OYUN KUŞU ALMAK
+36
refik34
hüseyin usta
pulcuk
erdekli
bozlak42
security
lookinq_21
efecan
mehmet73
cihantje
4ultima
antepli2757
zaralıemrah
Forum Admin
sefa54
malibadur
PigeonStar
eric
yavuzaslan
serseri5050
erdem22
kırıkkaleli metin
Kuscu-Murat
Mahmut Çetin
zfree
HUSEYINUSTA
avcıı
gecityok
tolga40
mümin özbudak
orhan02
osman0660
agokmen
Sakallı Sadık
musamamoste
axaraylı_68
40 posters
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
- MisafirMisafir
Geri: OYUN KUŞU ALMAK
25/8/2010, 11:57 pm
Tolga sefer sefer dediklerin bunlarsa bırak bu işi açık konuşalım kuş pıtı pıtı yapıo 77 değil 577 yapsa da boş. Adam gibi gelsin oynasın gitsin 10 metre senin alt sınırın bu kuş en uzun gidişinde 10 metre yapmıo. Senin kuşunu izlemedim yanlış anlama karalamak yada kötülemek gibi bi amacımda yok ama konuştuklarınla kuşun arasında bi tutarsızlık var. Ben ömrümde senin bahsettiğin seferleri ne duydum nede gördüm ben 40 sefer izledim ereğlide bi köyde onuda anlatınca herkes amma salladın diyor bilmem anlatabildim mi izlediğim kuşta 12-15 metreden uzun gitmiodu...
Konyada gördüm 100 metreden fazla gidiyor havada inanamadım oturdum izlemeye bida oynamadı yaptığı da yapacağıda oymuş...
Konyada gördüm 100 metreden fazla gidiyor havada inanamadım oturdum izlemeye bida oynamadı yaptığı da yapacağıda oymuş...
- MisafirMisafir
26/8/2010, 12:02 am
Ali sende sonunda doğru yolu bulmuşun 20li takla sayısından düşmüşün bu doğanın kanununa aykırı kim ne derse desin bi kuş 20 metreden fazla oynayıp 20 den fazla sefer yapıp 10dan fazla takla atamaz havada geberir... Birde ali kardeşim seninde bişeyin dikkatimi çekti kuş inecek olduktan sonra deynek soksan bitarafına iner pırıltı hikaye inmeyecek kuşta kement atsan yine uçar. Pırıltıyla yavru iner sökülmemiş kuş iner oyunu sökmüş yırtılmış kuş konamaz öle kuş görmeyle falan pili bitene kadar yapar sonra kendi düşer...
Eğer kuşun pırıltıyla inebiliosa daha sökülmemiştir yada yapacağının en iyisi odur...
Eğer kuşun pırıltıyla inebiliosa daha sökülmemiştir yada yapacağının en iyisi odur...
- 4ultima
Ad Soyad : poyraz
Forum Kayıt : 16/02/10
26/8/2010, 12:02 am
adam a atıyo demeyin bende de bi pala remzi beyazın torunu var günde 100 sefer yapiyo arada eve gelmio gece bile ucuyo cocuklar söyledi ben çatıya konuyor sanıyodum ama
- MisafirMisafir
26/8/2010, 12:05 am
Sende haklısın palaların soydan geliyor olsa gerek...
