seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!!

+8
ZaferNL
Batuhan
HACI MEHMET OĞUZ
avcıı
akıncı
agokmen
BlackJack
axaraylı_68
12 posters
agokmen
agokmen
Ad Soyad : aydın gökmen
Doğum Tarihi : 05/07/64
Forum Kayıt : 31/07/09

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 Empty Geri: seferli oyun kuşları için uçuş programı!!!

8/9/2009, 9:47 am
yarın sabah videoya çekmeye çalışacam emrah yoksa bu tartışma uzayıp gidecek
Anonymous
Misafir
Misafir

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 Empty Geri: seferli oyun kuşları için uçuş programı!!!

8/9/2009, 10:16 am
vallaha uzıcak gıbı sen bı vıdeo çekde tatlıya bağlıyalım abı bu arada yaşını hiç göstermıyosun yoda görsem en fazla 35 derim
Anonymous
Misafir
Misafir

8/9/2009, 10:27 am
bu konuda anket yapılmış +

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 Adszipseferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 W620
BlackJack
BlackJack
Ad Soyad : Fatih Korkmaz
Forum Kayıt : 10/12/08

8/9/2009, 1:15 pm
arkadaşlar herkes kendi kuşuna göre kriter koyuyor.kimse yoğurdum eşki demez.70 80 yaşındaki kuşçular bile diyor artık adam gibi kuş ya 3 ya 4 tane izledim diye boşuna kendimizi kandırmayalım seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 4245286173
Anonymous
Misafir
Misafir

8/9/2009, 1:22 pm
seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 3149687655
Anonymous
Misafir
Misafir

8/9/2009, 1:37 pm
aynen katılıyorum çok haklısın adam gıı kuş kalmadı
BlackJack
BlackJack
Ad Soyad : Fatih Korkmaz
Forum Kayıt : 10/12/08

10/9/2009, 7:43 pm
emrah bakıyorumda hergün avatar değiştiriyon.bide takla atarken çek baride azcık havası olsun seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 3149687655
Anonymous
Misafir
Misafir

10/9/2009, 9:43 pm
yok be kardeşım bızım kuşlar takla atmıyor ben sevdığım için beslıyorum göklerı bana sarı kafa mıskı gıbı görunuyorlar kostum kuşu gıbı beslıyorum
avcıı
avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08

11/9/2009, 12:24 pm
seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 745452271 seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 1437731403 EMRAH :))))))))
avcıı
avcıı

11/9/2009, 12:27 pm
lol! lol! lol! lol! seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 1390399058 seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 1390399058 seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 1390399058 seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 1390399058
ADI ÜSTÜNDE KUŞ BU KUŞ KUŞ BEYİNLİ KUŞ OYNAR OYNAR SENELERCE UÇAR BİR GÜN EVİN KAPISINA ÇIKTIM SALDIM HAVAYA ÖMRÜNDE HİÇ GÖRMEDİĞİ Bİ YER MİŞ GİBİ ÇEKTİ GİTTİ 4 YILLLIK KUŞ BU O YÜZDEN SAKIN KİMSE KRİTER KOYMASIN Bİ YERDE MUTLAKA TIKANIR HA O TIKANIKLIĞI AÇARSIN BİLİYOSAN KANINI AMA ÇOOOOOOOK EMEK İSTER ÇOOOKKKK BENİM KENDİ KUŞLARIM HERKEZ BEĞENİR AMA BEN BİR KUŞUN HATRINA KÜMESTE 80 KUŞA YEM ATARIM BU İŞLER BÖMLEDİR EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK LAZIM .....
SELAMLAR
AĞIR OLMAMIŞTIR İŞALLAH ....

