ADNAN ZENGİN (MERSİN)
+53
nazım08
ömer
DELIYUREK41
DARK BLUE
cinola
ozcan04
mardinlisamet
samir
ugur köse
mustafa_yaldiz
tnr1
Yunus OLCAY
kuşçu_33_63
bekir79
mavigök
yusuf polat
eric
serdest
mehmed
vedat savci
antepli2757
mehmet73
osman_hoca
ali memati
SEFA
akıncı
tugay kayan
tohatlı
bora özmen
gursel
fuatbc
kusbaz77
belhal
qüclü2008
iyimser_20
cabir
atmaca1507
KONYALI 42
PerfoTakla
kırıkkaleli metin
freaxs
mardinli hakkı
TAYFUN KOŞANSER
zaralıemrah
Volkan Gülal
ilker
İNCE
tolga40
turan o.ç
seleray 51
kerimikiz1953
Kuscu-Murat
Forum Admin
57 posters
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- ozcan04
Ad Soyad : şahin kılıççeken
Forum Kayıt : 26/06/11
Geri: ADNAN ZENGİN (MERSİN)
27/6/2011, 6:24 am
sayın adnan bey kuşlarınız çok güzel alahu tuala güle güle beslemeyı nasıp etsin sevgili, adnan bey kuşlarınızı çok beyendim sizin gibi deyerli büyüklerimle tanışıp göröşmek isterim telefonum 0532 706 80 94 sizin telefonunuzu bulamadım bulsaydım bizat arayıp güröşmek isterdim göröşmek dileğile alaha emanet olun sevgi ve saygılarımla inşalah
- cinola
Ad Soyad : ali aydın
Doğum Tarihi : 06/11/78
Forum Kayıt : 10/02/09
27/6/2011, 10:14 am
s.a abicim herkezin eminim tek hayali sizin gerçekleştirdiğiniz gibi olmak ama neredeyse bizler için imkansız sizin mekanda insan belkide ölümsüzlüğü keşfeder .... merak ettiğim bu kuşlar sizin elinize nerden geçti ve çoğu illde kuş izledim ve besledim bu renklerde çogu kuş bulunmuyor...... size hayırlı uğurlu bereketli kuş uçurmalar beslemeler Allaha emanet olun saygılar
- DARK BLUE
Ad Soyad : M. OKAN ÖZKAN
Doğum Tarihi : 11/08/62
Forum Kayıt : 14/03/11
18/8/2011, 9:46 pm
Adnan Bey Merhabalar.. Ben Herşeyin Orjinalını ve Saf ını Severim.. Kimseye saygısızlık olmasın.! Kendi şahsi görüşüme göre oyun kuşu sayfalarındaki En saf ve En orjinal kuşlar..Ayrıca da resimlerini de bizlerden esirgemediğiniz için kendi adıma size teşekkür etmek isterim..Selamlar,Saygılar..Emeğinize Sağlık.. 41 KERE MAŞALLAHHH...
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
19/8/2011, 7:15 am
selamlar adnan abı.kuslarınız hakıkaten on numara gozukuyolar.hepsındekı renk tonajı ve uyumu bız oyun ıcın yaratıldık der gıbıler.hayırını gorun ınsallah
- ömer
Ad Soyad : ömer unal
Doğum Tarihi : 01/07/74
Forum Kayıt : 31/12/08
1/3/2012, 4:44 pm
adnan bey emeğine hayran kaldım kuşlar çok güzel. kayseriden selamlar.
