 2:20 pm
S.A ÖNCELİKLE KUŞLARA VERDİĞİNİZ DEĞER VE EMEKTEN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDİYORUM ÖNCELİKLE KÜME GERÇEKTEN ÇOK ÖZENLİ HAVALANDIMASI TEMİZLİĞİ BAKIMI BELLİKİ ZEVK İÇİN YAPILDIĞI KİMSEDE GÖRMEDİM KUŞLARINIZA GELİNCE GENELDE TÜRKİYEDE İYİ KUŞLARIN VİDEOLARINI SEYREDİNCE SANKİ SİZİN DUMANLILARI BENZİYO YADA DONUK DİYORLAR DEDİĞİNİZ GİBİ HERYERE GİTMİŞ KUŞLARINIZ BEN IRAKLARI PEK TANIMIYORUM KUŞ SEVGİNİZİ GERÇEKTEN ALKIŞA LAYIK BULUYORUM ALLAHA EMANET OLUN ALALH SAĞLIKLI SIHHATLİ UZUN ÖMÜRLER VERSİN BİZDE BÖYLE GÜZEL KUŞLARI SAYENİZDE ÖĞRENMİŞ OLLUK ÇOK TŞK LER İSTANBULDAN AHMET
bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08

3/12/2010, 6:50 pm
s.a. hayrını gör üstadım. maşallah sen bu işi aşmışsın. bol kuş dileklerimi söylememe gerekyok yeterince bol. sadece size kuşlarınıza ve ailenize saglıklı huzur diliyorum. birde video kilibinizde türkmen türküsüne mest olmamak eldedegil. kuşlarınızı ve bu türküyüde bizimle sanal ortamda paylaştıgınız için teşekkür ederim. bir o kadarda bu türküyü dinlerken ecdadımız dedemiz osmanlıyı anmamak onları dua ile hayırda bulunmamak ne mümkün. sahsım adına vatanın herbir karış topragının kanlarıyla sulanmış ecdadın bize miras bıraktıgı musul, kerkük ve diger topraklarımıza yeterince sahip çıkamamanın üzüntüsünüde dile getirmemek elde degil.
RABBİMİN RIZASINI KAZANMANIZDA: KUŞLARINIZA VERDİGİNİZ DEGERLE, SEVGİYLE GÖSTERMENİZDE VESİLE OLMASINI, HER BİR GÜVERCİNİNİZE VERDİGİNİZ TEK BİR BUGDAY TANESİ KARŞILIGINDA GÜNAHLARINIZIN VE GÜNAHLARIMIZIN AF OLUNMASINI RABBİMDEN DUA İLE TEMENNİ EDERİM. (bu temennim ve dualarım bütün güvercin sever ve hakkıyla yetiştirenler için)
kuşçu_33_63
kuşçu_33_63
Ad Soyad : Ali YEŞİLOT
Doğum Tarihi : 22/02/93
Forum Kayıt : 07/01/11

7/1/2011, 1:58 pm
Abicim Kuşların Çok güzel. Gerçekten Bu kuşlar mersinde olduğu için çok şanslıyız.
İnşallah görmek nasip olur kuşlarını sayın abicim .
Yunus OLCAY
Yunus OLCAY
Ad Soyad : Yunus OLCAY
Doğum Tarihi : 11/11/68
Forum Kayıt : 11/02/11

24/2/2011, 5:32 pm
Merhaba Adnan bey kuşlarınızın maşşallahı var hepsi birbirinden güzeller ,bizlerde sizin bu beslediğiniz kuşlarınıza saddamlar deriz,bu kuşlardan 1993 yılında kuzey Iraktan bende getirttim ve hala beslerim ve ayrıca ayrı bir kan olarakta İstanbul ilinde bulunan Sevgili hemşerimiz Etem bey den gelme ırak kuşlarımız var.bende bu kuşlarımızı Aydın ilinde beslemekteyim Aslen sivaslıyım,Türkiye Güvercin Form üyesiyim ve kuşlarımın resmini Aydın ili altında görebilirsiniz ,Yunus OLCAY
tnr1
tnr1
Ad Soyad : taner can
Forum Kayıt : 20/11/08

18/3/2011, 11:26 am
Merhaba adnan bey ,,, yunus abimle aynı il sınırları içerisindeyiz, bunlardan biz de de var,yunus abimin dediği gibi etem beyden gelme kuşların yanısıra ıraktan getirttiğimiz çok çeşitli kuşlarımız mevcut bende bunlardan 20 25 kadar var ancak kendim uçuracak kadar çoğaltıyorum ve türkiye içine vermiyorum .....

güle güle besleyin kuşlarınızı ,,,bazan soruyolar banada adnan zengin in kuşlarımı diye hayır bizim kuşlarımız farklı onun kuşlarıyla kan bağlantısı yok diyorum ,, Kuşlarınızı güle güle besleyin maşalah diyorum ,,,,ALPER ÖZ
mustafa_yaldiz
mustafa_yaldiz
Ad Soyad : Mustafa Yaldız
Forum Kayıt : 17/08/08

18/3/2011, 1:28 pm
maşallah bu kadar güzel güvercinleri gördükçe iyice hevesleniyorum kuşçuluğa ama zaman mekan ve maddi açıdan biraz zor bi hobi ama ne yapalım hastası olmuşuz kuşçuluğun askerde bile kuş besledim şuan ankaradayım sizin bu kuşları görünce daha bi heveslendim allah her beladan uzak tutsun . inş bizde senin gibi tek damar kuş besleriz ilerde
ugur köse
ugur köse
Ad Soyad : uğur köse
Doğum Tarihi : 15/03/79
Forum Kayıt : 08/07/09

27/3/2011, 9:26 pm
öncelikle merhaba adanan abi samimiyetine ve içtenligine inaniyorum sizde kuşçulugu temiz yapan işin cambazligina kaçmayan insanlaradan odugunuz belli kuşlar harika güzel kuşlar çok begendim allah gönlünüze göre versin inanin seyretmek isterdim ama baya uzaklardayim birde atmaca olayı dediniz ya işte atmaca olayı maf ediyo adnan abi ama ne edecen mucadeleye devam ankara şereflikoçhisardan ugur köse saygilar abicim ama mutlaka ziyaretinize gelmek isterim yazin musade verirseniz uçumasada görmek isterim kuşlarinizi
samir
Ad Soyad : samir ercument
Doğum Tarihi : 22/02/74
Forum Kayıt : 23/09/08
http://www.samirercument.piczo.com

1/4/2011, 3:21 pm
sayın sezgin bır arkadaşımın bana söylemesıyle sızin sayfaya baktım kuşlarınız anladığım kadarıyla
3 damar hayırlı olsun hastalıksız olsun işallah
samir ercument mardin midyat 05355195174.esen kalınız
mardinlisamet
mardinlisamet
Ad Soyad : A.SAMET
Forum Kayıt : 13/08/09
http://www.safkanmusulkusu.tr.gg/

2/4/2011, 9:01 am
ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 89498 ADNAN ZENGİN (MERSİN) - Sayfa 2 89498 maşallah üstad emeğinize sağlık
Similar topics