- 4ultima
Ad Soyad : poyraz
Forum Kayıt : 16/02/10
26/8/2010, 12:13 am
sağlam ırk 40 kuyruk bi kaptırdımı iyi gidio kuyrugunu yere sürtüyordu kuyrugunu cektim sürtmesin die
26/8/2010, 4:32 am
uygar sen bence kuşun k sini bilmeyip klavye başına geçtinmi netten öğrendiğin bazı şeylerle ahkam kesenlerin başı ,4ultimada yardımcın olmalı senin forumda kaçtane videon varki oynayalı 1 hafta olmuş bi kuşa buyorumu yapıyorsun.yok pıtı pıtı yapıyomuş galiba senin pc nin hoparlosu pıtı pıtı yapıyor,yok hoporlom sağlam diyosan acilen bi KBB DOCTORUNA GİT yada pıtı pıtı yapmayan kuşunu çek koy bakalım ne yapıyor ama kendi kuşun olacak onun bunun kümesinden çektiğin videoyu koyma buraya sen bildiğim kadarıyla kuşda beslemiyosun sadece klavye başında konuşuyorsun neyse biraz daha konuşun yeni videolarıda ekleyincede böyle konuşabilecekmisin
- MisafirMisafir
26/8/2010, 12:47 pm
Tolga ömrünü ver bu kuşa benim uçurduğumu yine uçuramazsın rahat ol klawye başında oturan kuşçumuyum değilmiyim çok merak ediyorsan atlar gelirsin ereğliyle aran 5 saat gel ara beni küçük dilini yut sonra git evine o 87 sefer yapan kuşunu ve diğerlerini doldur düdüklüye çağır eşi dostu suyuna çorba içsinler...
Konuşuyorsun ileri gitmek istemiyorum ama hak ediyorsun sen eline aldın mı kuşu bilirmişin yok 87 sefer yaparmış lan o koydugun eğer seferse tamam sen büyük kuşçusun bişey demiyorum o videoyu bi gezdir forumlarda izlet kaç metre bu diye sor sonra gel konuş...
Tekrar söylüyorum o kuş 10 yılda uçsa pıtı pıtı yapmaya devam eder. Gel sana yavru uçuruyum ben yeni başlamış napıo bi bak yok yavru kabul etmem diosan eke uçuruyum farketmez yeter ki sen gel bizim kuşlarıda eline al
Konuşuyorsun ileri gitmek istemiyorum ama hak ediyorsun sen eline aldın mı kuşu bilirmişin yok 87 sefer yaparmış lan o koydugun eğer seferse tamam sen büyük kuşçusun bişey demiyorum o videoyu bi gezdir forumlarda izlet kaç metre bu diye sor sonra gel konuş...
Tekrar söylüyorum o kuş 10 yılda uçsa pıtı pıtı yapmaya devam eder. Gel sana yavru uçuruyum ben yeni başlamış napıo bi bak yok yavru kabul etmem diosan eke uçuruyum farketmez yeter ki sen gel bizim kuşlarıda eline al
- MisafirMisafir
26/8/2010, 12:57 pm
Haa senin forumda videoların dolu doğru unuttum dökülen toyları koymuşun hep kuş böyle iner yok 50 taklayla iniş onlar takla atsa ne olur atmasa ne olur kuş sefer yapsın arkasından çek sen inişi havadan gelipte dökülen kuşu çekme bana video çekip koymadım doğru şunuda kabul ederim koyamadım koyacak kadar ikna etmedi yalana gerek yok ama seninki kadar da amatör değil benim kuşlar. 6 7 sefer yaptı yalan yok neyini koyacam çekipte...
Artı evet ben senin kadar kuşla da alakalı değilim artık benim kuşlarım bi arkadaşta duruyor ayda yılda bi gidip bakarım yavru oynatır çağırır gider izlerim. Evimde kuş olsa zaten emin ol video manyağı yaparım ben seni...
Artı evet ben senin kadar kuşla da alakalı değilim artık benim kuşlarım bi arkadaşta duruyor ayda yılda bi gidip bakarım yavru oynatır çağırır gider izlerim. Evimde kuş olsa zaten emin ol video manyağı yaparım ben seni...
- cihantje
Ad Soyad : CIHAN SAZAK
Doğum Tarihi : 08/12/82
Forum Kayıt : 02/08/09
26/8/2010, 12:59 pm
Tolga kardes,
Çekip koymus oldugun videolar'dan dolayi, göstermis oldugun zahmetten dolayi sana tesekkur ederim. Allah razi olsun..
