saf damar kuşu nasıl anlarsınız?
+26
tayfunsimsek
adrenain
security
tolga40
karamurat7777
huklas
08defineci
qüclü2008
Dr. Sedat
seleray 51
malibadur
mehmet02
samet_61
Forum Admin
kusbazzz
Cafer34
oğuz06
dadaş25
Kuscu-Murat
deli_fisek03
Deli Asker
eric
agokmen
cihantje
Sakallı Sadık
emreert
30 posters
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
Geri: saf damar kuşu nasıl anlarsınız?
22/1/2011, 7:22 am
meraba muratKuscu-Murat demiş ki:Temennigimiz kesinlikle bundan yana Metin abi, ...
ben şahsıma burda bişeyler yazarken veya tartışırken karşımdaki kişileri hiç görmeyeceğim hiç tanışmayacagım gibi değil
aynı oartamda aynı mekanda yüzyüze görüşüyor gibi düşünerek yazıyorum. burası bizim murat kirletmenin bi anlamı yok
- burhanduran
Ad Soyad : burhan duran
Doğum Tarihi : 02/04/62
Forum Kayıt : 07/03/09
22/1/2011, 8:21 am
Arkadaşlar Oğuzhan bey ve Dr. sedat bilimsel olarak bir takım veriler ortaya sunmuşlar hala anlamak istemeyen arkadaşlar var bilime inanmayıpta neye inanacağız.
- burhanduran
22/1/2011, 8:25 am
kırıkkaleli metin demiş ki:meraba muratKuscu-Murat demiş ki:Temennigimiz kesinlikle bundan yana Metin abi, ...
ben şahsıma burda bişeyler yazarken veya tartışırken karşımdaki kişileri hiç görmeyeceğim hiç tanışmayacagım gibi değil
aynı oartamda aynı mekanda yüzyüze görüşüyor gibi düşünerek yazıyorum. burası bizim murat kirletmenin bi anlamı yok
evet metin çok haklısın forumdaki arkadaşlarla msn olsun telefon olsun bir şekilde tanışıyoruz ileride yüz yüze de tanışacağımız bir sürü arkadaşımız olacak o yüzden kırıcı olmadan sevgi ve saygı çerçevesinde yazdıklarımıza dikkat edelim.
- kırıkkaleli metin
22/1/2011, 8:29 am
aynen burhan bey
benim mesela menşehire yolum düştüğünde sizi ararım en azından bir acı kahvenizi içip tanışırım. keza başka illerede yolumuz düştügünde buradan konuştuğumuz tanıştığımız arkadaşlarla yüzzüze görüşmek isterim.
benim mesela menşehire yolum düştüğünde sizi ararım en azından bir acı kahvenizi içip tanışırım. keza başka illerede yolumuz düştügünde buradan konuştuğumuz tanıştığımız arkadaşlarla yüzzüze görüşmek isterim.
- burhanduran
22/1/2011, 8:34 am
EYVALLAH METİN KAPIMIZ TÜM DOSTLARA AÇIKTIR. İÇİRECEK ÇAYIMIZDA KAHVEMİZDE
SEYRETTİLECEK KUŞUMUZDA BULUNUR.
SEYRETTİLECEK KUŞUMUZDA BULUNUR.
- kırıkkaleli metin
22/1/2011, 8:38 am
eyvallah burhan bey
yolumuz düşerse ugrarız.
yolumuz düşerse ugrarız.
22/1/2011, 9:32 am
Sevgili arkadaşlar...
Olaki birgün Mardin bölgesine işiniz düşerse hem derneğimizin hemde evimizin kapısı hepinize açıktır.Bunu bütün içtenliğimle söylüyorum.Selam ve Saygıyla
Olaki birgün Mardin bölgesine işiniz düşerse hem derneğimizin hemde evimizin kapısı hepinize açıktır.Bunu bütün içtenliğimle söylüyorum.Selam ve Saygıyla
22/1/2011, 10:08 am
Insallah, birde sende kimsing diye kapiyi yüzüme vurmada abi ! Yürrrüüü, Allah versin kardesim diyerek
Insallah abim, bizde öyle evvelallah
Saygilar
Insallah abim, bizde öyle evvelallah
Saygilar
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
22/1/2011, 6:02 pm
selamlar arkadaslar
hepinize katiliyorum, ne guzel aciklmaissiniz bu ortamdaki arkadasligi. Burda bazen yazarken duygular bellli olmadigindan yada yans bir kac kelimeden insanlar bir birini yanlis anliyor. bu gibi durumlarda kirici olmak yerine tatli dille nedenini ogrenmek en iyisi bence.
diyicem buyrun banada gelin diye ama Kanada biraz uzak duser zaten su anda - 20 derecelerde heryer kar:) Kumesin kapisi zor aciliyo ama cayim kahvem var genede buyrun.
Gelemesenizde burdan yardimci olabilecegim birsey olursa seve seve ilgilenirim.
Merak etme murat kardesim biri seni kapidan bile kovsa ona kizma, vardir bi derdi diye tekrar cal kapisini:) Senin gibi insani kimse kovmaz zaten, icin rahat olsun, seni goren anlar kalbinin temizligini!!
saygilar
hepinize katiliyorum, ne guzel aciklmaissiniz bu ortamdaki arkadasligi. Burda bazen yazarken duygular bellli olmadigindan yada yans bir kac kelimeden insanlar bir birini yanlis anliyor. bu gibi durumlarda kirici olmak yerine tatli dille nedenini ogrenmek en iyisi bence.
diyicem buyrun banada gelin diye ama Kanada biraz uzak duser zaten su anda - 20 derecelerde heryer kar:) Kumesin kapisi zor aciliyo ama cayim kahvem var genede buyrun.
Gelemesenizde burdan yardimci olabilecegim birsey olursa seve seve ilgilenirim.
Merak etme murat kardesim biri seni kapidan bile kovsa ona kizma, vardir bi derdi diye tekrar cal kapisini:) Senin gibi insani kimse kovmaz zaten, icin rahat olsun, seni goren anlar kalbinin temizligini!!
saygilar
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5