PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 411k

Join the forum, it's quick and easy

PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI

+35
fuatbc
kırıkkaleli metin
alp66
yusuf polat
eyüp sabri tugen
tohatlı
kahvecişaban
tunc_54
iyimser_20
fatih_27su
hacı murat
oğuz06
emreert
yavuzaslan
zaralıemrah
Sakallı Sadık
timur
tyc_tyc
antepli2757
turan o.ç
AHMETHANKORKUT
kuzgun
kadirsulun
mehmet73
zirvede
ilker arslan
eric
agokmen
Kuscu-Murat
cihantje
brkkmr
Forum Admin
musamamoste
gecityok
mesut16
39 posters
mesut16
mesut16
Ad Soyad : mesut uzerker
Doğum Tarihi : 31/03/76
Forum Kayıt : 13/12/09

PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI Empty PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI

5/1/2010, 6:40 pm
perdahli 11 telek eski kan oyun kuslari
PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI Gvercin0581
PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI Gvercin0681
gecityok
gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08

PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI Empty Geri: PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI

6/1/2010, 12:04 am
ilginç
musamamoste
musamamoste
Ad Soyad : Şeyhmus soysal
Doğum Tarihi : 17/04/82
Forum Kayıt : 23/05/09

PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI Empty Geri: PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI

6/1/2010, 2:28 pm
BEN BU OERDAH OLAYI ANLAMADIM ANLATIRMISINIZ
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

6/1/2010, 2:30 pm
benim gözlemledigim bir kuşumuzu 20 yawru aldıktan sonra kızının kızına eş ettik ve altından 2-3 yawruda bir bu perde olayı verdi daha öncesi yoktu sanırım kan yaklaştıkca olan bir şey
brkkmr
brkkmr
Ad Soyad : BURAK KÖMÜR
Doğum Tarihi : 02/06/85
Forum Kayıt : 18/02/09

6/1/2010, 5:56 pm
bu perdelı kuşalrdan eskişehirde bi abımızde var ama kürenk şebap kuşalrı sordugumuzda soyunun bozulmamış oldugundan böyle gelıyor dedı. bende ıulkdefa orda gördüm
mesut16
mesut16
Ad Soyad : mesut uzerker
Doğum Tarihi : 31/03/76
Forum Kayıt : 13/12/09

6/1/2010, 6:04 pm
bu kuslar da 25 sene olmus isvicreye geleli kuslar 11 telek cok guzel de oyun yapiyorlar araplardan beyaz geliyor beyazlardan arap donuk biberli masallah kuslar cok güzel hepsi böyle perdahli deyil arasira atiyor böyle yavrular ben de hic görmemistim orda gördüm ama bence farkli bi özelik asil kuslar herkezde böyleleri olsa saygilar...
cihantje
cihantje
Ad Soyad : CIHAN SAZAK
Doğum Tarihi : 08/12/82
Forum Kayıt : 02/08/09

6/1/2010, 6:24 pm
S.A. Arkadaslar..

Bence bu kuslarin arada sirada perdeli atmasi, kan baginin artik çok yakin oldugundan kaynaklaniyor. 25 sene az bir süre degil!!
Burada, elimizde kani yilllardir bozulmamis, Sivas'tan gelme araplar var. Onlari'da biri birine es ettigim zaman, arada sirada böyle perdeli atiyordu. Ne zaman'ki kirdim. Bu sorun ortadan kalkti. Hatta bazen kanat teleklerinde eksik attigi bile oluyordu. Yavru yeme indiginde kanadinda ariza oldugunu saniyorduk, taki kanat'larini saydiktan sonra. 7-9 arasi telekleri oluyordu..
Bu sorun, yavruluk tuyunden sonra kalkiyor ve yine 10 telegi düzgün sekilde büyüyordu.

Bence bu perde olayi bir özellik degil, bir özürdür!!
Anonymous
Misafir
Misafir

10/1/2010, 5:29 pm
Perdah değil arkadaşım perde ayak olayı bu ördek misali.evet babayı kıza anayı oğula girdiğimizde genelde bi özür meydana gelebilir gözlerde yaşlık , ayakta perde bu tip sorunlar olabilr ama illaki olacak diye birseyde yok.bu ırk özelliğide olabilir kuşun sürekli aynı kan içiçe geçtiğnden fiziki bir özür de olabilir...
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

