seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 3 411k

Join the forum, it's quick and easy

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 3 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!!

+8
ZaferNL
Batuhan
HACI MEHMET OĞUZ
avcıı
akıncı
agokmen
BlackJack
axaraylı_68
12 posters
BİL@L
BİL@L
Ad Soyad : BİL@L ULU@Y
Forum Kayıt : 25/02/10

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 3 Empty Geri: seferli oyun kuşları için uçuş programı!!!

6/6/2010, 6:52 pm
tmm saol ama kuşlar yavru kızması 2 ay sonra tam ergin bir kuş olurlar değilmi?
Anonymous
Misafir
Misafir

seferli oyun kuşları için uçuş programı!!! - Sayfa 3 Empty Geri: seferli oyun kuşları için uçuş programı!!!

7/6/2010, 10:39 am
2 ayda eşe gelir bakımı iyiyse...
BİL@L
BİL@L
Ad Soyad : BİL@L ULU@Y
Forum Kayıt : 25/02/10

8/6/2010, 7:40 pm
saoll ben kac senedir kuşcuyum ilkdefa böle bişi gördüm kuş yavru kızması kanadı kesilmiş hemde yarıdan kuş elimden kactı kendini parcalayarak havaya kalktı gitti bnde verdim peşine sonra bi 70 metre sonra bi direğe kendini zor attı sonra orda keldı bnde kanadı kesik kuşlardan bir tane getirdim pırıltı verdim kuş indi sanki hiç kanadı kesik değil bide kuşun bir yerine ellesem hemen saldırıyo ötüyor ilk defa öle bi kuş gördüm sence bi onolmallikmi var bu kuşta
Anonymous
Misafir
Misafir

10/6/2010, 10:08 am
gayet normal her kuş yapabilir yerini kıskanır yada korkar eline saldırabılır normaldir
cappa50
cappa50
Ad Soyad : ibrahim acar
Forum Kayıt : 10/06/10

10/6/2010, 10:48 am
ramazan yazı ıcın tşk kardes umarım yazını okudunktan sonra cogu arkadasımız senın deıklerını yapacaktır yolum aksaraya sık sık dusuyor tanısmak ısterım aksarayda nerde bulacaz senı kardes yolumuz duserse gelıp kuslarını gormek ısterım