Ama bu zamana kadar koymus oldugun bütün videolar'daki kuslarin önüne ben yem atmam!!!!
Sen seviyorsan besle kardesim.. Tüy basi hayrini gör!
Bu konudada, bilgisi olsada olmasada Uygar kardes dogru söylüyor.
Ben geçen sene ekim ayinda, "Essek/mehtap tepesinde" 1 haftadir uçan "foto mehmetin kuslarinin kiriklarindan" eke bir kus seyrettim. Senin kus onun 3/1'ni oynamiyor!!
Kusun kararsiz oynuyor. Bence bu kusun yapacagi bu kadar!
Saygilarimla...
Çekip koymus oldugun videolar'dan dolayi, göstermis oldugun zahmetten dolayi sana tesekkur ederim. Allah razi olsun..
Ama bu zamana kadar koymus oldugun bütün videolar'daki kuslarin önüne ben yem atmam!!!!
Ben geçen sene ekim ayinda, "Essek/mehtap tepesinde" 1 haftadir uçan "foto mehmetin kuslarinin kiriklarindan" eke bir kus seyrettim. Senin kus onun 3/1'ni oynamiyor!!
Saygilarimla...
26/8/2010, 4:30 pm
uygar sen git konyanın havacılarını uçur onun bunu kümesinde sonrada benim diye öğün lan benim terbiyemi bozma yalan yanlış konuşup canımı sıkma kim biliyomuş kuşun sefer sayısını önce düzgün okumayı öğren sen biliyosan ben senin eline vereyim kuşuda söyle bak terbiyeli ol akıllı ol burda terbiyesizliğin alemi yok onun bunun kümesinde kuş uçuracağına kapında uçurda görelim çek videoya iyi kuşunu beni öyle sustur yoksa klavye başında herkez kuş uçurur bende isterim 50 metre fişek yapsın 7-8 takla taban baş atış,çökme bilmem ne akıllı olu(kelimelerinede dikkat et terbiyesizliğin alemi yok lanmış)
26/8/2010, 4:31 pm
cihantje demiş ki:Tolga kardes,
Saygilarimla...
cihan sen adamın ömrünü yersin forumdaki bütün yorumun bu başka sayfalardada aynı ben bunu beslemem sen ne beslersin koyda bakalım uzay kuşu falanmı besliyon
- MisafirMisafir
26/8/2010, 4:50 pm
Tolga konya kuşunu hiç sevmemde sen kuşu anca bu kadar bilion işte kümesindekilerin alayı konya çandırı ya kimi kandırıon sen...
Bana artistlik yapma ben sözümün arkasındayım lafla kuş okuma olmaz çok merak ediyorsan atla gel ereğliye hatta 3 5te şahit getir yanında kuş izletiyim kuş gör kuşçuklarını da düdüklüye doldur çorbayı yap...
Bana artistlik yapma ben sözümün arkasındayım lafla kuş okuma olmaz çok merak ediyorsan atla gel ereğliye hatta 3 5te şahit getir yanında kuş izletiyim kuş gör kuşçuklarını da düdüklüye doldur çorbayı yap...
- MisafirMisafir
26/8/2010, 4:56 pm
Gel sana bi havacı hediye ediyimde damcılarını ayağına takıp havayı göstersin havada uçan kuşun yok konuşma boşa. 3 metre pıtı pıtı aaa 15 metre oynadı oynasam mı oynamasam mı diye türkü çağıran kuşu bize 87 sefer yapıyor diye anlattın ya helal olsun sana cesaretinden dolayı bunu göze alıp kuşçularla tartışmak bile takdire şayan...