21/1/2010, 8:07 pm
Selam arkadaslar, konuyu yeni gördüm, ilginc, bende henüz perdahli kus olmadi, elimede gecmedi, görmedimde, fakat bu insanlarda belli sorunlara sebep olan, neden hayvanlarda bile bile yapiliyor ? Birde bir görünen anomarlik olmayabilirde deniliyor, ayni kandan cikmayan yarin birgün kisir olmazmi ??? O zaman ne olacak ? Gitti o kan, eger elde kalmadiysa, vallahi basima gelmedigi mütdetce buna yorum vermek cok zor olsa gerek, ... PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 3419840488

Saygilarimla
agokmen
agokmen
Ad Soyad : aydın gökmen
Doğum Tarihi : 05/07/64
Forum Kayıt : 31/07/09

23/1/2010, 10:45 am
arkadaşlar bu ayaktaki perde olayı kanın birbirine çok yaklaşmasındandır bendede bir zamanlar böyle yavrular vardı fiziki bir engel değil biraz daha devam edersen çolak yavrular gelebilir sorun edecek bişey yok
agokmen
agokmen

23/1/2010, 10:47 am
bu arada murat kardeş mesajını aldım herzaman beklerim sen tek sağ salim türkiyeye gel gerisi kolay
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

23/1/2010, 12:59 pm
cok ilginc
ilker arslan
ilker arslan
Ad Soyad : İlker ARSLAN
Doğum Tarihi : 31/12/75
Forum Kayıt : 21/02/09
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002817672925

23/1/2010, 2:07 pm
Arkadaşlar ilk önce bu kuşların nereden gediklerini öğrenmek gerekiyor ama sahinin bileceğini hiç zannetmiyorum çünkü perdeli kuşlarına perdahlı diyor PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 3419840488 .benim bildiğim eski urfa beyazlarında perde vardı ama bu kuşların perdeleri cihan kardeşimin de söylediği gibi genetik bozukluk gibi görünüyor.Çünkü perdeleri tam değil tek taraflı yarım ve parmaklarda birleşme var sanki.her perdeli kuş iyi olacak diye bir kaide yok kesinlikle bunuda bilmek gerek...
zirvede
zirvede
Ad Soyad : basri güner
Forum Kayıt : 11/12/09

23/1/2010, 4:22 pm
abilerim bnm duduklarıma göre ayakları oerdeli olan kuşlar baba ile kızı çiftleştiğinde ayakları perdeli oluyormuş ne kadar doğru bilemem sadece duydum saygılar
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

25/1/2010, 11:39 pm
Insallah Gökmen abi PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 582302429
mehmet73
mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10

5/4/2010, 9:15 am
değerli arkdaşlar merhaba o konu benim ilgimi çekti perdeli ayaklı kuşlar musulun kuşlarıdır ve muhteşem oyun kuşlarıdır tşkler.........
kadirsulun
kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08

6/4/2010, 4:13 pm
benim inandığım kuşlarda aynı dış görünüşü olanların oyun özellikleride aynı olmayacağı yönündedir.perde ayaklı,11fek ,16kuyruk vs... bunlar kuşlarda genetik bozukluk diye düşünüyorum.
kuzgun
kuzgun
Ad Soyad : nurettin
Forum Kayıt : 18/12/09

6/4/2010, 6:45 pm
kadirsulun demiş ki:benim inandığım kuşlarda aynı dış görünüşü olanların oyun özellikleride aynı olmayacağı yönündedir.perde ayaklı,11fek ,16kuyruk vs... bunlar kuşlarda genetik bozukluk diye düşünüyorum.
Bakış açınıza bağlı,takka normalde düz olan tüğlerin sağa sola geriye kıvrılması,albino; sütbeyeaz olarak bakarsanız güzel albino olarak bakarsanız hasta.Takla başlı başına genetik bir bozukluk olabilir.Oyun size göre oyun,kuşa göre evine inememe korkusu.
AHMETHANKORKUT
AHMETHANKORKUT
Ad Soyad : AHMET KORKUT ÇEKEN
Doğum Tarihi : 20/10/78
Forum Kayıt : 26/10/08
http://www.tmgsk.com

18/6/2010, 10:26 am
ARKADAŞLAR PERDELİ KUŞLAR YANİ ÖRDEK IRKI BİR ÖZÜR DEĞİLDİR TAMİMİYLE AYRI BİR IRKTIR BENCEDE ÇOK GÜZEL BİR IRKTIR YANİ ÖZÜR FİLAN DEĞİLDİR BUDA BİZE ALLAHIN BİR LÜTFÜDÜR .
turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08