- nazım08
Ad Soyad : nazım arslanalp
Doğum Tarihi : 09/11/85
Forum Kayıt : 25/01/12
2/3/2012, 9:10 am
bukuşlardan çok iyi oyunkuşu çıkacağını zannetmiyorum büyük konuşmuşgibi olmayayım ama kuşların fizik yapısı kanat yapısı pek oyunkuşuna uygun bir yapıda değil ama kuşlar maşallah güzel arkadaş çok emek vermiş helal olsun tebrik ediyorum
- özgür arık
Ad Soyad : özgür arık
Doğum Tarihi : 02/01/80
Forum Kayıt : 02/11/11
19/3/2012, 8:49 pm
SA.ADNAN ABİ KUŞLAR TEK KELİME İLE MÜKEMMEL.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.ÖRDEK SABUNİ DEDİĞİN KUŞLARIN BAZILARININ GÖĞÜSLERİ MORUMSUMU (İSPİRTO,ELMA).UĞUR KURT GÜRSU'NUN TAKLACILARLA İLGİLİ YAZISINDA, URFA SABUNİYİ ANLATIRKEN MOR GÖĞÜSLÜ OLUŞUNDAN ARTIK BULUNAMADIĞINDAN BAHSEDİYOR.SİZİN KUŞLARINIZDA BUNU GÖRMEK MÜMKÜN. BÖYLE BİR NESLİ BİZLERE KADAR GETİREBİLĞİNİZ İÇİN.
- AZİM
Ad Soyad : Azim Dikmen
Forum Kayıt : 20/03/12
31/3/2012, 5:33 am
Abi çok güzel kuşların var gülegüle besle bende Ankarada polis memuruyum senin beslediğin kuşlardan bendede var tanışmak istedim ismim Azim 0530 252 80 96 ararsan sevinirim
- burhanduran
Ad Soyad : burhan duran
Doğum Tarihi : 02/04/62
Forum Kayıt : 07/03/09
4/4/2012, 5:51 am
adnan bey güle güle besleyin emeğinize sağlık
- AZİM
Ad Soyad : Azim Dikmen
Forum Kayıt : 20/03/12
10/4/2012, 7:22 pm
ABİCİĞİM BEN ANKARADA İKAMET EDERİM DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM AMA GÖRÜŞEMEDİK SİZİN BAHSETTİĞİNİZ KUŞLARDAN IRAKTAN BİZEDE GELDİ BÜYÜK İHTİMALLE AYNI KİŞİDEN BAHSEDİYORSUNUZ BİZ KAPLAMA DİYORUZ UZUN SÜRE UCUYOR ÇOK UZUN OYNUYOR ŞUANDA ELİMİZDE 2O TANE VAR SOHBET ETMEK İSTERSENİZ BENİ 0530 252 80 96 NUMARADAN ARAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM İSMİM AZİM
- MUHSİN CANSU
Ad Soyad : MUHSİN CANSU
Doğum Tarihi : 20/04/65
Forum Kayıt : 30/03/12
13/2/2014, 7:47 pm
SAYIN KUŞ SEVER MERAKCI ARKADAŞLARIM BEN MERSİNDE 10 YAŞINDAN BERİ KUŞ BESLERİM.BENİM SAYGIDEĞER USTAM ADNAN ZENGİN ABİMLE GECEN BİR ANIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERLE BİR GÜN OFİSTE OTURUYORUM ELEMANLAR GELDİLER ABİ ABİ BİR ABİ VAR BİR KUŞLARI VAR HİÇ SORMA LAN DEDİM ÇOÇUKLARA BU MEMLEKETTE İYİ KUŞ NERDE SENE 2005 VE BEN ÇOÇUKLARA PEK İNANMADIM AMA HANİ MERAKYA LAN DEDİM