Arkadaşım tekrar söylüyorum seni tanımam senle bi alıp veremediğim kuşuna da bi garezim yok ama konuştuklarınla kuşun aynı değil bunu anlatıyorum sana. Ne sana bi cephe almışlığım var nede inanmamak gibi bir durum keşke oynat bizde izleyelim hiç sorun değil gözü olanın gözü çıksın herkes iyinin peşinde ama sen sende olanı anlat hayalindekini değil...
Arkadaşım tekrar söylüyorum seni tanımam senle bi alıp veremediğim kuşuna da bi garezim yok ama konuştuklarınla kuşun aynı değil bunu anlatıyorum sana. Ne sana bi cephe almışlığım var nede inanmamak gibi bir durum keşke oynat bizde izleyelim hiç sorun değil gözü olanın gözü çıksın herkes iyinin peşinde ama sen sende olanı anlat hayalindekini değil...
26/8/2010, 5:14 pm
uygar bana 2 hafta bi zaman verin allahtan bişey olmazsa bu kuşun nasıl uzattığını göreceksiniz ben kuşun soyunun tamamını biliyom bilmesem böyle iddia etmem,bu gün kuşu uçuramadım hava rüzgarlıydı,havacıya gelince şantiyede 3 tane havacım var kalktınmı havada seferinin taklasının sesini duyarsın kuşları görmesende
- cihantje
Ad Soyad : CIHAN SAZAK
Doğum Tarihi : 08/12/82
Forum Kayıt : 02/08/09
26/8/2010, 5:28 pm
uygar demiş ki:Tolga konya kuşunu hiç sevmemde sen kuşu anca bu kadar bilion işte kümesindekilerin alayı konya çandırı ya kimi kandırıon sen...
Kardes,
Ben adam gibi kus besliyorum. Öyle senin gibi karga degil.
Benim kusum döndügü zaman, &&&&&&ünden tüy saçiliyor.. Sen ne konusuyon. Bulmussun çocuk kusunu, sefer mefer diye kendini avutuyon..
Saygilarimla..
26/8/2010, 5:57 pm
çek koy tüğ saçan diye bebelere satarsın belki neler duyacağız sen kendini avut bebe kuşu beslemeye devam et ben tüğ saçan beslemiyom her taraf tüğ oluyor
konu kitlenmiş (oyunkuşu almak)
27/8/2010, 7:14 pm
(18.08.2010 tarihinde kuş ilk seferlerini yapmaya başlamıştır altında 15 günlük yavrusu vardır)
burdan devam edelim 27.08.2010 da çekilern seferleri
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arapakkuyruk-27082010/2519657
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arapakkuyruk-27082010/2519665
arkadaşın 1 tanesi uzun çekim istemişti
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-27082010/2519497
buraya hava şartlarına göre 2-3 güne videosunu çekip koyacağım kuşun nasıl uzattığını doslarım görecek
burdan devam edelim 27.08.2010 da çekilern seferleri
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arapakkuyruk-27082010/2519657
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arapakkuyruk-27082010/2519665
arkadaşın 1 tanesi uzun çekim istemişti
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-27082010/2519497
buraya hava şartlarına göre 2-3 güne videosunu çekip koyacağım kuşun nasıl uzattığını doslarım görecek
- MisafirMisafir
28/8/2010, 1:45 am
Tolga kardeşim bak zahmet etmişin çekmişin koymuşun videoyu eline sağlıkta sen bu kuşa 87 sefer yaptırdın video 7dakika 39 saniye göz kırpmadan izledim kuş 3 kere oynadı bana göre sefer değil hata sen ne dersen de artık...
Bi kere kuş sefer yapmıyor yere yaklaşmıyor o tele geliyor tel yerden 8 metre yüksek elektrik direği kuşun puan alması için 3metreden aşağı yaklaşması lazım...
Oyununa gelince pıtı pıtı dediğim tamda bu işte daha başlamadan bırakıyor kanada yüklendikten sonra bi takla arasını açıp gitmiyor 3 takla yapıp bırakıyor 15 günlük yavrunun üstünde kuş kağıt gibi hafifler mazereti kalmaz yapacağını yapması lazım uzatır diyorsun ısrarla ama uzatsa da senin anlattığın mesafeleri bulma imkanı çok zayıf...