BlackJack demiş ki:arkadaşlar herkes kendi kuşuna göre kriter koyuyor.kimse yoğurdum eşki demez.70 80 yaşındaki kuşçular bile diyor artık adam gibi kuş ya 3 ya 4 tane izledim diye boşuna kendimizi kandırmayalım seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 4245286173
Anonymous
Misafir
Misafir

11/9/2009, 12:31 pm
hamdi beyın bir çift dumanlı teklıfıne varım dıyorum seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 3149687655 seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 3149687655 seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 3149687655
avcıı
avcıı

11/9/2009, 12:34 pm
HAMDİ BEY KAYBOL DİYOR :)))))) YAVRULARLA DEĞİŞEBİLİRİZ DİYOR :)))))))) HEHEHHEHEHEHEHEHEH lol! lol! lol!

zaralıemrah demiş ki:hamdi beyın bir çift dumanlı teklıfıne varım dıyorum seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 3149687655 seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 3149687655 seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 3149687655
Anonymous
Misafir
Misafir

11/9/2009, 12:48 pm
hamdı beyın teklifinı kabul etmıyorum devam dıyorum şansımı öbür yavrularda denıcem seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 634977988
HACI MEHMET OĞUZ
HACI MEHMET OĞUZ
Ad Soyad : HACI MEHMET OĞUZ
Doğum Tarihi : 10/01/66
Forum Kayıt : 28/05/09

11/9/2009, 1:22 pm
aksaraylı aferim doğru yazmışsın bazı eksiklerin var aksaraya gelir kuşlarını seyrederim yazdığın gibi kuşun oynamazsa kavga ederiz ona göre
axaraylı_68
axaraylı_68
Ad Soyad : RAMAZAN
Doğum Tarihi : 02/01/88
Forum Kayıt : 10/08/09

11/9/2009, 11:21 pm
Hacı mehmet abi aksaraya yolunuz düşerse izletirim tabiki buyrun gelin ,şu tülek ayını hayırlısıyla atlataydık biran önce iyi olacak tam kuşlar oyuna girdi kendini göstermeye başladı tüleğe denk geldi bekletiyoz artık biraz sabredecez napalım
HACI MEHMET OĞUZ
HACI MEHMET OĞUZ
Ad Soyad : HACI MEHMET OĞUZ
Doğum Tarihi : 10/01/66
Forum Kayıt : 28/05/09

11/9/2009, 11:58 pm
ramazan yiğenim zaten ben aksaraylıyım her zaman geliyorum ona göre kuşlar hazır olunca haber ver ortaköy harmandalılıyım sevgiler tüm aksaraya görüşürüz
agokmen
agokmen

24/1/2010, 5:09 pm
Misafir demiş ki:bu konuda anket yapılmış +

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 Adszipseferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 W620

adınız ne bilmiyorum misafir olarak girmişsin bu konu benle emrahın arasında başladı taban ve tabandan sonra sıçrama çift taban sayın misafir vaktin olunca video bölümüne gir portakal erlkek sarı 2 yaşında videosunu koydum öyle anket manket bilmem bak gör gözlerinle bilmiyosan öğren bi lazım olur bi yerde anlatırsın.
agokmen
agokmen

24/1/2010, 5:25 pm
akıncı demiş ki:
agokmen demiş ki:fatih kardeş kuş görevini nasıl yapacak anlatıyım hayvan kalkacak 10-15 dakka kanatlarını ısıtacak gezecek öyle damın üstünde değil kaybolacak ve ilk seferini yapmak için belli bir mesafeden atacak kendini daha önceden yapmış olduğu yere gelecek taban taklayı vurmadan 4-5 metre yukarı atacak kendini daha sonra tabanı alıp yürüyecek altı ortayı yapıp 8-10 taklayla üstü bağlıyacak kendini boşaltacak ve yükselecek 5-6 dakka gezip kendini dinlendirdikten sonra aynosonı tekrarlıyacak böyle böyle 15-20 sefer çıkaracak sonra kaldırdığın yere inecek ağzını kanadını gram açmıyacak ANKARAYA Yolun düşerse gel misafirim ol sana anlattığım sülalenin torununu tombalağını uçuruyum seyret canlı canlı öğrenirsin görev nasıl yapılıyormuş....

Sayın AYDIN abi öncelikle Selamun aleyküm paylaşmış oldugunuz oyun kuşundan bulunması gereken özellikleri güzel bir şekilde bizlere izah etmişsiniz Aman abim bizim bildlgimiz oyun kuşunda taban taklası hayvanın hedefe kitlenip hedefiyle buluştugunda oyuna başlamadan taklasını vurup kendini yukarı fırlatarak ara taklaları ile seferini uzattık üsten baglayıp oyunu sonuçlandırması olarak bilyorum ve bu özellikteki kuşları besleme gayreti içindeyim allahın izniyle...