ELEMANLARA İSTEYİN BAKAYIM BU ABİMİZDEN BİR CİFT KUŞ BİR BAKALIM BİR ÜZERİNDE ÇALIŞALIM NASIL BİRŞEYMİŞ ANLAYALIM DERKEN ELEMANLAR GİTTİLER BANA HEDİYE BİR CİFT KUŞ GETİRDİLER ADNAN ZENGİN ABİMDEN AMA HİÇ VERECEĞİNE İNANMAMIŞTIM İYİ KUŞU KİM KİME HİÇ TANIMADIĞI BİR İNSANA NEDEN VERSİN AMA BU GÖNLÜ ZENGİN ABİMİZ BANA BİR CİFT GÜVERCİN GÖNDERMİŞTİ SOYADI GİBİ GÖNLÜDE ZENGİN DERKEN BEN GÜVERCİNLERİ ELİME ALDIM GÜVERCİNLERE BAKIYORUM GÜVERCİNLERİN RENGİ BOYNUNDA KIRMIZI ATKI VAR BEMBEYAZ SÜT BEYAZ DEDİM BUNLAR CENCEN BUNLAR DEDİM BEŞ PARA ETMEZ BAK DEDİM GÖNDERE GÖNDERE BANA NE GÖNDERMİŞ YANİ ANLAYCAĞINIZ GİBİ KUŞLARIN TİPİ HİÇ GÖZÜM TUTMAMIŞTI DERKEN DAYANAMADIM MERAKYA TELEFON AÇTIM ADNAN ABİ BU KUŞLAR HAVADA NE İŞ YAPARLAR DİYE ADNAN ABİM MUHSİN BU KUŞLARIN HAVADA TAKLASINI SAYAMAZSIN BİRİNÇİ TUR ISINIRLAR İKİNÇİ TUR TAKLAYA BAŞLARLAR ÜÇÜNÇÜ TURDADA HAVADA GÖZLE GÖRÜLMEYECEK YERDE UCARLAR VE SEN GÖREMEZSİN TAKLAYLA GİDERLER TAKLAYLA GELİRLER BEŞ ALTI SAAT HAVADA ARARSIN TABİ BEN ELLİ YAŞINDAYIM BEN BANA GÖRE KENDİ CAPIMDA İYİ KUŞCUYUMYA PEK İNANMADIM BÖYLE İYİ KUŞLARI İNSAN HİÇ TANIMADIĞI BİR İNSANA NEDEN VERSİN DERKEN EYVALLA ABİM DEDİM TELEFONU KAPATTIM KUŞLARI KANAT KUYRUK KIRPTIM VE COK GECMEDİ KUŞLAR YUMURTLADI VE BİR CİFT ALTLARINDAN CÜLÜK ALDIM VE İŞLERİMİNDE YOĞUNLUĞUNDAN ARADAN BİR ÜÇ BEŞ AY GECMİŞTİ BİR KAÇ CİFT CÜLÜK DAHA ALDIM VE BU CÜLÜKLER ANNE VE BABANIN RENK OLARAK AYNISI İDİ VE BENDE EN SON ALDIĞIM İKİ CÜLÜĞÜ UCURMAYA KARAR VERDİM AMA HİÇMİ HİÇ TAKLA ATACAĞI İHTİMALİNİ VERMİYORDUM AMA MALESEF KUŞLAR DAHA BİR HAFTALIK ÇALIŞMADAN SONRA HAVADA ADNAN ZENGİN ABİMİNDE DEDİĞİ GİBİ HAVADA KAYBOLMAYA BAŞLADILAR YANİ ÇOK AMA ÇOK YÜKSEK VE BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEMİŞTİM HİÇ NASIL OLUR BİR AVUÇ KUŞ BU ENERJİYİ NERDEN BULUR NASIL BU KADAR TAKLAYI NASIL ATAR OLAMAZDI BÖYLE BİRŞEY BEN MERSİNDE İŞ ADAMIYIM ADNAN ZENGİN ABİMDE İŞ ADAMİ YANİ ANLAYACAĞINIZ BUNU BEN REKLAM AMACIYLA PAYLAŞMIŞ DEĞİLİM SADECE ADNAN ABİMLE Kİ O ÇOK SAYGIDEĞER BİR İNSAN HACI ADNAN ABİM BÖYLE BİR GÜZELLİĞİ BANA SEYRETTİRDİĞİ İÇİN MİNNETTARIM BENİM HAYELLERİMDE OLAN BİR GÜVERCİN UCUMUYDU TEŞEKÜRLER SAYGILAR HÜRMETLER ADNAN ABİM.
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3