Bu kuş 5 6 metre oynuyor bana kalırsa ısrar etme sen sefer sayısında da uzunlukta da yıldızlara da gitse bu yükseklikten aldığı sürece 0 puan alır
Bi kere kuş sefer yapmıyor yere yaklaşmıyor o tele geliyor tel yerden 8 metre yüksek elektrik direği kuşun puan alması için 3metreden aşağı yaklaşması lazım...
Oyununa gelince pıtı pıtı dediğim tamda bu işte daha başlamadan bırakıyor kanada yüklendikten sonra bi takla arasını açıp gitmiyor 3 takla yapıp bırakıyor 15 günlük yavrunun üstünde kuş kağıt gibi hafifler mazereti kalmaz yapacağını yapması lazım uzatır diyorsun ısrarla ama uzatsa da senin anlattığın mesafeleri bulma imkanı çok zayıf...
Bu kuş 5 6 metre oynuyor bana kalırsa ısrar etme sen sefer sayısında da uzunlukta da yıldızlara da gitse bu yükseklikten aldığı sürece 0 puan alır
28/8/2010, 4:53 am
uygar kuş her gün uzatıyor şimdide kuşun yukardan almasını mazeret gösteriyon üsteki 2 tane videoya bak kuş 3 metreden alıyor istersen söyleyim yere 0 dan alsın bu seferde yapışır dersiniz.bide kuş hırsından son uçmasında 2 sefer yukardan sefer yaptı 1 tanesinde telden oynadı ozaten kısaydı onu kabul ediyom diğerindede kırlangıç kuşa pike yapınca kuş seferete çıktı kuşun uçtuğu yerde binlerce kırlangıç var kuşun peşini bırakmıyollar kuş oynasın elektrk telleri var ama olsun bunlara rağmen bu kuş düzelecek kardeş yakında tabanı vurdunmu vızana gidecek ozaman ne diyeceksin onu merak ediyorum.
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
28/8/2010, 8:43 am
kuşun ürkerek uçtuğu doğru yanlız bukuş kaç yaşında ve ordamı süktürdün
- MisafirMisafir
28/8/2010, 12:15 pm
Kırlangıçların olduğu doğru ama bu senin hatan sen orada uçurmaya alıştırmışın ben demedim ki sana orda uçuracaksın diye...
Aynı şeyi tekrar söylüyorum ben kuşu satın alacak değilim ama oyun kuşunda aranan sefer sayısı takla sayısı ne kadar yaklaştığı ne kadar fışkırdığı vs... gider yere yaklaşmıyorsa kısa gidiyorsa baya bi eksik var demektir...
Havada oynar 3 metreden aşağıya sokulmayan kuş bende de var şimdi aynı o şekil yavru daha yere düşmedi telin üstünden alıyor diyemem ki 3 5 nefer yapıyor kendi çapında oynuyor hayvan daha sayacak aşamaya gelmedi...
Ama sen metresini önemsemeden sefer yaptırıyon uzunluğuna bakmadan diyorsun ki uzatacak allah gönlüne göre versin keşke uzatsın adam gibi kuş izleyelim...
Aynı şeyi tekrar söylüyorum ben kuşu satın alacak değilim ama oyun kuşunda aranan sefer sayısı takla sayısı ne kadar yaklaştığı ne kadar fışkırdığı vs... gider yere yaklaşmıyorsa kısa gidiyorsa baya bi eksik var demektir...
Havada oynar 3 metreden aşağıya sokulmayan kuş bende de var şimdi aynı o şekil yavru daha yere düşmedi telin üstünden alıyor diyemem ki 3 5 nefer yapıyor kendi çapında oynuyor hayvan daha sayacak aşamaya gelmedi...