20/6/2010, 9:45 pm
orjinal erbil kerkük kuşlarıdır oralardan getiren olmuştu zamanında:?? iyi oynadılar dendide ben görmedim:??kan yakınlığıyla filan alakası yok:??

kuşun iyisidir bile bulabilen olursa ama hepsi için geçerli değil özelliklede türkiye dekiler için:??
turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08

20/6/2010, 9:57 pm
Misafir demiş ki:slm arkadaslar bu konu cok konusulan bi konu bu ankaradaki rahmetli elektirikci abimizin kuslarıyla ilgili burda baktım bi cok lakırdı var birisi demişki ben o kuslara 3 avuc yem atamam arkadası uucurmus kus konmus sonra oralara indirtememiş daga tasa atmıs madem kus kondu neden inemedi acaba? kusculukta önemli olan kus kadar onu ucurundır.o kusların özlerinden tokata bi kardeşimizde var onada fahir telliden geldi bende o cocuktan aldım bir cift, ve canlı izledim kusları hayatımda cok kus seyrettim ama o kuslar kadar uzun kacanını görmedim kus 500 metreden noktaya dalıyo taban taklasıyla 10 ile 13 arası yazife yapıyo 2 saate yakın ucup 20 ila 25 seferi var ve kuslarna ne konma ne yapışma hiç birsey yok izlemek lazım inşallah yakında videolarını koyarım bazıları bol keseden sallamayı keser kuslar her kimde varsa gülerek beslesin ve bu orjınal kusları bizlere armagan eden elektirikci ustamızsdanda allah razı olsun mekanı cennet olsun.SON BİR NOT (bu kuslar 20 senedir konusuluyo madem o kadar balon neyini konusuyo bu millet kendinizi kandırmayın arkadalar)

ARKADAŞIM SEN BURDA YAZMIŞSIN ÇİZMİŞSİN BİRDE MİLLETE KENDİNİ Zİ KANDIRMAYIN AYAKLARI YAPMIŞSIN SEN ŞU YUKARIDA YAZDIKLARINA BİR BAK OKU DA KİM KENDİNİ KANDIRIYOR BİR DÜŞÜN HELE:??

ZATEN BİRİNCİSİ AÇTIĞIN BAŞLIKLA YAZDIĞININ ALAKASI YOK:?

İKİNCİSİDE SENİN BURADA HAYAL ETTİĞİN KUŞ 5 DAKKADA BİR 500 METREDEN DAMA KAPANIYOR:?? HEMDE 10- 13 TAKLA İLE:)) YOK ARTIK:))) ATMANINDA BİR SINIRI VARDIR BE KARDEŞİM:?? BURAYA YAZMAYA GELDİMİ MİLLETTE KUŞ ATMAKLA BİTMİYOR:?? NASILSA SANAL ALEMMMM SANDIĞIN GİBİ YAZ GİTSİN:)) SENİN O 500 METRE 50 METRE, 10-13 TAKLA DA 1-3 TAKLA, 20-25 SEFERDE 2 SEFER OLMASIN SAKIN:))
antepli2757
antepli2757
Ad Soyad : murat sentürk
Doğum Tarihi : 02/10/67
Forum Kayıt : 15/12/08

16/7/2010, 7:45 pm
Misafir demiş ki:slm arkadaslar bu konu cok konusulan bi konu bu ankaradaki rahmetli elektirikci abimizin kuslarıyla ilgili burda baktım bi cok lakırdı var birisi demişki ben o kuslara 3 avuc yem atamam arkadası uucurmus kus konmus sonra oralara indirtememiş daga tasa atmıs madem kus kondu neden inemedi acaba? kusculukta önemli olan kus kadar onu ucurundır.o kusların özlerinden tokata bi kardeşimizde var onada fahir telliden geldi bende o cocuktan aldım bir cift, ve canlı izledim kusları hayatımda cok kus seyrettim ama o kuslar kadar uzun kacanını görmedim kus 500 metreden noktaya dalıyo taban taklasıyla 10 ile 13 arası yazife yapıyo 2 saate yakın ucup 20 ila 25 seferi var ve kuslarna ne konma ne yapışma hiç birsey yok izlemek lazım inşallah yakında videolarını koyarım bazıları bol keseden sallamayı keser kuslar her kimde varsa gülerek beslesin ve bu orjınal kusları bizlere armagan eden elektirikci ustamızsdanda allah razı olsun mekanı cennet olsun.SON BİR NOT (bu kuslar 20 senedir konusuluyo madem o kadar balon neyini konusuyo bu millet kendinizi kandırmayın arkadalar)

yok daha neler atmaninda bir siniri var. bu kadarda atilmazki arkadasim sen kimin reklamini yapiyon sen onu de bana. bendede perdeli var hemde uzun yillardan beri ben daha 25 seferini saymadim varsa öyle 25 sefer yapan ucaga binip geleyim hemen. meydan o kadarda bos degil Allah Allah daha neler yaw....