Bizim buraki amacımız kimsenin kalbini kırmadan görüş alışverişnde bulunma gayretindeyiz hepimiz saygımız siz degerli abilermize sonsuzdur allahın izniyle ...
Saygılarımla...

sayın akıncı kardeş sende bi zahmet video bölümüne git taban ve sıçramayı gör belki fikrin değişir beslediğin kuşları değiştirirsin video bölümünde portakal sarı 2 yaşında erkek ne zaman istersen gel misafirim ol çıplak gözlede seyret.
Batuhan
Batuhan
Ad Soyad : Batuhan Kınacı
Forum Kayıt : 03/05/10
http://kuscuramazanaba.tr.gg/

3/5/2010, 12:38 pm
Aydın dediğime katılıyorum kuşun dabanı öyle olacak diğer türlü selamun aleykum deme sansı war bunlar senı ayıkmıyo :))
Anonymous
Misafir
Misafir

3/5/2010, 1:01 pm
Her kuşun oyun stili farklı oldugu gibi taban taklası da farklı oluyor kimi daha girerken fren yapmadan taklayı vurup sonra kafayı kaldırıyor kimi duruyor bi askıda taklayı vuruyor sonra fişekliyor kimide kafayı 2 -3 metre kaldırıp öle yapıyor ama sevilen daha girmeden taklayı yapması ...
Batuhan
Batuhan
Ad Soyad : Batuhan Kınacı
Forum Kayıt : 03/05/10
http://kuscuramazanaba.tr.gg/

3/5/2010, 1:06 pm
Ben aydın abının kuslarının oyun stılını anlıyaraktan soyledım uygar kardes :)
Anonymous
Misafir
Misafir

3/5/2010, 1:15 pm
Eyvallah yazdığım yorumlar sizleri yada bi başkasını hedef almadı almayacakta seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 2 1390399058
Teşekkürler...
ZaferNL
ZaferNL
Ad Soyad : Zafer Aslan
Forum Kayıt : 01/05/10

3/5/2010, 4:04 pm
Guzel Bir Egitim sureci hazirlamis Arkadas.. Yuksek Ucan Kuslarla Yavru Ucurmak guzel fikir.. Hic denemedim. ama Bunu iLk firsatta Deneyecegim..
bayramnurgül
Ad Soyad : Bayram Gül.
Doğum Tarihi : 15/06/98
Forum Kayıt : 11/04/10

4/5/2010, 12:58 pm
bilgiler için çok teşkkür ederim hiç birini bilmiodmmm saoln
huseyin23
huseyin23
Ad Soyad : hüseyin ersöz
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 12/11/08

6/5/2010, 6:41 am
her baba yiğitin yoğurt yiyişi farklıdır ama düzen şart
BİL@L
BİL@L
Ad Soyad : BİL@L ULU@Y
Forum Kayıt : 25/02/10

4/6/2010, 4:30 pm
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bn 30 kadar kuşum vardı hepsini sattık van'dan 2 cift aldık 1000 TL ye kuşlar geldi kuşlara makas attık kuşları en güzel şekilde nasıl alıştırırım yani başka catılara ve damlara konmasınlar diye... yardımlarınızı bekliyorum?
Anonymous
Misafir
Misafir

5/6/2010, 11:41 am
Kanat verdikten sonra yerden kaldır indir aç karnına zaten başka yere konacağını sanmıyorum. Kuş yerini bilir fazla sıkıştırmadıgın sürece gelir kalktığı yere konar ilk 3 5 gün belki zorlanır...
BİL@L
BİL@L

5/6/2010, 1:41 pm
tmm dediklerini uygulayacağım inşallah dediğin olur ... şimdiden saool...
BİL@L
BİL@L

5/6/2010, 1:42 pm
ha bide kuşların kanadı kac ay sonra tam kanat haline gelir*...
Anonymous
Misafir
Misafir

6/6/2010, 8:35 am
2 ay sürer baş azıları tamamlaması 50 gün sürer. bir haftada sertleşsin sonra kaldır