Ama sen metresini önemsemeden sefer yaptırıyon uzunluğuna bakmadan diyorsun ki uzatacak allah gönlüne göre versin keşke uzatsın adam gibi kuş izleyelim...
29/8/2010, 6:56 am
mehmet73 demiş ki:kuşun ürkerek uçtuğu doğru yanlız bukuş kaç yaşında ve ordamı süktürdün
kuş 2009 kış yavrusu altında 15 günlük yavru var yavruya kusunca oynamaya başladı 10 gündür oynuyor
29/8/2010, 5:07 pm
29.08.2010 seferlerinin bazıları kuşun eskiye göre uzattığının ve 2,3 metrelere girdiğine özellikle bazı arkadaşlar baksın iyi seyirler
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arapakkuyruk29082010/2527111
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-29082010/2527133
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-29082010/2527139
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arapakkuyruk29082010/2527111
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-29082010/2527133
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-arap-akkuyruk-29082010/2527139
- MisafirMisafir
29/8/2010, 5:16 pm
Vallahi tolga arkadaşım şuanda aynısını yapan yavru var bugün izledim senin bu kuş kadar yaklaşıyor bu kadar da oynuyor taban taklasını da aksatmadan yapıyor belki 30 sefer yaptı ama nafile yere iyice sokulmadığı sürece faydasız... Bu kuş uzatsa da senin mesafelerini bulmaz...
29/8/2010, 5:54 pm
uygar kuş sefere yeri yarıpmı girecek arkadaş bu kadarda mualefet olunmaz ya sen git oyun kuşu puanlama listesi olacak ordan oku kuş 2,3 metreye girio daha ne yapacak çek koy o dediğin yavruyu bakalım dediklerin doğrumu klavye başındamı uçuruyon çıksın meydana
- MisafirMisafir
29/8/2010, 10:22 pm
Adam gibi kamera bulursam hemende çekerim eywallah ben seni davette ettim istersende razaman ayından sonra gelebilirsin kuş uçururuz yani...
Ben puan tüzüğünü iyi biliyorum rahat ol Ereğlide festivalde hakemlikte yapıyorum kuş 3 metrenin altına girdiği zaman puan alabilir doğru ama 3 metre tutulan bi mesafe değil...
Artı senin kuş yine 3 metreye yaklaşmıyor...
Kanatları eksik birde böyle 3 4 metreden alan var onuda çekiyim nasip olursa bak 20 metre giden kuş nereye gidiyor...
Ben puan tüzüğünü iyi biliyorum rahat ol Ereğlide festivalde hakemlikte yapıyorum kuş 3 metrenin altına girdiği zaman puan alabilir doğru ama 3 metre tutulan bi mesafe değil...
Artı senin kuş yine 3 metreye yaklaşmıyor...
Kanatları eksik birde böyle 3 4 metreden alan var onuda çekiyim nasip olursa bak 20 metre giden kuş nereye gidiyor...
- mehmet73
30/8/2010, 10:50 am
bana kalırsa yanlış anlama seni seyisliğinde biraz sorun var gibime geliyor .yere bakıyorsun kedi küpek tavuk yani ne ararsan var kuş korkuyor yerden tele gidiyor 1 uçarken kırlangıç atmac maşallahı var kuş seriye kalkarken yarım bırakıp adeta kaçıyor seriden sonra süzülmiyor rahatlamıyor rüzgardad uçuruyorsun belkide tok uçuyor
- mehmet73
30/8/2010, 11:02 am
deyerli dostlar yanlış anlamayın beni ben olsam kuşu yanlız bir yere alırım günde sadec hergün saat 8 oldumu uçururum çümki o saate atmac yok havanın rüzgarsız olduğuan ve aç 1o gün büyle devam eder sonra kuşları alana alıp onu uçururum ozaman yorumu hep beraber yapardık
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5