Sen rüyani anlatiyon heralde arkadas PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 3419840488
tyc_tyc
tyc_tyc
Ad Soyad : Taha
Doğum Tarihi : 13/01/90
Forum Kayıt : 24/07/09

21/7/2010, 1:42 am
herkezin yazısını okudum bazı abilermiz demiski musul kusu falan abilerim ben musul kusu falan duymadım bilmem vardır yokdur bisey diyemem o konuda fakat arkdasın dedigi gibi kuslar olcak bizim haberimiz olmıcak böle bsy yok kimse kusura bakmasın ankarada namık var kahveci namık abimiz türközünde bilen bilir duyan duymustur nerde iyi kus var izlemeye gideriz cok yere gitdik fıss cıkdı herkez reklam pesinde yazık yapmayın arkdaslar gercekci olalım lütfen daha gecen konyaya birine gitdik söyle kus böyle kus diye övüyorlardı bi kaldrdı inanamadık ya böyle kus mu olur diye hayvan 1 kere sefere geldi 3 taklayı zor atdı dedik hani övülen kus ?herkez reklam pesinde birkez daha diyorum yanlıs anlamayın herkez derken kendini biliyo o arkdas ;)
timur
timur
Ad Soyad : dayı
Doğum Tarihi : 01/11/74
Forum Kayıt : 05/12/08
http://site.mynet.com/timurexpo/

PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI Empty perde ayaklı beyaz gören seyreden varmı ?

3/8/2010, 2:13 pm
s.a. arkadaşlar perdeli beyaz kuş gören seyreden arkadaşlar varmı
eğer varsa oyunları hakkında bilgi verirlerse sevinirim
tüm merakçı arkadaşlara şimdiden teşekkürler
sağlıklı kümesler dilerim...
agokmen
agokmen

3/8/2010, 7:13 pm
nerden çıkarıyorsunuz perde ayak vs. ya bazı kuşlarda olur sebebi hikmeti artık kan çok yakınlaşmıştır bu tür yavrular çıkar biraz daha devam edersen aynı kana yani dişi veya erkek başka kan sokmadan ilerde kör topal ters ayak vs. yavrular alırsın ben şimdiye kadar öyle bir ırk duymadım perde ayak gördüm ördek ayağı gibi buda dediğim sebeplerden
tyc_tyc
tyc_tyc
Ad Soyad : Taha
Doğum Tarihi : 13/01/90
Forum Kayıt : 24/07/09

3/8/2010, 8:16 pm
gökmen abi sitede bikez daha tartısılmıstı bu konu bazı arkdasların abilerinde varmıs söyle oynuyomus böyle oynuyoms falan dediler ama dedigin gibi ırk'ın yaklasmasından baska bisey degil
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

4/8/2010, 2:57 am
damari tutmustur ondandir, kus altinda ne varsa onu gösterir, yeterki ucurtun, ördekte perde ayak, ne yapiyor, ucuyor, öylesine, ...

binde bir olabilen bir olay belki, avci hikayesi de gec, ...
Sakallı Sadık
Sakallı Sadık
Ad Soyad : Sadık Özlü
Forum Kayıt : 16/12/08
http://mehmet-sadik.azbuz.com

4/8/2010, 5:02 am
PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 1390399058 PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 1390399058 PERDE AYAKLI BEYAZ GÖREN İZLEYEN VARMI 1390399058
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

4/8/2010, 1:09 pm
:112: Sakalli Sadik Üstadim
zaralıemrah
zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10

6/8/2010, 11:12 am
bu perde ayaklılar kanın yaklaşmasından dolayı oluyor denılıyor pekı kan yaklaşınca bunun göstgergesı olarak sadece ayakta perde mı oluyor ?? bence bunun kan yaklaşmasıyla alakası yoktur eğer kan yaklaşmış olsa başka uzuvlarda da sakatlıklar görulmesı gerekır bana göre saygılarımla
Similar topics